.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΤΟ ΔΟΞΑΤΟ, ΠΟΥ ΕΚΑΜΨΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ - ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ dramagoal

ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΤΟ ΔΟΞΑΤΟ



ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΤΟ ΔΟΞΑΤΟ, ΠΟΥ ΕΚΑΜΨΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ

Βρήκε λύση με Κωνσταντινίδη

Νικηφόρα άρχισε τη διαδικασία των μπαράζ το Δοξάτο, λυγίζοντας χθες 1-0 την αντίσταση του Χρυσού. 





Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια της συνάντησης και επικράτησαν δίκαια. Στο πρώτο μέρος ο αέρας αποτέλεσε εμπόδιο στην ανάπτυξη παιχνιδιού και ο αγώνας κύλησε χωρίς φάσεις. Το Δοξάτο είχε την καθολική υπεροχή, ενώ το Χρυσό παρουσίασε άσχημη εικόνα. Στην επανάληψη ξανά οι γηπεδούχοι πίεσαν, ενώ οι πρωταθλητές Σερρών ανέβασαν την απόδοσή τους μετά το 1-0. Σε γενικές γραμμές, φάνηκε η καλή δουλειά του Γιάννη Τσεβρεντζή για τους Φιλίππους, ενώ σε άλλο ένα αγώνα οι νεαροί φίλοι του Δοξάτου κέρδισαν τη μάχη της κερκίδας, με πυρσούς, συνθήματα και συνεχή συμπαράσταση. Με τη λήξξη της συνάντησης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας, Γιώργος Χατζησαρόγλου, έκανε την απονομή κυπέλλου και μεταλλίων στο Δοξάτο, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Δράμας. Στο 4΄ κόρνερ του Πολυχρονίδη, πλασέ του Θεοφανίδη απέκρουσε με το κεφάλι ο Λεωνίδας. Στο 42΄ αριστερό, γωνιακό σουτ του Κωνσταντινίδη, έπεσε και απέκρουσε σε κόρνερ ο Τριάντης. Στο 48΄ κάθετη μπαλιά του Τουρφαντίδη στον Θεοφανίδη, το πλασέ του οποίου πήγε στα χέρια του τερματοφύλακα. Δύο λεπτά αργότερα, πλασέ του Λιθαρή μπλόκαρε καλά τοποθετημένος ο Παπαδόπουλος. Στο 51΄ ο Τσιάπος φάνηκε να ρίχνει με τα χέρια τον Κωνσταντινίδη, όμως ο διαιτητής έδειξε συνέχεια στον αγώνα, στο 69΄ μεγάλη ευκαιρία, όταν σε κοντινή σέντρα του Κωνσταντινίδη, ο Πολυχρονίδης έπιασε εκπληκτική, γυριστή κεφαλιά και εξίσου εκπληκτικά απέκρουσε ο Τριάντης. Στο 74΄ μακρινό, δυνατό σουτ του Πολυχρονίδη απέκρουσε ο Τριάντης και στην επαναφορά ο Κωνσταντινίδης με δυνατό σουτ πέτυχε το 1-0. Στο 86΄ μακρινό, ψηλοκρεμαστό πλασέ του Μπρινιά στο οριζόντιο δοκάρι, στο 90΄ σέντρα του Τσιφτελίδη, κεφαλιά του Λιθαρή απέκρουσε σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος.
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ-ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Από το Δοξάτο ξεχώρισαν οι Μαγγανάρης, Μπαρμπουτέλης, Ζάχαρης, Κωνσταντινίδης, από το Χρυσό οι Λεωνίδας, Αγγελόπουλος, Τσιάπος. Καλός ο διαιτητής Κουμπαράκης (Χαρίτσης, Χούσκογλου) από τον ΣΔ Θράκης.
ΔΟΞΑΤΟ: Παπαδόπουλος, Τουρφαντίδης, Τουλούπης, Μαγγανάρης, Μπαρμπουτέλης, Ζάχαρης, Ιωαννίδης (90΄ Μόσχος), Αποστολίδης, Κωνσταντινίδης (85΄ Ζαπουνίδης), Θεοφανίδης (70΄ Βασιλακάκης), Πολυχρονίδης.
ΧΡΥΣΟ: Τριάντης, Τσαρούχας, Λεωνίδας, Αγγελόπουλος, Τσιάπος, Κατσαρός (85΄ Μπατσιούλας), Μπρινιάς, Τσιφτελίδης, Μήλιος, Λιθαρής, Μητριτζάκος (64΄ Γουραλές).
ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Μετά από το παιχνίδι, οι δύο πορπονητές τόνισαν τα εξής:
ΑΚΗΣ ΤΣΙΦΤΕΛΙΔΗΣ (Χρυσό): Οι καιρικές συνθήκες, με τη ζέστη και τον αέρα, δε βοήθησαν τη διεξαγωγή του αγώνα. Στο πρώτο μέρος δεν πήγαμε καλά, ο αντίπαλος ήταν καλύτερος. Στην επανάληψη, αν και είχαμε ευνοϊκό αέρα, οπισθοχωρήσαμε αδικαιολόγητα. Μετά το 1-0 ρισκάραμε, περάσαμε τον Λεωνίδα μπροστά, είχαμε και δοκάρι. Πάντως ως συνολική εικόνα το Δοξάτο κέρδισε δίκαια. Είχα δει τον αντίπαλο στο σούπερ καπ, όπως επίσης και τις άλλες ομάδες του ομίλου. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στη συνέχεια.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΕΒΡΕΝΤΖΗΣ (Δοξάτο): Θα συμφωνήσω με τον συνάδελφο, για τις καιρικές συνθήκες που δυσκόλεψαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Το Χρυσό διαθέτει καλή και έμπειρη ομάδα, τους είχα παρακολουθήσεις τον τελικό των Σερρών. Πήγαμε καλά, στο πρώτο ημίχρονο ο αέρας δεν ευνοούσε την τελική προσπάθεια, έτσι στην ανάπαυλα είπαμε να παίξουμε με κάθετες μπαλιές. Προσπαθήσαμε, χάσαμε ευκαιρίες, σκοράραμε κι έπειτα κρατήσαμε το αποτέλεσμα, ενισχύοντας την άμυνα στα τελευταία λεπτά. Συγχαρητήρια στα παιδιά, είχαν πάθος σε άλλο ένα ματς. Στόχος μας ήταν να πάρουμε το πρωτάθλημα Δράμας και τώρα θα προσπαθήσουμε για ό,τι καλύτερο. Συγχαρητήρια και στον Άκη Τσιφτελίδη για την ομάδα του.
ΙΕΡΕΜΙΑΣ ΜΕΛΙΔΗΣ











..

















About the author


More posts by 

Δεν υπάρχουν σχόλια: