.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΩΝ ΔΟΞΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ 22η ΑΓ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 24η



Αήττητοι οι Φίλιπποι Δοξάτου στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, σε μια σειρά θετικών αποτελεσμάτων με δύσκολους αντιπάλους. Χωρίς φυσικά να έχει τελειώσει τίποτε όσον αφορά την υπόθεση "παραμονή", φαίνεται πως η ομάδα του Δοξάτου έχει πλέον μια βαθμολογική "άνεση" σε σχέση με τις άλλες ομάδες που κινδυνεύουν με υποβιβασμό.





Πιο συγκεκριμένα ( από τη στιγμή που και μαθηματικά υποβιβάστηκε το Καλαμπάκι, αν και ακούγεται πως μπορεί να υπάρξει κάποια αλλαγή ώστε τελικά να παραμείνει στην κατηγορία..) οι τρεις τελευταίες ομάδες υποβιβάζονται απευθείας στη Β' κατηγορία, ενώ η τέταρτη από το τέλος θα δώσει αγώνα μπαράζ με την τρίτη ομάδα της τελικής βαθμολογίας και των δύο ομίλων της Β' κατηγορίας ( που και αυτή η ομάδα θα προκύψει από αγώνα μπαράζ μεταξύ των δύο δεύτερων ομάδων στους δύο ομίλους της Β' ).

Μετά από 24 αγωνιστικές και η βαθμολογία της Α' κατηγορίας έχει διαμορφωθεί ως εξής:

1. ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ  57
2. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ  45
3. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ  45
4. ΠΕΤΡΟΥΣΑ  43
5. ΒΩΛΑΚΑΣ  38
6. ΚΥΡΓΙΑ  35
7. ΧΩΡΙΣΤΗ  35
8. Κ. ΒΡΥΣΗ  28
9. ΔΟΞΑΤΟ  26
10. Ν. ΑΜΙΣΟΣ  22
11. ΔΟΥΜΠΕΣΑΣ  20
12. ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ  20
13. ΚΑΛΑΜΩΝΑΣ  20
14. ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ  19
15. ΣΙΤΑΓΡΟΙ  12

 Πετρούσα, Ξηροπόταμος,  Δουμπέσας, Προσοτσάνη, Βώλακας και Κ. Βρύση δεν έχουν κάνει ακόμη το δεύτερο ρεπό τους.

Την 22η αγ., οι Φίλιπποι νίκησαν εκτός έδρας το Φωτολίβος με 0-1, με γκολ του Ηλία Κωνσταντινίδη στις αρχές του Β' ημιχρόνου. Σπουδαίο και πολύ χρήσιμο βαθμολογικά "διπλό" μέσα σε μια όντως δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια ομάδα που παλεύει με "νύχια και με δόντια" για τη σωτηρία της.

Την 23η αγ., η οποία διεξήχθη ημέρα Τετάρτη, εμβόλιμη δηλαδή, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ η ομάδα του κ. Όμπαση με 2-0 μέσα στην Καλή Βρύση, κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με τέρματα του Μόσχου και του Χριστοφυλλάκη.

Τέλος, στα πλαίσια της 24ης αγ., οι Φίλιπποι υποδέχθηκαν στην έδρα τους την Α.Ε. Κυργίων. Ισόπαλο το τελικό αποτέλεσμα, 1-1. Το γκολ των γηπεδούχων (που προηγήθηκαν) ο Μόσχος με απευθείας εκτέλεση φάουλ ( όπως και αυτό μέσα στην Κ. Βρύση..).

Όπως ανέφερα και στην αρχή αυτού του σημειώματος, τίποτε δεν έχει κριθεί, εκτός ίσως από τον βέβαιο απ' όλους πρωταθλητή της κατηγορίας ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟ, που μοιάζει αδύνατο να μπορεί να καλυφθεί από τους "διώκτες" του η διαφορά στη βαθμολογία που έχει εξασφαλίσει έως τώρα στις εναπομείνασες έξι αγωνιστικές.. Φυσικά, θεωρητικά μπορεί να συμβεί..

Στην "ουρά", όλα μπορούν να συμβούν, για τους διάφορους πιθανούς συνδυασμούς αποτελεσμάτων θα πρέπει ίσως κάποιος να έχει σπουδάσει μαθηματικά για να αναφέρει όλες τις πιθανές εκδοχές, και βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πάντα, όσο πλησιάζει το τέλος του πρωταθλήματος, θα πληροφορούμαστε για διάφορα αποτελέσματα, που αν μη τι άλλο θα προκαλούν εντύπωση.. Ήδη, από την 20η αγωνιστική και έπειτα κάποια αποτελέσματα έκαναν αίσθηση, όπως για παράδειγμα η νίκη του Φωτολίβους εκτός έδρας επί των Αμπελοκήπων με 1-3 την 20η αγ., η νίκη του Ξηροποτάμου με 3-0 επί της Πετρούσας την 21η αγ., η νίκη του Δουμπέσα μέσα στην Πετρούσα με 2-3 την 22η αγ., η νίκη του Φωτολίβους μέσα στην έδρα των Κυργίων με 2-3 την 23η αγ., όπως και η νίκη του Ξηροποτάμου εντός έδρας επί της πάντα υπολογίσιμης Προσοτσάνης με 2-0 την 24η αγ. Ενδεικτικά πάντα...


Δεν υπάρχουν σχόλια: