.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Ο Μάκης Κατσαβάκης νέος προπονητής στην Δόξα

Ο Μάκης Κατσαβάκης νέος προπονητής στην Δόξα


Πέμπτη, 08 Δεκέμβριος 2011 18:00



Οι πρώτες του δηλώσεις και το ευχαριστήριο του Χαραλαμπίδη



Επιβεβαιώθηκε πριν από ελάχιστα λεπτά και επίσημα η πρόσληψη του Μάκη Κατσαβάκη στην τεχνική ηγεσία της Δόξας.



Τις επόμενες ώρες αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση αν και από δημοσιογραφικούς κύκλους αναφέρεται ότι πριν από λίγο και ο ίδιος ο Σάμιος επιβεβαίωσε την πληροφορία.



Μετά και την χθεσινή ήττα και την δήλωση του Απόστολου Χαραλαμπίδη ότι «αν ο προέδρος πιστεύει ότι φταίω εγώ τότε φεύγω» ουσιαστικά δρομολογήθηκε η αντικατάσταση του. Βέβαια στην λογική του «φταίει ο γάϊδαρος βαράμε το σαμάρι» ο Χαραλαμπίδης είνιαι αυτός που πρώτος πληρώνει το μάρμαρο για την τραγική εικόνα που παρουσιάζει αυτή την στιγμή η ομάδα.



Ήδη νωρίς το μεσημέρι ο Σάμιος μίλησε με τον Χαραλαμπίδη και όταν ο τελευταίος τον ρώτησε «πρόεδρε πιστεύεις ότι φταίω εγώ για την κατάσταση της ομάδας, αν συμβαίνει κάτι τέτοιο θέλω να μου το πεις» η απάντηση που πήρε ήταν «όχι δεν το πιστεύω, είμαι πολύ ευχαριστημένος από σένα, όμως κάτι πρέπει να γίνει. Γι’ αυτό σκέφτομαι να διακόψουμε την συνεργασία μας. Πάντως ότι και να γίνει θα μπορούμε να συνεργαστούμε ξανά στο μέλλον. Θα μιλήσουμε το απόγευμα».



Ωστόσο η αντικατάσταση του ήταν ήδη αποφασισμένη και η λύση από το αδιέξοδο ακούει στο όνομα Μάκης Κατσαβάκης. Ήδη ο νέος τεχνικός της Δόξας έχει συναντηθεί στον Πειραιά με τον πρόεδρο της ΠΑΕ και έχουν δώσει τα χέρια. Το συμβόλαιο του θα έχει ισχύ μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Πάντως είναι σίγουρο ότι ο νέος τεχνικός της Δόξας έχει κατεβάσει τις οικονομικές του απολαβές καθώς είναι από τους έλληνες τεχνικούς με ακριβό κασέ. Εξίσου σίγουρο και ευχάριστο για τον κόσμο της Δόξας είναι ότι είναι μια ισχυρή προσωπικότητα που οπωσδήποτε θα ζητήσει μεταγραφική ενίσχυση τον άλλο μήνα και αν δεν την έχει η παραμονή του θα είναι εξαιρετικά αμφίβολη.



Ο Μάκης Κατσαβάκης θα ταξιδέψει το πρωί για την Δράμα όπου άυριο θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση, συνοδευόμενος από τον συνεργάτη του Κώστα Παπαδόπουλο.



Ο νέος τεχνικός της Δόξας μίλησε στο Onsports λίγα λεπτά μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας του με την ομάδα της Δράμας και ανέφερε ότι πέρα από το χτίσιμο μιας ομάδας που θα βασίζεται σε ελληνόπουλα, θα εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες για την παραμονή στην Σούπερ Λίγκα. «Μέσα από όλες αυτές τις αντιξοότητες που υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε μια ομάδα που θα βασίζεται σε ελληνόπουλα με μέλλον και προοπτική. Αυτό θέλει χρόνο και υπομονή. Ασφαλώς και θα εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες παραμονής. Μέχρι το ματς με τον ΠΑΟΚ θα ξεδιαλύνουμε το υπάρχον υλικό και εν συνεχεία θα γίνουν διορθωτικές κινήσεις. Υπάρχουν περιθώρια, τίποτε ακόμη δεν έχει κριθεί…».



Να σημειώσουμε ότι και το καλοκαίρι Σάμιος και Κατσαβάκης είχαν συμφωνήσει να συνεργαστούν, ωστόσο η διαροή της είδησης ήταν η αιτία να μην υπάρξει συνέχεια.







Χαραλαμπίδης: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους»



Μετά την οριστικοποίηση της διακοπής της συνεργασίας του με την Δόξα ο καστοριανός τεχνικός δήλωσε:



«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο για την τιμή που μου έκανε να είμαι προπονητής σε αυτή τη μεγάλη ομάδα που λέγεται Δόξα. Να ευχαριστήσω επίσης τον Αντώνη Κασδοβασίλη ο οποίος ήταν πάντα δίπλα μου και είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία, καθώς είναι ένας υπέροχος άνθρωπός.



Να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργαστήκαμε μέσα και γύρω από την ομάδα, αλλά περισσότερο να πω ένα ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στους παίκτες για την συνεργασία μας αλλά και την πρωτοβουλία τους να μιλήσουν με τον πρόεδρο για να μείνω, την οποία φυσικά και δεν αποδέχθηκα. Ωστόσο οφείλω να πω ότι με συγκίνησε πραγματικά.



Και αφήνω τελευταίο και καλύτερο τον κόσμο της Δόξας που από το καλοκαίρι πήραμε υπέροχα συναισθήματα και από τον οποίο ζητώ να μην σταματήσει να στηρίζει την ομάδα και τους παίκτες της.



Όλο αυτό το διάστημα δουλέψαμε σε συνθήκες όχι καλές. Ήρθα και βρήκα μόλις τρία δελτία. Δεν γνωρίζαμε την κατηγορία που θα παίζαμε. Έτσι δεν έγινε ο σωστός προγραμματισμός ούτε οι κατάλληλες μεταγραφές. Τελικά έγινε μια ομάδα με νεαρούς παίκτες που δεν είχαν παραστάσεις από την σούπερ λίγκα. Όμως καταφέραμε μέσα από την δουλειά που κάναμε, με εξαίρεση το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη, να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στον αντίπαλο. Όλα τα παιχνίδια χάθηκαν στις λεπτομέρειες καθώς δεν είχαμε τους παίκτες που θα κάνουν την διαφορά, ώστε να πάρουμε εύκολα μια νίκη.



Θέλω να πω αισθάνομαι πολύ καλά, γιατί πιστεύω ότι πρόσφερα στο διάστημα της παραμονής μου στην ομάδα. Έδωσα τα πάντα και όσοι ήταν κοντά μου πιστεύω ότι το ένιωσαν και το κατάλαβαν. Τους ευχαριστώ όλους!»



ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ

ΠΗΓΗ: http://www.sportdrama.gr/index.php/doxa-dramas/9664-2011-12-08-16-01-49.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: