.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Με δυνατό ρόστερ και υψηλές προσδοκίες το Δοξάτο στο νέο πρωτάθλημα - ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΡΑΜΑΣ

Με δυνατό ρόστερ και υψηλές προσδοκίες το Δοξάτο στο νέο πρωτάθλημα

PDFΕκτύπωσηE-mail

DOXATOΓιάννης Τσεβρετζής: «Υπάρχουν κακώς κείμενα ετών στην ομάδα που δουλεύουμε για να τα εξαλείψουμε»
Πέρσι έφτασε στην βρύση αλλά δεν μπόρεσε να πει νερό στο τελευταίο 90λεπτό της χρονιάς. Ο λόγος για τους Φίλιππους Δοξάτου που έκαναν πολύ καλό πρωτάθλημα στην Α1 πέρσι κατηγορία αλλά με το τελικό 0-0 στο τελευταίο ματς μέσα στο Νευροκόπι έχασαν τον τίτλο του πρωταθλητή. Μια 2η θέση πολύ καλή που δημιουργεί αρκετές προσδοκίες για την νέα χρονιά. Η διοίκηση της ομάδας μετά το συναινετικό διαζύγιο με τον Θωμά Ματρακούκα, συμφώνησε σε όλα με τον Γιάννη Τσεβρετζή. Από τους πιο έμπειρους και ικανούς προπονητές του νομού μας, με εμπειρίες από μεγαλύτερες κατηγορίες, ένας πολύ απαιτητικός προπονητής και μια σημαντική επιτυχία της διοίκησης του Δοξάτου να τον πείσει να αναλάβει την θέση του προπονητή στην ομάδα. Συνεργάτης του Γιάννη Τσεβρετζή και ταυτόχρονα προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο παλιός τερματοφύλακας της Δόξας Βαγγέλης Καρασάββας που θα βοηθήσει τα μέγιστα με τις γνώσεις και την εμπειρία του.


Καλή παρουσία στα πρώτα φιλικά παιχνίδια
Η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα χρονιά έχει ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα περίπου και αυτή την περίοδο βρισκόμαστε σε μια σειρά φιλικών παιχνιδιών από Τετάρτη σε Κυριακή.Μέχρι τώρα το Δοξάτο έχει παίξει στο πρώτο φιλικό στην έδρα του με το Καλαμπάκι που κέρδισε με σκορ 3-1, η νίκη με 1-2 στο δημοτικό στάδιο Δράμας επί του Πανδραμαϊκού και το ισόπαλο 2-2 εντός έδρας με τους Αμπελόκηπους.Με την ομάδα κάτω των 19 της Δόξας, το Δοξάτο πρόσφερε γκολ και θέαμα κερδίζοντας το φιλικό με σκορ 7-3ενώ έχασε 4-1 από τον Πανσεραϊκό.
Πανίσχυρο επιθετικά με τον Γιώργο Πολυχρονίδη
Η ομάδα του Δοξάτου πραγματοποίησε μια από τις πιο σημαντικές μεταγραφές του φετινού καλοκαιριού. Απέκτησε τον πρώτο σκόρερ της Α1 πέρσι με την φανέλα του Ποντιακού Αργυρούπολης Γιώργο Πολυχρονίδη που μαζί με τους Νότα, Ιωαννίδη, Βασιλακάκη και Κωνσταντινίδη αναμένεται να συνεισφέρει τα μέγιστα στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας. Από εκεί και πέρα αποκτήθηκε ο Γιώργος Βράντζας πλάγιος μπακ από τον Ασπρόπυργο, ο Γιάννης Ζαπουνίδης κεντρικός αμυντικός από τα Κύργια και ο Σάκης Μυστρίδης επίσης κεντρικός αμυντικός από τους Σιταγρούς.
Από τους παίκτες που αποχώρησαν και ήταν βασικοί πέρσι ξεχωρίζουν οι απώλειες Σιαματά, Σερέτη, Μπαρμπαγιάννη και Πετρά(αν και υπάρχουν πληροφορίες ότι μπορεί να επιστρέψει στην ομάδα).
Το ρόστερ του Δοξάτου
Πάμε να δούμε τώρα όπως σε όλες τις ομάδες στα αφιερώματα μας τους βασικούς παίκτες που θα στηρίξει την προσπάθεια για μια καλή πορεία ο Γιάννης Τσεβρετζής.
Στους τερματοφύλακες υπάρχει η σταθερή και αξιόπιστη από πέρσι παρουσία του Παναγιωτόπουλου Θόδωρου που θα πλαισιώνεται από τους Καραγιαννίδη Κώστα και Μυλόπουλο Ιορδάνη.
Στην άμυνα στα άκρα θα παίζουν οι Καραγιαννίδης Γιάννης, Βράντζας Γιώργος, Μπαρμπουτέλης Γιάννης και Τουλούπης Χάρης.
Στο κέντρο της άμυνας έχουμε τους δύο καινούργιους Γιάννη Ζαπουνίδη από τα Κύργια και Σάκη Μυστρίδη από τους Σιταγρούς και φυσικά τον Ανδρέα Μόσχο από το περσινό ρόστερ της ομάδας, ενώ υπάρχει και η πιθανή επιστροφή του Πετρά.
Στο κέντρο και στους αμυντικούς μέσους τον πρώτο λόγο έχουν οι Ζάχαρης Μάριος και Τουρφαντίδης Δημήτρης από πέρσι στο ρόστερ του Δοξάτου, ενώ στους ακραίους μέσους Νότας Νίκος, Βασιλακάκης Δημήτρης, Κωνσταντινίδης Ηλίας και Γιάννης Ψαράς προσφέρουν αρκετές λύσεις στον έμπειρο τεχνικό της ομάδας.
Τέλος στην επίθεση αναφέραμε ήδη τους Γιώργο Πολυχρονίδη, Νότα Γιώργο και Ιωαννίδη Στέλιο.
Γιάννης Τσεβρετζής: «Υπάρχουν κακώς κείμενα στην ομάδα που προσπαθούμε να εξαλείψουμε»
Ο Γιάννης Τσεβρετζής σπάνια κρύβει τα λόγια του και αυτό φάνηκε και στις πρώτες του δηλώσεις που μας έκανε και αναφέρεται σ’ αυτά που συνάντησε στο Δοξάτο και την προσπάθεια που κάνει να αλλάξει την νοοτροπία και λειτουργία της ομάδας. Πιο συγκεκριμένα μας είπε:
« Θέλω καταρχήν να πω ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος από την διάθεση των παιδιών και την παρουσία τους στο προπονητικό πρόγραμμα προετοιμασίας που κάνουμε. Παρότι είναι πολύ δύσκολες οι συνθήκες με την ζέστη, υπάρχει ικανοποιητική προσέλευση των παιδιών, υπάρχει προσπάθεια και διάθεση και το βλέπω στις προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια. Θέλω να πω όμως ότι στην ομάδα υπάρχουν και κακώς κείμενα πολλών χρόνων, κατάλοιπα ετών θα έλεγα που έχουν να κάνουν με την νοοτροπία των παικτών και μια συνεχή γκρίνια που υπάρχει για διάφορα θέματα. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να τα εξαλείψουμε και βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο γιατί μπορεί η ομάδα να είναι ερασιτεχνική, εμείς όμως θέλουμε και έχουμε ως στόχο να δουλέψουμε σε επαγγελματικά επίπεδα.»
ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ / ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΡΑΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: