.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Δύο ακόμη μεταγραφικά αποκτήματα για την Δόξα


Δύο ακόμη μεταγραφικά αποκτήματα για την Δόξα

PDFΕκτύπωσηE-mail
423040 3509057612036 2042560576 nΣυμφώνησαν Ιντζόγλου και Κοντέον
Δύο υψηλόσωμα εξάρια θα ενισχύουν το ρόστερ των « μαυραετών». Ο Λευτέρης Ιντζόγλου και ο Πέτρος Κοντέον μετά από εισήγηση του Σούλη Παπαδόπουλου συμφώνησαν με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Δόξα Θανάση Σάμιο και θα ενσωματωθούν στο έμψυχο δυναμικό της δραμινής ομάδας.




Η περίπτωση του Ιντζόγλου (3-3-87) είχε ήδη κλείσει και το μόνο που αναμένονταν για να οριστικοποιηθεί και επίσημα, ήταν η ανακοίνωση της αποδέσμευσης του από την ομάδα του Ατρόμητου όπου ανήκε. Κάτι τέτοιο έγινε πριν από λίγο με σχετική ανακοίνωση της αθηναϊκής ΠΑΕ και αύριο θα γίνει από την Δόξα η επίσημη αναφορά μέσα από την ιστοσελίδα της για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.
konteonΌσο για τον Πέτρο Κοντέον (9-5-84), η προσφυγή του βάρος του Πιερικού εκδικάζεται την Δευτέρα και αν όλα πάνε καλά για τον ποδοσφαιριστή, ίσως και την ίδια μέρα να δώσει το παρών του στην πρώτη της ομάδας. Ο Θεσσαλονικιός ποδοσφαιριστής ζει με την οικογένεια του στον Βόλο και θεωρείται δεδομένο ότι σε λίγες μέρες θα μετακομίσουν στην Δράμα.
-Παίκτης της Δόξας είναι από σήμερα σαν δεύτερη μεταγραφή, ο 27χρονος αμυντικός (δεξί μπακ )Βασίλης Χαλκιάς ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Προοδευτική.
DSCN1271Τα πλάνα του Σούλη
Όπως όλα τείνουν να δείξουν, ο Νικαιώτης τεχνικός προσανατολίζεται στην εκ νέου δημιουργία ενός μοντέλου ομάδας, ίδιο με αυτό που είχε δημιουργήσει στον Πιερικό. Εκεί όπου το δίδυμο Ιντζόγλου – Κοντέον δέσποζε στον άξονα και στο χώρο του κέντρου. Σύμφωνα με αυτό το πλάνο, προτεραιότητα έχουν τα ψηλά κορμιά στον άξονα. Συμπαγή άμυνα και επίθεση με δυνατό χαρτί τα στημένα είναι το χαρακτηριστικό των ομάδων όπου δουλεύει ο Παπαδόπουλος. Βαθιές μπαλιές και γεμίσματα προς τα μπροστά όπου το σέντερ φορ είναι βραχύσωμο με άλμα και καλή κεφαλιά (Κουτσοσπύρος –Γκουγκουλιάς) και περιστοιχίζεται από πολύ ταχύτατους πλάγιους Μπλαζέφσκι –Πέντα). Αυτό ήταν σε γενικές γραμμές το σύστημα του καλού Πιερικού που ανέδειξε ο Παπαδόπουλος.
Βέβαια το θέαμα και το ποιοτικό ποδόσφαιρο περνούν σε δεύτερη και τρίτη μοίρα. Ωστόσο στην λογική της προτεραιότητας του –άμεσου- αποτελέσματος, είναι μια απόλυτα αποδεκτή συνταγή, εφόσον φυσικά έχει επιτυχία.
Επίσης φαίνεται από τις επιλογές του πειραιώτη τεχνικού, ότι προτιμά ποδοσφαιριστές που τους γνωρίζει και που έχει εικόνα του τι μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα και μάλιστα να το προσφέρουν άμεσα.
e5cb15f3cdd0603ef17f9e72340921a0 L modifiedΤην Δευτέρα η πρώτη προπόνηση με παρουσία Σάμιου
Από την Παρασκευή θα βρίσκεται στην Δράμα ο Παπαδόπουλος προκειμένου να γνωρίσει το νέο του επαγγελματικό περιβάλλον και το χώρο διαμονής του. Παράλληλα θα τσεκάρει τις εγκαταστάσεις του Βώλακα και εφόσον όλα πάνε καλά θα κάνει εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Εναλλακτική λύση είναι το Μπάνσκο στην Βουλγαρία που λέγεται ότι είναι πιο οικονομική επιλογή, όμως η παραμονή επί ελληνικού εδάφους είναι μάλλον πιο ενδεδειγμένη λύση.
Ωστόσο η παρουσίαση του στα μ.μ.ε. της Δράμας θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα (16/07) στα γραφεία της ΠΑΕ στις 4.30 μμ. Στις 6 θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών οι οποίοι περίπου μια ώρα αργότερα θα βγουν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Δράμας για την πρώτη τους φετινή προπόνηση. Στο πρόγραμμα της Δευτέρας θα δώσει το παρών του και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Θανάσης Σάμιος ο οποίος θα ανέβει το μεσημέρι αεροπορικά από την Αθήνα.
football League simaΠροωθούν περίοδο με 21 ομάδες στην FL!
Σενάριο που θέλει την επόμενη Β' Εθνική να ξεκινάει με 21 ομάδες, ώστε να συμμετάσχουν σε αυτή και οι Ηρακλής, Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα, αποκάλυψε το dikisports. Αναλυτικά, το δημοσίευμα αναφέρει: «Γιάννης Ιωαννίδης και Σοφοκλής Πιλάβιος συμφώνησαν να αυξηθούν σε 21 οι ομάδες της Β΄εθνικής και να μετάσχουν στο πρωτάθλημα οι Ηρακλής, Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα»!
Σύμφωνα με πληροφορίες της "Δίκης" το μόνο ζήτημα που απομένει να διευθετηθεί είναι η αύξηση της επιχορήγησης του ΟΠΑΠ ώστε να μην αντιδράσουν οι υπόλοιπες ομάδες.
Η σχετική απόφαση αναμένεται να επικυρωθεί από τη γενική συνέλευση της ΕΠΟ και θα είναι το προεκλογικό δώρο της Ομοσπονδίας στις ενδιαφερόμενες Ενώσεις.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: