.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ http://www.prosotsanifc.gr/ ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΟΞΑΤΟ-ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ (0-2) 22 ΑΥΓ 2015

ΔΟΞΑΤΟ - ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ 0-2

«Φουλάρει» ενόψει Super Cup πρεμιέρας!
Δύο εβδομάδες μακριά από τον 1ο τίτλο της νέας σεζόν και η Προσοτσάνη του Γιώργου Λάλα δείχνει να βρίσκεται στο σωστό δρόμο, έχοντας μπροστά της άλλα δύο φιλικά για να μοντάρει ο 49άχρονος τεχνικός τους πρωταθλητές κόντρα στον κάτοχο του κυπέλλου Άρη Φωτολίβους.
Σήμερα (σ.σ. χθες) σ’ έναν πλημμυρισμένο σε πολλά σημεία αγωνιστικό χώρο λόγω της νεροποντής που είχε προηγηθεί, Δοξάτο και Προσοτσάνη αγωνίστηκαν μόλις 70 λεπτά κατόπιν αρχικής συνεννόησης των δύο προπονητών και της διαιτητικής τριάδας. Άλλωστε στα γειτονικά Κύργια και στον Άγιο Αθανάσιο τα φιλικά μεταξύ της ΑΕΚ με το Φωτολίβος και του Μέγα με το Προάστειο αναβλήθηκαν!





