.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Κύργια -Kiria- Οι ΠΗΓΕΣ του αρχαίου ποταμού ΖΥΓΑΚΤΗ βρίσκονται στο Δ.Δ. Κοινότητα ΚΥΡΓΙΩΝ και κυριαρχεί ο Μύθος του Νασρεντίν Χότζα

Σημ. "Δοξατινών Νέων": Το παρακάτω κείμενο ελήφθη με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και μεταφέρεται ως έχει.



From: k-nalbantis@hotmail.de
gr
Subject: RE: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΠΗΓΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ - ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΥΡΓΙΩΝ
Date: Thu, 20 Feb 2014 09:56:59 +0100






Κύργια -Kiria-  Οι ΠΗΓΕΣ του αρχαίου ποταμού ΖΥΓΑΚΤΗ  βρίσκονται  στο Δ.Δ. Κοινότητα ΚΥΡΓΙΩΝ  και ο Μύθος του Νασρεντίν Χότζα
 

ΘΕΜΑ: ΠΑΡΚΟ ΠΗΓΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ - ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΥΡΓΙΩΝ

               ΑΛΛΑ  ΚΑΙ Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ ΤΟΥ ΝΑΣΡΕΝΤΙΝ ΧΟΤΖΑ;


Κύργια -Kiria- Οι ΠΗΓΕΣ του αρχαίου ποταμού ΖΥΓΑΚΤΗ βρίσκονται στο Δ.Δ. Κοινότητα ΚΥΡΓΙΩΝ και κυριαρχεί ο Μύθος του Νασρεντίν Χότζα

ΚΥΡΓΙΑ- KIRIA Kyrgia- Ακριβώς μέσα στο Αγρόκτημα Κυργίων, Μέσα στο γεωγραφικό προσδιορισμό Κυργίων και μέσα στο Δ.Δ. - Κοινότητα Κυργίων βρίσκονται οι ΠΗΓΕΣ ΖΥΓΑΚΤΗ.


Όμως ξαναζωντάνεψε Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΝΑΣΡΕΝΤΙΝ ΧΟΤΖΑ, για να περιγράψει τα "χάλια της νοοτροπίας μας" και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.




Στον ποταμό Ζυγάκτη της Λυδίας βαπτίστηκε η πρώτη χριστιανή Λυδία πάνω σε ευρωπαϊκό έδαφος.
Αντί ενός όμως εντιπροσωπευτικού ονόματος και αναφορά του Δ.Δ- Κοινότητας Κυργίων, ύποπτοι "προβοκάτορες" κατάστρεψαν τις πινακίδες αναφοράς του Δ.Δ. Κοινότητας Κυργίων, εκεί που ανήκουν και πηγάζουν οι Πηγές. Και όπου με το κοινωνικό προϊον προμηθεύεται η Καβάλα και η γύρω περιοχή του Δ. Δοξάτου με άρδευση και ύδρευση και ευημερούν.
Αλλά αφού προηγουμένως υποβάθμισαν το Δ.Δ. -Κοινότητα Κυργίων σε "εντόπιο προεκτοράτο", και αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς, και τι τραγικό σύμφωνα με το γούστο τους και το "νταϊλίκη" τους αναφέρουν και αναγράφουν πέντε έξι αυθαίρετα ονόματα, αρνούμενοι την αναφορά του Δ.Δ. - Κοινότητα Κυργίων και παραβιάζοντας βασικά συνταγματικά άρθρα της ισονομίας και ισοτιμίας.



Και στις εκκλήσεις είναι ανένδοτοι, χωρίς τη διόρθωση των κακών κειμένων από τους υπεύθυνους φορείς, και χωρίς να επέμβη μια εξελεγκτική επιτροπή της περιφέρειας, για απόδοση ευθυνών, για κάλυψη ή συγκάλυψη, παραβιάσεις, παράλειψη καθήκοντος, εξυπηρετήσεις εύνοιας, , όπου διορθώνει παρόμοιες καταχωρήσεις, ισοτιμίας και ισονομίας που ισχύουν σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.


Στις Πηγές Βοϊράνης στον Δήμο Δοξάτου;;; Είναι παραποίηση της αλήθειας; Είναι άραγε πλαστογραφία;;; Και είναι  όμως και κάτι προκλητικό που δεν ισχύει σε άλλα διαμερίσματα της Ελλάδας;


ΠΑΡΚΟ ΠΗΓΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ - ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΥΡΓΙΩΝ


Πηγές χωρίς το όνομα του Δημοτικού Διαμερίσματος- Κοινότητας Κυργίων θα ήτανε και πάλι μια προμελετημένη απάτη και  πρόκληση και παράβαση της ισοτιμίας και ισονομίας !
Φωτο: Κ.Σ.Να., βλέπε ολοκληρωμένα άρθρα: www.kn-megalexandros.gr, kai www.dramina.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: