.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΟΞΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΨΙΘΥΡΟΙ" - ΤΕΥΧΟΣ 82 ΑΠΡ 2016

Χαμός γίνεται στον Δήμο Δοξάτου. Οι μισοί σχεδόν Δημοτικοί σύμβουλοι εγκατέλειψαν τον Δήμαρχο Δημήτρη Δαλακάκη που έχασε την δεδηλωμένη πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο. Ψηφίσθηκε μάλιστα ο προϋπολογισμός του Δήμου Δοξάτου που υπέβαλε η αντιπολίτευση και όχι η συμπολίτευση.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Δαλακάκης με αναρτήσεις του στο Facebook, ειρωνικά εύχεται καλή επιτυχία στους πρώην συμβούλους και συνεργάτες του στις επόμενες εκλογές με επικεφαλής τον γιό του Βουλευτή Δημήτρη Κυριαζίδη. Στο μεταξύ οι κάτοικοι του Δήμου Δοξάτου δεν προλαβαίνουν να ανοίγουν τους λογαριασμούς που τους στέλνει ο Δήμος για ληξιπρόθεσμες οφειλές τους. «Είναι τόσοι πολλοί οι φάκελοι που τους βάζω για προσκέφαλο» είπε ένας κάτοικος.
(0 σχόλια)  Σχολιάστε
Μέσα σ’ όλα αυτά είχαμε και την επίθεση με μια τσάπα ενός πολίτη από το Καλαμπάκι εναντίον του Δημάρχου που πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Αν αυτό δεν είναι τρέλα τότε τι είναι; Περαστικά σε όλους σας και ψυχραιμία!
(0 σχόλια)  Σχολιάστε
ΠΗΓΗ: http://www.psithiri.gr/magazine/issue/82/parapolitic/

1 σχόλιο:

Spyragge είπε...

Θα ήθελα να προσθέσω την διαμαρτυρία μου για την μη υποστήριξη της κυρίας Ελένης Κόνη που κάνει προασωπικό αγώνα για 90 ζωά! Είναι άδικο και ύποπτο αν συνεχιστεί. Οι επιχορηγήσεις πρέπ-ει αν μοιράζονται για όπου υπάρχει ανάγκη και να μην.. τσεπώνονται, γιατί αυτό καταλήγουμε αν σκεφτούμε...