.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΑΚΡΙΤΑΣ Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ - ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΝ ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ





10η Αγωνιστική
Ακρίτας Κ. ΝευροκοπίουΦίλιπποι Δοξάτου0-0
Ποντιακός ΑργυρούποληςΜ. Αλεξ. Ξηροποτάμου5-0
Εθν. Αστηρ ΚαλλιφύτουΑτρόμητος Περιθωρίου2-1
Η βαθμολογία της Α1 Πρώτη ΕΞΑΔΑ   
1Ακρίτας Κ. Νευροκοπίου30   
2Φίλιπποι Δοξάτου28   
3Ποντιακός Αργυρούπολης25   
4Εθν. Αστηρ Καλλιφύτου17   
5Ατρόμητος Περιθωρίου9   
6Μ. Αλεξ. Ξηροποτάμου3   
Ο ΑΚΡΙΤΑΣ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 33 ΧΡΟΝΙΑ

«Στις φλόγες» το Νευροκόπι

Το πλήρωμα του χρόνου έφθασε για τον ιστορικό Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου, που αναδείχθηκε πρωταθλητής ΕΠΣ Δράμας ύστερα από τη «λευκή» ισοπαλία με τους Φιλίππους Δοξάτου.


ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ-ΔΟΞΑΤΟ 0-0: Ήταν η τελευταία αγωνιστική της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος και η μοίρα το έφερε έτσι, ώστε οι δύο διεκδικητές να αγωνίζονται μεταξύ τους. Το Δοξάτο ήθελε μόνο νίκη, για το Νευροκόπι αρκούσε και η ισοπαλία, όπως κι έγινε. Ο Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου κατακτά το πρωτάθλημα ύστερα από 33 χρόνια, με μια εντυπωσιακή πορεία. Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα αυτή από τις 12 Ιανουαρίου μέχρι τις 20 Απριλίου σε 17 παιχνίδια πρωταθλήματος πέτυχε 14 νίκες, 2 ισοπαλίες (με το Δοξάτο) και είχε μία ήττα (στην Αργυρούπολη), ενώ κατακτά διαδοχικά το κύπελλο Δράμας (πέρσι), το σούπερ καπ (φέτος) και τώρα το πρωτάθλημα! Μεγάλη είναι αναμφισβήτητα η συμβολή του προπονητή, Γιώργου Σ. Γεωργιάδη, που στηριζόμενος σχεδόν αποκλειστικά σε παιδιά του λεκανοπεδίου Νευροκοπίου, δημιούργησε μια ομάδα που ήξερε τι ήθελε στο γήπεδο και πήρε τον τίτλο.
ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ: Λαζαρίδης, Κατιρτζίδης, Χατζηγεωργιάδης, Αντ. Βασιλειάδης, Κεσόπουλος, Οικονομίδης, Μ. Βασιλειάδης, Μουσμουλίδης, Σπυρίδης (90΄ Τσενεκλίδης), Χριστιανίδης, Κιοσέογλου (64΄ Κεσίδης-72΄ λ.τ. Ηλιάδης).
ΔΟΞΑΤΟ: Παναγιωτόπουλος (43΄ λ.τ. Καρασάββας), Τουρφαντίδης, Παντζαρίδης, Πετράς, Σιαματάς, Ζάχαρης, Ντίνας, Σερέτης (70΄ Κωνσταντινίδης), Νότας, Θεοφανίδης (64΄ Μπαρμπαγιάννης), Ιωαννίδης.































Δεν υπάρχουν σχόλια: