.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ - Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ 0-2 ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ 22 ΑΥΓ 2015



Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο εξαιτίας της βροχής που έπεσε το μεσημέρι αλλά και κατά τη διάρκεια της περασμένης νύχτας (γι' αυτό και ο αγώνας είχε διάρκεια 70 λεπτών) οι Φίλιπποι Δοξάτου γνώρισαν την ήττα από την Προσοτσάνη με 0-2.





Πολλές οι απουσίες για την ομάδα του κ. Στάμογλου, που πάντως άφησε καλές εντυπώσεις απέναντι στους σαφώς πιο έτοιμους φιλοξενούμενους, που δεν κρύβουν άλλωστε πως ο στόχος τους είναι ο πρωταθλητισμός.

Τα γκολ της συνάντησης σημειώθηκαν στο Α' ημίχρονο (το 0-1 στο 30' ο Γεωργιάδης με ψηλοκρεμαστό πλασέ και το 0-2 στο 33' με πλασέ ο Αθανασιάδης).

Δύο δοκάρια είχαν οι φιλοξενούμενοι, ενώ και οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να σημειώσουν κάποιο τέρμα σε δυο-τρεις καλές φάσεις που δημιούργησαν κυρίως με τον Κώστα Νότα.

Για την ομάδα του Δοξάτου αγωνίστηκαν οι: Μυλόπουλος - Θεοδωράκης - Ελμπασίδης - Χριστοφυλλάκης - Ψαρράς - Μόσχος - Αποστολίδης - Δεληολάνης - Θεοφανίδης - Βασιλακάκης - Νότας.

Στο Β' ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Καραγιαννίδης Κ. - Σιουμπάρας - Ανατολούς.

Ο Στέλιος Χάρταλης που πολλά χρόνια τώρα καλύπτει με αξιοθαύμαστο τρόπο το ρεπορτάζ της Προσοτσάνης δεν θα μπορούσε να λείπει από το γήπεδο..






Ευτυχώς κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν έβρεχε, και μάλιστα βγήκε το ουράνιο τόξο πάνω απ' το βουνό του Κεφαλαρίου..



Δεν υπάρχουν σχόλια: