.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Φ.Γ.Σ. "ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ" ΔΟΞΑΤΟΥ - ΔΟΞΑ ΣΙΤΑΓΡΩΝ: 1-0 - 26η ΑΓ. Α' Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ - 5 ΜΑΙ 2018




Με το τελικό σκορ (1-0) να μην δείχνει την πραγματική "εικόνα" του αγώνα, αφού χάθηκαν μεγάλες ευκαιρίες από τους γηπεδούχους για να σημειωθούν αρκετά τέρματα ακόμη, οι Φίλιπποι νίκησαν τη Δόξα Σιταγρών το Σάββατο 5 Μαΐου 2018 στην έδρα τους και πλησίασαν ακόμη περισσότερο στον στόχο τους για φέτος, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία.





Φυσικά, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, τίποτε δεν έχει κριθεί οριστικά, αλλά είναι γεγονός πλέον πως η ομάδα του κ. Όμπαση "κρατάει την τύχη της στα χέρια της", έχοντας βατό πρόγραμμα μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, αφού αγωνίζεται κατά σειρά με τις βαθμολογικά αδιάφορες Προσοτσάνη ( εκτός), Βώλακα ( εντός ), Αλιστράτη ( εκτός ) και την τελευταία αγωνιστική με την Κ. Βρύση εντός. Εννοείται όμως ότι απαγορεύεται ο εφησυχασμός στην "οικογένεια" των Φιλίππων !

Αυτό που ικανοποίησε πάντως τους λιγοστούς φίλους των Φιλίππων που βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο του Δοξάτου το περασμένο Σάββατο, πέρα βέβαια από το τελικό αποτέλεσμα,  ήταν η πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας και επιθετικά αλλά και αμυντικά, αφού είναι γεγονός πως ουσιαστικά δεν δημιουργήθηκε ούτε μία (!) επικίνδυνη φάση μπροστά στην εστία του Καραγιαννίδη.

Από την άλλη, είναι γεγονός πως η σωρεία των χαμένων ευκαιριών { με σημαντικότερη τη διπλή ευκαιρία του 80ου λεπτού, όταν ο Ηλίας Κωνσταντινίδης, μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια πλάσαρε σε κενή εστία, κάπως χαλαρά πάντως, με αποτέλεσμα να προλάβει ένας αμυντικός των Σιταγρών να διώξει τη μπάλα σχεδόν πάνω απ' τη γραμμή, αυτή να καταλήξει στον Πέτρο Σερέτη ( ο οποίος είχε πετύχει το μοναδικό τέρμα της συνάντησης στο 7ο λεπτό με όμορφο σουτ από πλάγια δεξιά ), αυτός να σουτάρει δυνατά και η μπάλα να "τραντάζει" το οριζόντιο δοκάρι }, έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να "πάρουν μέτρα" στο γήπεδο όσο περνούσε η ώρα, προσπαθώντας να γίνουν απειλητικοί ουσιαστικά μόνο από "στημένες" φάσεις, και να διαμαρτύρονται για μια περίπτωση πέναλτυ στο 86', με τον διαιτητή κ. Πουλικίδη πάντως να έχει τον έλεγχο της φάσης και να δείχνει "παίζετε".. Σ΄αυτό το σημείο υπήρξαν διαπληκτισμοί μεταξύ των παικτών, με τους ποδοσφαιριστές των Φιλίππων να διαμαρτύρονται έντονα για "θέατρο" με αποτέλεσμα να δοθούν κίτρινες κάρτες.

Κάτι που πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα οι ποδοσφαιριστές του κ. Όμπαση είναι οι κάρτες, αφού γνωρίζουν πολύ καλά πως η ομάδα τους δεν έχει την "πολυτέλεια" εναλλακτικών λύσεων και θα είναι αδικαιολόγητη οποιαδήποτε "χαζή" κόκκινη κάρτα. Για παράδειγμα, από την στιγμή που ο διαιτητής "τελειώνει" με την υπόδειξή του κάποια φάση υπέρ των Φιλίππων, είναι τουλάχιστον ανόητο να διαπληκτιστούν με τους αντιπάλους για να δείξουν την δυσφορία τους για το ότι προσπάθησαν να "κερδίσουν" με θέατρο οτιδήποτε...

Για τους Φιλίππους αγωνίστηκαν οι: Κ. Καραγιαννίδης  - Γ. Καραγιαννίδης - Μόσχος - Καρατζόγλου - Χριστοφυλλάκης - Χατζησαββίδης ( 90+5' Χαριζάνης ) - Ζάχαρης - Παντζαρίδης - Σερέτης - Αποστολίδης ( 90+3' Χιωτάκης ) - Κωνσταντινίδης ( 88' Καλαϊτζής ).

Διαιτητής: Κ. Πουλικίδης
Α' Βοηθός: Δ. Κοτανίδου
Β' Βοηθός: Π. Σαπανίδης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 26ης ΑΓ.

ΔΟΞΑΤΟ - ΣΙΤΑΓΡΟΙ: 1-0
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ: 1-1
ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ - ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ: 1-4
ΧΩΡΙΣΤΗ - ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ: 0-5
Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ - ΒΩΛΑΚΑΣ: 2-0
ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ - ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ: 4-0
ΠΕΤΡΟΥΣΑ - ΑΛΙΣΤΡΑΤΗ: 4-2
Κ. ΒΡΥΣΗ - ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ: 3-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 26ης ΑΓ.

1. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ   60
2. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ   59
3. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ   50
4. ΠΕΤΡΟΥΣΑ   48
5. ΒΩΛΑΚΑΣ   41
6. ΣΙΤΑΓΡΟΙ   35
7. ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ   35
8. ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ   34
9. ΔΟΞΑΤΟ   34
10. Κ. ΒΡΥΣΗ   33
11. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ  32
...................................................................................................................................................................
12. Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ   30
13. ΧΩΡΙΣΤΗ   29
14. ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ   29
15. ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ   25
16. ΑΛΙΣΤΡΑΤΗ   12

*  - Σημαντική σημείωση σχετικά με την βαθμολογία:
Σε περίπτωση ισοβαθμίας δύο ή περισσοτέρων ομάδων καλύτερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα καταλαμβάνει η ομάδα που έχει καλύτερο συντελεστή στους μεταξύ τους αγώνες (άρθρο 20 του Κ.Α.Π.). Κάτι τέτοιο δεν παρουσιάζεται αυτόματα (ηλεκτρονικά) στην άνω βαθμολογία. Θα υπάρξει σημείωση με το τέλος του πρωταθλήματος.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ - ΔΟΞΑΤΟ
ΣΙΤΑΓΡΟΙ - ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
ΒΩΛΑΚΑΣ - ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ
ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ - ΧΩΡΙΣΤΗ
ΑΛΙΣΤΡΑΤΗ - Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ
ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ
Κ. ΒΡΥΣΗ - ΠΕΤΡΟΥΣΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια: