.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

ΔΗΛΩΣΗ "ΒΟΜΒΑ" ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΩΝ ΔΟΞΑΤΟΥ κ. Δ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ: "ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΤΟ ΔΟΞΑΤΟ !"




Απίστευτες δηλώσεις έκανε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ξηροπόταμο το περασμένο Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016 (0-0 το αποτέλεσμα) ο προπονητής των Φιλίππων Δοξάτου κ. Δ. Βασιλειάδης, προφανώς φοβερά εκνευρισμένος από τις δύο περιπτώσεις πέναλτυ που δεν δόθηκαν υπέρ των Φιλίππων από τον διαιτητή κ. Π. Παρχαρίδη.

Το επίμαχο σημείο των δηλώσεών του : " .. Αλλά επειδή εγώ βλέπω μακριά, αυτή η ομάδα θα πέσει κατηγορία, το Δοξάτο ! Και είναι η πρώτη φορά που το λέω. Με μαθηματική ακρίβεια οδηγείται στη Β' κατηγορία ! Αλλά εγώ θα είμαι όρθιος εδώ και θα τα στηρίξω αυτά τα παιδιά ! "



Σχετικά με τον αγώνα τώρα, το βίντεο από την αθλητική εκπομπή του Σταρ Β. Ελλάδος πιστεύω πως δίνει σχεδόν πλήρη την εικόνα του αγώνα (η αλήθεια είναι ότι και ο Ξηροπόταμος δημιούργησε κανά δύο - τρεις απειλητικές καταστάσεις, περισσότερο με "στημένα", χωρίς πάντως να ανησυχήσει ιδιαίτερα ο Κ. Καραγιαννίδης, ενώ του ακυρώθηκε και ένα γκολ ως οφ - σάιντ, για το οποίο δεν μπορώ να έχω άποψη αφού ήμουν από την άλλη πλευρά του γηπέδου..).

Στο βίντεο φαίνονται και οι τρεις φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται το Δοξάτο, για τα δύο πέναλτυ που δεν δόθηκαν και το ακυρωθέν γκολ ως οφσάιντ (και οι τρεις φάσεις στο Β' ημίχρονο).

Γεγονός είναι πάντως πως σε όλη τη διάρκεια του αγώνα οι γηπεδούχοι ήταν οι κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι φιλοξενούμενοι επιθετικά ήταν σχεδόν ανύπαρκτοι, αφού σε πολύ καλή μέρα βρέθηκε η αμυντική "γραμμή" των Φιλίππων και γενικότερα η αμυντική τους λειτουργία.

Για το Δοξάτο αγωνίστηκαν οι : Κ. Καραγιαννίδης - Αυγητίδης - Χαρετίδης (46' Μόσχος) - Παντζαρίδης - Γ, Καραγιαννίδης - Ζάχαρης - Αποστολίδης (78' Σιουμπάρας) - Θεοφανίδης - Μ. Καρατζόγλου - Δεληολάνης (64' Χριστοφυλλάκης) - Κωνσταντινίδης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 23ης ΑΓ. Α' Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ

ΔΟΞΑΤΟ-ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ: 0-0
ΑΓ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ: 0-2
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ-ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: 1-1
ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ-ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ: 1-1
ΠΡΟΑΣΤΕΙΟ-ΠΕΡΙΘΩΡΙ: 1-1
ΚΥΡΓΙΑ-ΧΩΡΙΣΤΗ: 0-3
Κ. ΑΓΡΟΣ-ΣΙΤΑΓΡΟΙ: 0-0
ΠΕΤΡΟΥΣΑ-Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ: 4-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - 23η ΑΓ. - Α' Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ

1. ΠΕΤΡΟΥΣΑ  58
2. ΧΩΡΙΣΤΗ  52
3. ΣΙΤΑΓΡΟΙ  48
4. ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ  44
5. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ  42
6. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ  41
7. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ  41
8. ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  30
9. ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ  28
10. ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ  27
11. Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ  24
12. ΚΥΡΓΙΑ  19
13. ΔΟΞΑΤΟ  17
14. ΠΕΡΙΘΩΡΙ  17
15. Κ. ΑΓΡΟΣ  14
16. ΠΡΟΑΣΤΕΙΟ  8 *

* Το Προάστειο έχει -3 από ποινές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: