.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2008

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Πριν από μερικές μέρες διάβασα σε ιστοσελίδα που ασχολείται με τα αθλητικά δρώμενα του νομού της Δράμας πως επήλθε συμφωνία μεταξύ του "Γ.Σ. Δόξα Δράμας" και των "Φιλίππων" Δοξάτου για τη μεταγραφή του Δημήτρη Τουρφαντίδη στη Δόξα. Ρώτησα άνθρωπο του Δ.Σ. των "Φιλίππων" και μου το επιβεβαίωσε, το μεσημέρι της Δευτέρας 30 Ιουνίου. Έλαβα όμως και ενημερωτικά δελτία τύπου από τη Δόξα στο e-mail μου που λένε τα παρακάτω:





Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Δράμα, 1 Ιουλίου 2008

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ

Η Διοίκηση του Γ. Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ανακοινώνει, ότι προέβη σε συμφωνία και υπέγραψε συμβόλαια συνεργασίας με τους:
• Γαλακτερό Μιχαήλ, από το Γάζωρο Σερρών
• Κρυστάλλη Παντελεήμωνα, από το Μ. Αλέξανδρο Ηράκλειας Σερρών
• Αγγελάκα Θεόδωρο, από την Α. Ε. Χρυσού Σερρών
• Ορφανίδη Βασίλειο, από τον Εθνικό Αστέρα Καλλιφύτου
• Άρμεν Δημήτριο, από το Μ. Αλέξανδρο Ξηροποτάμου
• Αραμπατζή Αθανάσιο, από τη Φτελιά
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους της Δόξας, ότι τα όποια άλλα δημοσιεύματα κυκλοφορούν και έχουν να κάνουν με ποδοσφαιριστές, που ενδέχεται να ενταχθούν στο δυναμικό της ομάδος μας, δεν εκφράζουν επίσημα τις διαθέσεις της Διοίκησης και ενδεχομένως να στηρίζονται απλά σε φήμες.
Η επίσημη ενημέρωση προέρχεται από την επίσημη σελίδα της ομάδος μας, όπου και θα ανακοινώνονται μεταγραφές, μετά την υπογραφή των συμβολαίων.

Γραφείο Τύπου Γ.Σ. ΔΟΞΑΣ ΔΡΑΜΑΣ


ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - Ενημερωτικό Δελτίο (Νewsletter)
Περιεχόμενα:
1. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΔΡΕΥΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ: "Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ"



1. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΕΔΡΕΥΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ: "Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ"


Σύμφωνα με τον Νόμο και το καταστατικό του Σωματείου "Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ" το Διοικητικό Συμβούλιο αυτού με σχετική ημερομηνία 01/07/08 πρακτικό Νο 154/3 απόφαση του, καλεί τα μέλη του Σωματείου σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα συνέλθει στις 08/07/08, ημέρα Τρίτη και ώρα 8.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Δράμας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων της ημερήσιας δίαταξης :


ΘΕΜΑ 1ο : Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα Γενικής Συνέλευσης.

ΘΕΜΑ 2ο : Λήψη απόφασης σχετικά με την συγχώνευση μέσω απορρόφησης του τμήματος ποδοσφαίρου του Σωματείου ¨ΕΘΝΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ¨ με το τμήμα ποδοσφαίρου του Σωματείου ¨Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ¨ σύμφωνα με τον Ν.2725/1999 και με την αριθμ. 24731/1999 απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού (Φ.Ε.Κ. ´Β 1976/04.11.1999). Η συγχώνευση αυτή θα γίνει με απορρόφηση του τμήματος ποδοσφαίρου του Σωματείου ¨ΕΘΝΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ¨ από το Σωματείο μας, τοιοτοτρόπως ώστε εφεξής θα υπάρχει μόνο ένα τμήμα ποδοσφαίρου το οποίο θα ανήκει στον Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, θα έχει έδρα τη Δράμα, θα αγωνίζεται στην ανώτερη κατηγορία, ήτοι στην ´Γ Εθνική Κατηγορία και θα φέρει την επωνυμία ¨ Τμήμα Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (Τ.Α.Π.) Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ¨

ΘΕΜΑ 3ο : Τροποποίηση του Καταστατικού του Σωματείου με πρόσθεση στο άρθρο 35 αυτού διάταξης η οποία θα επιτρέπει διαδικασία συγχώνευσης μέσω απορρόφησης από το Σωματείο τμήματος ή τμημάτων άλλου αθλητικού Σωματείου σύμφωνα με τον Ν.2725/1999 και με την αριθμ. 24731/1999 απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού (Φ.Ε.Κ. ´Β 1976/04.11.1999).

Σε περίπτωση κατά την οποία κατά την παραπάνω ημερομηνία δεν υπάρξει απαρτία τότε, σύμφωνα με τον Νόμο και το άρθο του καταστατικού του σωματείου, θα γίνει επαναληπτική Γενική Συνέλευση στις 09/07/08 και ώρα 8.00 μ.μ. η οποία θα συνεδριάσει στον ίδιο ως άνω τόπο με τα ίδια ως άνω θέματα ημερήσιας διάταξης.


ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΤΟΥ "Γ.Σ. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ"