.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ "ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ" ΤΟΥ ΣΤΑΡ Β. ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Συντάκτης: Dramina Sport-TeamΤρίτη, 15 Νοέμβριος 2016 22:19


doxa-logoΟ Γ.Σ. Δόξα Δράμας εκφράζει την αμέριστη εμπιστοσύνη του προς τον χορηγό της ομάδας μας κ.Ιωάννη Μπύρο και πιστεύει ακράδαντα ότι θα οδηγήσει τον σύλλογο στην Φούτμπολ Λιγκ.
Είμαστε αντίθετοι με κάθε ενέργεια χλευασμού του έργου και της προσπάθειας του Χορηγού μας..
Δεν υιοθετούμε τις αναφορές του παρουσιαστή της αθλητικής εκπομπής του Σταρ <<Γκολ και θέαμα>>για την δουλειά του κ.Μπύρου και των συνεργατών του στο οικοδόμημα της ομάδας,ενώ θεωρούμε ότι είναι απαράδεκτο το απόσπασμα του τραγουδιού..<<είχα ψύχουλα και έδωσα και όμως πήγε στα χαμένα..>>




Δλδ,τα ψίχουλα είναι τα λεφτά που δόθηκαν για να έχει η Δόξα το μεγαλύτερο μπάτζετ στην κατηγορία,ενώ τι πήγε στα χαμένα;Η ομάδα είναι πρώτη στην βαθμολογία και διεκδικεί την άνοδο στην Φούτμπολ Λιγκ.
Η διευκρίνηση του παρουσιαστή της εκπομπής ο οποίος δεν έρχεται καν στο γήπεδο για να δει αγωνιζόμενη την Δόξα,ότι το απόσπασμα δεν ήταν ειρωνικό,δεν μας καλύπτει γιατί έμειναν οι εντυπώσεις,δείχνοντας μάλιστα κατά την διάρκεια του τραγουδιού το πρόσωπο του κ.Μπύρου..
Ζητάμε από τον φίλαθλο κόσμο της Δόξας να μην ανησυχεί από τέτοιου είδους τοποθετήσεις ανθρώπων των ΜΜΕ και να παραμείνει ενωμένος,βοηθώντας με την συμπαράσταση του στην προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου της ομάδας να παραμείνει μέχρι τέλος του πρωταθλήματος στην κορυφή..


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΗΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΙΤΣΟΓΛΟΥ

ΠΗΓΗ: http://www.draminaspor.gr/gr/index.php

Δεν υπάρχουν σχόλια: