.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

ΔΩΡΕΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΟΥ Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ


Χωρίς το παραμικρό πρόβλημα συνεχίζεται με μονές προπονήσεις στο «Γεώργιος Μακρής» για 4η ημέρα η προετοιμασία της Προσοτσάνης υπό τις οδηγίες του Γιώργου Λάλα και του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Γιάννη Οικονόμου.
 Με το ρόστερ των «κυανόλευκων» να απαριθμεί αυτή τη στιγμή 25 παίκτες, η η τεχνική ηγεσία βλέπει τους 24 εξ αυτών να δίνουν καθημερινά το «παρών» στο γήπεδο, με μοναδικό απόντα όπως αναφέραμε και στο σχετικό ρεπορτάζ της έναρξης το στρατευμένο Δημήτρη Καλαϊτζή, για τον οποίο ειρήσθω εν παρόδω γίνονται ενέργειες ούτως ώστε να πάρει μετάθεση σε μονάδα του νομού.
Εκδόθηκαν εκτός των άλλων πριν από λίγη ώρα τα δελτία των Κουντσούλια & Χατζησαββίδη, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνει το ίδιο και για τις υπόλοιπες μεταγραφές της Προσοτσάνης (Πολυχρονίδης, Σταμπουλής, Μαναρίδης & Πλιόκας).....

Αύριο Παρασκευή 1η του Αυγούστου ξεκινούν και οι εγγραφές στα Τμήματα Υποδομής του Γ.Σ. Προσοτσάνης, με το Γιάννη Οικονόμου να περιμένει τους γονείς να έρθουν και να εγγράψουν τα παιδιά τους χωρίς την παραμικρή επιβάρυνση...εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.
Τέλος, το Σάββατο 2 Αυγούστου στις 6:30μ.μ. θα διεξαχθεί το 1ο φιλικό της σεζόν με αντίπαλο το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος στο «Γεώργιος Μακρής».

ΠΗΓΗ: http://www.draminaspor.gr/gr/index.php/2010-08-20-06-15-36/1-/3483--------a----.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: