.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΕ ΓΕΝ. ΛΥΚΕΙΟ - ΕΠΑΛ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΔΟΞΑΤΟΥ - ΦΩΤΟ





3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

etsi re alania!!!kai o sundesmos stirizei thn katalipsei sas!!! ;)

Ανώνυμος είπε...

Ετσι ρε αλάνια! καντε τους τη χάρη, να κάθονται οι καθηγητες και να πληρωνονται! κάντε τους τη χάρη να μένετε πίσω στα μαθήματα και να κατηγορούν εσάς μετά που η παιδεία πάει κατα διαόλου! κάντε τους τη χάρη να σας θεωρούνε πρόβατα που το μόνο που θέλετε είναι να λουφάρετε... δεν γίνεται ο αγώνας με τις καταλήψεις, με τη γνώση γίνεται. ανοίξτε τα μυαλά σας, πλουτίστε τη γνώση και το πνεύμα σας, τότε θα είστε επικίνδυνοι για το σύστημα. ξυπνάτε, μην πέφτετε στην παγίδα, αλάνια.....

Doxatinos είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τον "Ανώνυμος 6 Οκτωβρίου 2011 9:24 π.μ". Μπορείτε να αλλάξετε την κοινωνία μέσα από την Γνώση, όχι με ενέργειες όπως οι καταλήψεις που τους μόνους που βολεύουν είναι αυτούς που έχουν καθιερώσει ως υποχρεωτικό το φροντιστήριο(για όσους φυσικά έχουν να πληρώσουν τα πανάκριβα δίδακτρα των ιδιωτικών φροντιστηρίων!).

Πρώτα όμως πρέπει να αλλάξετε τους εαυτούς σας, να αποτινάξετε από πάνω σας όσα σας έχουμε "φορτώσει" εμείς οι μεγαλύτεροι, όλες τις κακές συνήθειες, να είστε περήφανοι και αξιοπρεπείς για τις πράξεις σας..

Και να μην φοβάστε να λέτε ΕΠΩΝΥΜΑ τις απόψεις σας..

Ζάχαρης Βασίλης.