Με πολύ καλή κυκλοφορία σχεδόν σε όλο το 70άλεπτο και αυτοματισμούς που ζητάει καθημερινά μέσα από τις προπονήσεις ο Γιώργος Λάλας, είδε τους παίκτες του να κυριαρχούν των Φιλίππων του Τάκη Στάμογλου ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω είχε να αντιπαρέλθει των πολλών και βασικών απουσιών ως προς τον καταρτισμό της 11άδας.
Μετά το 1ο εικοσάλεπτο όπου οι 22 παίκτες έψαχναν κυριολεκτικά και μεταφορικά τα «πατήματά» τους, οι περσινοί πρωταθλητές σταδιακά ανέκτησαν τα ηνία του ρυθμού και πέραν ενός μικρού διαστήματος στα μισά της επανάληψης, είχαν την μπάλα συνέχεια στα πόδια τους φτάνοντας εκτός των δύο γκολ πολλές φορές στα αντίπαλα καρέ, ενώ δις η μπάλα σταμάτησε και στα δοκάρια του Δοξάτου.
Λεπτό προς λεπτό:
7’: μπαλιά ακριβείας του Κωταΐδη με τον Αθανασιάδη να νικιέται στο τετ α τετ από το Μυλόπουλο που μπλόκαρε σταθερά την μπάλα.
8’: Βασιλακάκης και Θεοφανίδης συνδυάζονται εκτός περιοχής με το σουτ του 2ου να φεύγει εκτός.
15’: ο Φερφέρης περνάει μπαλιά «τρύπα» στον Τσακμακίδη, που πλασάρει πίσω από το πέναλτι τον τερματοφύλακα του κι ο Μυλόπουλος με τα πόδια σώζει την εστία του από τη βέβαιη παραβίαση.
19’: γέμισμα του Σαμαρά και λάθος διώξιμο του Ελμπασίδη η μπάλα στρώνεται στον Κωταΐδη που σουτάρει άουτ.
21’: ένα-δύο Δεληολάνη και Θεοφανίδη ο μέσος των Φιλίππων δοκιμάζει το πόδι από τα 25 μέτρα με την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Καρίπη.
23’: αυτή τη φορά Βασιλακάκης και Θεοφανίδης αλλάζουν γρήγορα την μπάλα στη γωνία της περιοχής με το 2ο να επιχειρεί το σουτ, όμως η μπάλα κοντράρει στην πλάτη του Παπαμιχαήλ και χωρίς δύναμη φτάνει εύκολα στην αγκαλιά του τερματοφύλακα της Προσοτσάνης.
24’: τρία πόδια άλλαξε η μπάλα (Φερφέρης-Κωταΐδης-Τσακμακίδης) μέχρι να φτάσει διαγώνια στην περιοχή εκεί όπου ο Αθανασιάδης πλάσαρε στέλνοντάς την μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι.
28’: κόρνερ από αριστερά με εκτελεστή τον Καλαϊτζή, η άμυνα των Φιλίππων διώχνει πάνω στον προωθημένο Παπαμιχαήλ που σουτάρει προς την κενή από τερματοφύλακα εστία, ωστόσο σαν από μηχανής Θεός ο Αποστολίδης πάνω στη γραμμή αποσοβεί το γκολ.
30’ 0-1: το γκολ που δικαιούτο η Προσοτσάνη ήρθε με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού. Οι «κυανόλευκοι» σε φάση διαρκείας κι έχοντας κατασκηνώσει πέριξ της περιοχής του Δοξάτου δοκίμασαν δυο τρεις φορές να απειλήσουν με την μπάλα να προσκρούει πότε σε σώματα και πότε να μην περνάει η τελική πάσα, όμως την τελευταία φορά που η άμυνα των Φιλίππων έδιωξε πάνω στο Γεωργιάδη, ο αμυντικός μέσος των πρωταθλητών με ωραίο σκαφτό πλασέ κι ενώ είχε δει το Μυλόπουλο εκτός θέση τον «κρέμασε» ανοίγοντας το σκορ!
33’ 0-2: άμεσα οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα δύο γκολ πριν τη λήξη του ημιχρόνου, όταν από γρήγορη αντεπίθεση ο Τσακμακίδης πήρε την μπαλιά ακριβείας του Φερφέρη στο δεξί άκρο της άμυνας του Δοξάτου, εκεί ξεπέρασε την αντίσταση του Θεοδωράκη και την κατάλληλη στιγμή έστρωσε στον αφύλακτο Αθανασιάδη που με ψύχραιμο πλασέ την έστειλε με δύναμη στα δίχτυα του ανήμπορου ν’ αντιδράσει Μυλόπουλου!
35’: λίγο έλειψε το ημίχρονο να βρει την Προσοτσάνη προηγούμενη με 3-0, όμως το σουτ φάουλ του Καλαϊτζή μέσα από το ημικύκλιο έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι της εστίας του Δοξάτου και σχεδόν άμεσα ο ρέφερι έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την 15άλεπτη ανάπαυλα.
37’: στα πρώτα λεπτά της επανάληψης ο Καλαϊτζής έφερε με εκτέλεση κόρνερ την μπάλα μέσα στα καρέ των γηπεδούχων, η διπλή ωστόσο προσπάθεια των Παλτζίδη και Αθανασιάδη δε στέφθηκε με επιτυχία και το Μυλόπουλο στη 2η περίπτωση να μπλοκάρει σταθερά την μπάλα.
46’: ωραία παράλληλη χαμηλή σέντρα του Καλαϊτζή ο Τσακμακίδης πετάγεται στο 1ο δοκάρι, όμως η μπάλα βρίσκει και στα δυο του πόδια χάνοντας την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ.
56’: ένα-δύο Μόσχου και Νότα, ωστόσο ο Καρίπης σωτήρια κρατάει το «μηδέν» στην εστία του.
64’: ο Σιουμπάρας βγάζει στον κενό χώρο για το Νότα που καταδιώκεται από το Μαναρίδη, μπαίνοντας στην περιοχή πλασάρει κι ο Καρίπης τεντώνοντας το αριστερό πόδι κρατάει ανέπαφα τα δίχτυα του.
65’: σέντρα Φερφέρη πίσω από το πέναλτι το εναέριο πλασέ του Καρακάση φεύγει παράλληλη προς την εστία του Δοξάτο και η άμυνα εν συνεχεία απομακρύνει.
66’: μπαλιά του Φερφέρη στον κενό χώρο ο Σταυριανίδης αποφεύγει πάνω στην κίνηση τον Καραγιαννίδη, αλλά το πλασέ του κόλλησε στα νερά κι έτσι χάθηκε η ευκαιρία να βάλει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.
67’: ωραία ελίσσεται από αριστερά ο Παπαδόπουλος αποφεύγοντας τον προσωπικό του αντίπαλο, όμως ο Καραγιαννίδης απλώνοντας το τεράστιο κορμί του σώζει την εστία του στο διαγώνιο πλασέ του παίκτη της Προσοτσάνης.
68’: τελευταία καλή στιγμή στο ματς, ίδια κατάληξη με την αντίστοιχη του α’ μέρους. Ο Σταυριανίδης από δεξιά μπαίνει στην περιοχή και κερδίζοντας τις κόντρες καταφέρνει να περάσει την μπάλα στον Παπαδόπουλο που πλάσαρε όμως ο Καραγιαννίδης βάζει το χέρι του και με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού παραχωρεί το κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.
Διαιτητής: Ραβίκαλης Πέτρος.
Α’ Βοηθός: Αθανασίου Στέλιος.
Β’ Βοηθός: Μιμάνης Άρης, όλοι της ΕΠΣ Δράμας.
ΔΟΞΑΤΟ (Τάκης Στάμογλου): 1. Μυλόπουλος, 2. Δεληολάνης, 3. Μόσχος, 4. Αποστολίδης, 5. Θεοφανίδης, 6. Χριστοφυλλάκης, 7. Βασιλακάκης, 8. Ψαρράς, 9. Νότας, 10. Ελμπασίδης & 11. Θεοδωράκης.
Έπαιξαν και οι : Ανατολούς, Σιουμπάρας & Καραγιαννίδης Κ.
ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ (Γιώργος Λάλας): 1. Καρίπης, 13. Σαμαράς, 22. Καλαϊτζής, 12. Παλτζίδης, 5. Παπαμιχαήλ, 8. Φερφέρης, 9. Γεωργιάδης, 10. Ρούσσος, 17. Αθανασιάδης, 6. Κωταΐδης & 24. Τσακμακίδης.
Έπαιξαν και οι: Παπαδόπουλος, Μαναρίδης, Ιακωβίδης, Σταυριανίδης, Καρακάσης & Χατζηκωνσταντίνου.
Την προσεχή Τετάρτη (26-08-2015 και ώρα 6μ.μ.) η Προσοτσάνη υποδέχεται τον Εθνικό Σερρών (σ.σ. πρώην Εθνικός Γαζώρου) που θα μετέχει μετά από τρεις σεζόν στη FL στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Τελευταία Ενημέρωση (Κυριακή, 23 Αύγουστος 2015 10:39)

Δεν υπάρχουν σχόλια: