.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΦΙΛΙΠΠΩΝ ΔΟΞΑΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ









Όσοι φίλαθλοι βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο του Δοξάτου την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013 χάρηκαν έναν αγώνα υψηλής ποιότητας με αρκετές φάσεις, εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας, φαντασία και επίδειξη ομαδικότητας αλλά και τέχνης σε ατομικό επίπεδο, από δύο ομάδες που μπορεί βέβαια να τους χωρίζουν πολλά όσον αφορά την ιστορία και το μέγεθος των πόλεων που εκπροσωπούν, αλλά στη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία, αγωνιστικά φάνηκε στο γήπεδο πως έχουν διαφορά μιας κατηγορίας.



Και εξηγώ: Ο Πανσερραϊκός θα αγωνίζεται φέτος στη νεοσύστατη Γ' Εθνική, επιλέγοντας τον δρόμο που ακολούθησαν και άλλες σπουδαίες ομάδες, με κορυφαία παραδείγματα η ΑΕΚ και η Λάρισα, λόγω χρεών.

Έτσι, δίνεται η ευκαιρία σε νεαρούς ποδοσφαιριστές με τη βοήθεια φυσικά και έμπειρων,  να δείξουν την αξία τους ως άτομα αλλά και να "δέσουν" ως ομάδα στον αρκετά δύσκολο όμιλο της ευρύτερης περιοχής (Θράκη - Αν. Μακεδονία αλλά και ομάδες από Χαλκιδική, Κιλκίς και Θεσσαλονίκη θα συμμετέχουν στον 6ο όμιλο..) έχοντας όμως το σπουδαίο αβαντάζ να φοράνε το "λιοντάρι" στο στήθος..

Από την άλλη η ομάδα του κ. Τσεβρετζή έδειξε σε ένα ακόμη φιλικό αγώνα με δύσκολο αντίπαλο (σαφώς και ο Πανσερραϊκός ήταν ο πιο δύσκολος αντίπαλος των Φιλίππων μέχρι τώρα αυτό το καλοκαίρι..) πως αγωνιστικά ίσως να βρίσκεται ένα "σκαλί" πάνω απ' την κατηγορία στην οποία θα αγωνισθεί, πως παρουσιάζει την "εικόνα" μιας παραδοσιακής ομάδας της πάλαι ποτέ Δ' Εθνικής..

Οι Φίλιπποι ξεκίνησαν τον αγώνα με τους: Παναγιωτόπουλο ( για τον Θοδωρή υπήρξε ακόμη ένα δύσκολο απόγευμα μετά από αυτό με την Κ-19 της Δόξας..), δεξί μπακ ο Ζαπουνίδης, σέντερ μπακ ο Μυστρίδης με τον Μόσχο, αριστερό μπακ ο Μπαρμπουτέλης, "εξάρια" ο Ζάχαρης με τον Αποστολίδη, "δεκάρι" ο Ιωαννίδης, δεξιά στην πτέρυγα ο Τουρφαντίδης, αριστερά ο Θεοφανίδης και στην "κορυφή" της επίθεσης ο Πολυχρονίδης. Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Καρακούσης (τερματοφύλακας από τους Αμπελόκηπους που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις..), Βασιλακάκης, Καραγιαννίδης Κώστας, Τουλούπης, Κωνσταντινίδης, Νότας Νίκος, Ελμπασίδης.

Δυστυχώς, από δικό μου λάθος η μπαταρία της βιντεοκάμεράς μου "κράτησε" μόνο για ένα ημίχρονο, αλλά από την άλλη, ευτυχώς στο γήπεδο υπήρχαν και φίλοι του Πανσερραϊκού από την ιστοσελίδα panserraikara.gr και "ανέβασαν" βίντεο με τις κυριότερες φάσεις του αγώνα και όλα τα γκολ, το οποίο και μεταφέρω εδώ.

Σε επόμενη ανάρτηση ένα δικό μου βίντεο - συρραφή από αρκετά μικρότερα..

Οι φωτογραφίες είναι επίσης από την πολύ καλή σερραϊκή ιστοσελίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: