.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΡΑΜΑ 1986 HANDBALL ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

‘‘ΔΡΑΜΑ 1986’’
HANDBALL







ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΚΟΥΤΣΑΚΙΩΤΗΣ, ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΟΙ ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ.
ΜΕ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ΤΗΝ 1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΑΓΟΡΙΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ.

Συνεχίζεται για Τρίτη εβδομάδα η κουραστική προετοιμασία των παικτών της ομάδας χωρίς προβλήματα. Από την Δευτέρα ενσωματώθηκαν στην ομάδα και ο νεοαποκτηθέντας Χατζηνικολάου που μαζί με τον Ξέκαλο συμμετείχαν στο πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας με την Εθνική ομάδα της Αστυνομίας.
Οι Δραμινοί Κουτσακιώτης και Χατζηνικολάου και ο Ναουσαίος Διδασκάλου αναμένεται να βοηθήσουν την ομάδα μια και εκτός από καλοί αθλητές είναι και εξαίρετοι χαρακτήρες και ήδη όλοι οι συμπαίκτες τους προσπαθούν να τους βοηθήσουν για να προσαρμοστούν γρήγορα.
Όλοι οι παίκτες δουλεύουν σκληρά με βασικό στόχο να παραμείνει η ομάδα στην Α2 αλλά και να παίξουν ποιοτικό handball μια και φέτος για μια ακόμη χρονιά η δραμινοί φίλαθλοι θα γεμίζουν το Δημοτικό Γυμναστήριο στηρίζοντας την Δραμινή ομάδα που πέρυσι εντυπωσίασε όχι μόνο με το Ανδρικό τμήμα, αλλά και με τα τμήματα παίδων και μίνι που συμμετείχαν στις τελικές φάσεις των Πανελληνίων πρωταθλημάτων σε Άργος και Λουτράκι αντίστοιχα.
Η διοίκηση δεξιώθηκε Άνδρες και Έφηβους στην ψαροταβέρνα ΄΄ΨΑΡΑΚΙ΄΄ όπου όλοι οι παίκτες έδειξαν ότι και φέτος με όπλο το οικογενειακό κλίμα θα δώσουν την μεγάλη μάχη με ιστορικά σωματεία του αθλήματος σε Ανδρικό Εφηβικό.
Το Σαββατοκύριακο είναι προγραμματισμένα 2 φιλικά με ΓΑΣ Κιλκίς (ομάδα Α1) στο Κιλκίς και με Πανσεραϊκό στην Δράμα, ενώ θα ακολουθήσουν παιχνίδια με Φοίβο και Ηρακλή Θεσσαλονίκης.
Συνεχίζονται οι εγγραφές στις Ακαδημίες του συλλόγου αγοριών γεννημένων 1998 και νεώτερα και κοριτσιών 2000 και νεώτερα.
Την Κυριακή 25/9/2011 και ώρα 20:00 στο Δημοτικό Γυμναστήριο ο Σύλλογος θα πραγματοποιήσει Αγιασμό για τα 8 τμήματά του και καλούνται όλοι οι αθλητές, γονείς και φίλοι του αθλητισμού να παραβρεθούν και στο τέλος θα γίνουν οι καθιερωμένες συναντήσεις με τους γονείς των αθλητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: