.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ-Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ 3-1 ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ ΠΡΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ - 7 ΑΥΓ 2013








Σε ένα πολύ καλό αγωνιστικό χώρο και παρουσία σχεδόν 100 φιλάθλων, οι Φίλιπποι Δοξάτου και η Α.Ε. Καλαμπακίου αναμετρήθηκαν σε μια πολύ ενδιαφέρουσα φιλική συνάντηση παρουσιάζοντας αρκετά καλό θέαμα, δεδομένου πως ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες.





Νικήτρια η ομάδα των Φιλίππων με σκορ 3-1.

Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Τζιβανάκης στο 44'. Ένα πολύ όμορφο γκολ με την "σφραγίδα" του πολύπειρου ποδοσφαιριστή του Καλαμπακίου.

Ο Πολυχρονίδης ισοφάρισε για το Δοξάτο με κεφαλιά στο 60'.

Ο Πάρης Αποστολίδης με δυνατό σουτ έκανε το 2-1 στο 75'.

Τέλος, ο νεαρός Ελμπασίδης με κεφαλιά πέτυχε το τρίτο γκολ για την ομάδα του στο 85'.

Διαιτήτευσε ο Χατζηνάκος, ενώ ο ένας βοηθός ήταν επίσης από το Δοξάτο, ο Θοδωρής Καρατζόγλου.

Η ομάδα του κ. Τσεβρετζή ξεκίνησε τον αγώνα με την παρακάτω σύνθεση:

Καραγιαννίδης - δεξί μπακ ο Τουρφαντίδης, αριστερό ο Τουλούπης, σέντερ μπακ ο Μόσχος και ο Ζαπουνίδης (φετινή μεταγραφή ο 18χρονος που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις), "εξάρια" ο Ζάχαρης με τον Μπαρμπουτέλη, "δεκάρι" ο Ιωαννίδης, δεξιός μεσοεπιθετικός ο Βασιλακάκης, αριστερός ο Κων/νίδης και στην κορυφή της επίθεσης ο Πολυχρονίδης.

Αγωνίστηκαν ακόμη οι : Παντζαρίδης(πολύ καλή εμφάνιση για τον Ηλία) - Μισιράς (αρκετά καλός ο νεαρός ως πλάγιος μεσοεπιθετικός) - Μυστρίδης (ο παλιός μας γνώριμος που έδειξε να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση) - Ψαρράς (αγωνίστηκε στην επίθεση και προσπάθησε φιλότιμα) - Νότας (ο Νίκος, ο νεαρός ξάδερφος της "Κόμπρας", του Κώστα Νότα δηλαδή, αγωνίστηκε ως αριστερός μπακ και τα πήγε αρκετά καλά) - Αποστολίδης (έβαλε ένα καταπληκτικό γκολ που δυστυχώς δεν το τράβηξα" σε βίντεο..) -  ο Γιώργος Ντίνας (που έδειξε πως για άλλη μια χρονιά θα είναι πολύτιμη μονάδα για τους Φιλίππους) και ο μαχητικότατος νεαρός Ελμπασίδης που αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης, σκόραρε, λίγο έλειψε να πετύχει και άλλο τέρμα και γενικά έδειξε σαν "έτοιμος από καιρό", ενώ αγωνίστηκαν και οι τερματοφύλακες Παναγιωτόπουλος και Μυλόπουλος δείχνοντας και αυτοί να βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση. (Ελπίζω να μην έχω ξεχάσει κάποιον και ζητώ προκαταβολικά συγνώμη για τυχόν παραλείψεις σχετικά με το έμψυχο δυναμικό της ομάδας).

 Με δεδομένο πως στην διάθεση του κόουτς των Φιλίππων βρίσκονται και οι Ιακωβίδης (μεταγραφή από την Καλλίφυτο - προσωπικά πιστεύω πως την περσινή περίοδο ήταν μακράν ο καλύτερος τερματοφύλακας της κατηγορίας) - Θεοφανίδης (ο Τόλης επέστρεψε από διακοπές λίγο πριν την έναρξη του αγώνα και δεν αγωνίστηκε) είναι προφανές πως οι Φίλιπποι για φέτος θα συνεχίσουν αυτό που έμαθαν πολύ καλά τις προηγούμενες χρονιές!

Θα διεκδικήσουν πρωτάθλημα και κύπελλο !

Δεν μπορεί αυτή η ομάδα με αυτό το υλικό, με αυτόν τον προπονητή που την αξία και την σοβαρότητά του ουδείς την αμφισβητεί, με τους φιλάθλους που έδειξαν από την πρώτη μέρα πως θα στηρίξουν ενεργά τον σύλλογο και φυσικά με την Διοίκηση που εξακολουθεί να λειτουργεί σχεδόν σε επαγγελματικά πλαίσια, να έχει οποιονδήποτε άλλο στόχο, χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει πως δεν θα προσεχθούν ιδιαίτερα τα νεαρά ταλέντα που ξεπηδούν συνεχώς από τα παιδικά τμήματα των Φιλίππων.

Σχετικά με το Καλαμπάκι τώρα, η ομάδα του κ. Βασιλειάδη, όπως άλλωστε όλες οι ομάδες που έχει "κοουτσάρει" ο έμπειρος και γνωστός μας από την συνεργασία του επί δύο έτη με τους Φιλίππους, έδειξε πως και ποιότητα έχει, και πάθος, και εμπειρία και θεωρώ βέβαιο πως αν μη τι άλλο θα έχει πολύ καλύτερη παρουσία στο νέο πρωτάθλημα απ' ό, τι στο περσινό.

Και να μην ξεχνάμε βέβαια πως οι γείτονές μας σχετικά πρόσφατα, με τον ίδιο προπονητή και χωρίς να έχουν ξεκινήσει την τότε αγωνιστική περίοδο με τον τίτλο του απόλυτου φαβορί είχαν κατακτήσει το πρωτάθλημα! Για την ιστορία, εκείνη τη χρονιά οι Φίλιπποι είχαν νικήσει δύο φορές το Καλαμπάκι στη διάρκεια της κανονικής περιόδου...

Σε επόμενη ανάρτηση βιντεάκια από τον αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: