.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ-ΔΟΞΑΤΟ 1-2 - ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ-ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

Σπουδαία νίκη για τους Φιλίππους Δοξάτου μέσα στο Φωτολίβος το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011 και μάλιστα με ανατροπή του σκορ, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα.

1-2 το τελικό αποτέλεσμα.

Τα γκολ για το Δοξάτο πέτυχαν οι Ντίνας και Σιαματάς.



Οι γηπεδόυχοι είχαν προηγηθεί στο 39', σε μια φάση που υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους ποδοσφαιριστές των Φιλίππων, αλλά και από τους 50 περίπου φιλάθλους του Δοξάτου για φάουλ στον τερματοφύλακα των Φιλίππων Παναγιωτόπουλο, ο οποίος μάλιστα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Δράμας εξαιτίας της συγκεκριμένης φάσης.

Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του κ. Βασιλειάδη ήταν "χάρμα οφθαλμών" για μεγάλο χρονικό διάστημα, έφτασε στην επίτευξη των δύο τερμάτων, και υποχώρησε μόνο προς το τέλος όταν οι γηπεδούχοι πίεσαν για να φτάσουν στην ισοφάριση..

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως στο ωραίο θέαμα που πρόσφαεραν οι Φίλιπποι συνετέλεσαν και οι ποδοσφαιριστές του Άρη Φωτολίβους που έπαιξαν καθαρά, δυνατά μεν αλλά σε καμιά περίπτωση αντιαθλητικά..

Σε συνδυασμό με την ήττα της Πετρούσας στην έδρα της από τον Άγιο Αθανάσιο, οι Φίλιπποι Δοξάτου βρίσκονται πλέον μόλις ένα βαθμό από την κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με τον Πανδραμαϊκό, που επίσης πέτυχε σπουδαία νίκη μέσα στο Μοναστηράκι..

Αναλυτικότερα για τον συγκεκριμένο αγώνα σε επόμενη ανάρτηση..

Μεταφέρω εδώ το ρεπορτάζ για τους αγώνες της 7ης αγωνιστικής της Α-1 Ε.Π.Σ.Δράμας από την εφημερίδα "Ηχώ της Δράμας" της Δευτέρας 17 Οκτωβρίου 2011:

Οι αγώνες της Α1 Ερασιτεχνικής Κατηγορίας
Δευτέρα, 17 Οκτώβριος 2011 07:09 | |
Επιμέλεια-σχόλιο:Αντώνης Μπαρμπαρής

(Μέλος της ΕΣΗΕΜΘ του ΠΣΑΤ και της AIPS)

Είχαµε πει, πως θα δούµε πολλές ανατροπές στο φετινό πρωτάθληµα, κάτι που επιβεβαιώθηκε µε τον πλέον πανηγυρικό τρόπο και την έβδοµη αγωνιστική.







Η πρωτοπόρος Πετρούσα υπέστη µια ήττα “εκτός προγράµµατος” όπως θα τη χαρακτηρίζαµε. Την ήττα της Δόξας, εκµεταλλεύθηκαν οι διώκτες της και την πλησίασαν στον πόντο. Συγκεκριµένα, ο Πανδραµαικός πέτυχε µεγάλο διπλό στο Μοναστηράκι, ενώ και το Δοξάτο πέρασε νικηφόρα από το Φωτολίβος.



Τέλος, εύκολη νίκη πήρε το Περιθώρι επί του Καλαµπακίου, ενώ και η Καλλίφυτος πέρασε σα σίφουνας από το Μαυρόβατο.



Διαβάστε παρακάτω, όλα τα αποτελέσµατα µε τα αναλυτικά στοιχεία των αγώνων της 7ης αγωνιστικής και τους σκόρερ, ενώ µη χάσετε στο φύλλο της Τρίτης της εφηµερίδας ΗΧΩ, τα παραλειπόµενα της Α1 κατηγορίας, µε τους κορυφαίους των αγώνων του Σαββάτου, όπως και τις δηλώσεις των προπονητών.



Μαυρόβατος –

Καλλίφυτος:1-4



Επίδειξη δύναµης έκανε ο Εθνικός Αστέρας, απέναντι στο Μαυρόβατο τον οποίο και φιλοδώρησε µε τέσσερα τέρµατα και µάλιστα εκτός έδρας!!! Έτσι, οι φιλοξενούµενοι συνέχισαν τα τελευταία τους θετικά αποτελέσµατα, ενώ οι γηπεδούχοι παρέµειναν “κολληµένοι” στην τελευταία θέση της βαθµολογίας.



Οι φάσεις του αγώνα

Στο 22΄ κάθετη µπαλιά στον Αµπεσλίδη που βρέθηκε τετ-α-τετ κάνοντας µε πλασέ το 0-1.

Στο 27΄ κόρνερ από τα δεξιά και ο Τόνδρι µε δυνατή κεφαλιά έφερε το µατς στα ίσα (σκορ 1-1).

Στο 50΄ εκτέλεση κόρνερ για τους φιλοξενούµενους, µε τον Κελεσίδη µε όµορφο σουτ να δίνει και πάλι το προβάδισµα για την Καλλίφυτο.

Στο 57΄ ο Κελεσίδης µε εκπληκτικό σουτ κάνει το 1-3.

Στο 59΄ και πάλι ο Τουργαίδης µε φανταστικό σουτ γράφει το 1-4.

Διαιτητές: Θεοφανίδης (Βαρλάµης - Καράκελλες Π)



Μαυρόβατος: Βεζακιάδης, Συµεωνίδης (83΄Αµανατίδης Π), Θεοδωρίδης, Δούσκος (68΄Μαυρίδης), Παντελίδης, Καλατζίδης Α, Σαµπελίδης (62΄Καλαιτζίδης Π), Αµανατίδης Ι, Σαρηπαυλίδης, Τόδρι, Μετσικίδης



Καλλίφυτος: Ιακωβίδης, Αυγητίδης, Ουζούνης, Χατζησωτηριάδης, Ισαακίδης, Παυλίδης, Αµπεσλίδης (36΄ λ.τ. Ευσταθιάδης), Τουργαίδης (83΄ Παντσελής), Κελεσίδης (70΄ Τοπαλίδης), Βαφάκης, Μύγας



Πετρούσα –

Άγιος Αθανάσιος:1-2



Απίστευτη νίκη µε ανατροπή πέτυχε ο Μέγας µέσα στην έδρα της πρωτοπόρου Πετρούσας. Οι φιλοξενούµενοι έκαναν το “µπαµ” µε το Σαββίδη που σηµείωσε και το νικητήριο τέρµα για την οµάδα του. Οι γηπεδούχοι από την άλλη, γνώρισαν ήττα εκτός προγράµµατος και η διαφορά τους από τους διώκτες τους µειώθηκε στον πόντο.



Οι φάσεις του αγώνα

Στο 24΄ ο Μ.Κωνσταντινίδης µε απευθείας εκτέλεση φάουλ κάνει το 1-0.

Στο 29΄ εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση, ο Κότιος πήγε να διώξει τη µπάλα, αυτή κόντραρε στον ίδιο και έγινε το 1-1.

Στο 87΄ ο Σαββίδης µε σουτ διαµορφώνει το 1-2.

Διαιτητές: Καλατζίδης (Μαρµαρίδης - Μιµάνης)



Πετρούσα: Μαδεµλής, Κότιος Γ, Ξενίδης, Παπαθεοδώρου, Κότιος Δ, Παπαδόπουλος, Κύρτσης Γ, Ράπτης (90΄Γιαγκούλας), Κωνσταντινίδης, Σαββίδης (95΄λ.τ. Γάιδας Ε), Ταξίδης (76΄Τσάντας)



Άγιος Αθανάσιος: Μαυρίδης (50΄λ.τ. Λασπάς), Παπαγεωργίου, Σκάρογλου, Καραγιαννίδης, Γρηγοριάδης, Τουµατζίδης, Ασλαµαζίδης, Κωφίδης (80΄λ.τ. Τσιγκιτζίδης), Σαββίδης, Αριτζής, Παπαδόπουλος Σ (75΄Παπαδόπουλος Γ)



Μοναστηράκι –

Πανδραµαικός:1-2



Πολύ σηµαντική νίκη πέτυχε ο Πανδραµαικός µέσα στο Μοναστηράκι, φτάνοντας σε απόσταση βολής από την κορυφή. Οι φιλοξενούµενοι από την άλλη, παρότι είχαν και πάλι σκόρερ το Μπεζυργιάννη, δε κατάφεραν να πάρουν κάτι από αυτό το παιχνίδι, έχοντας (όπως µας είπαν)παράπονα από τη διαιτησία.



Οι φάσεις του αγώνα

Στο 3΄ σέντρα του Μοσχίδη, ο Σαινίδης σούταρε αλλά η µπάλα κόντραρε σε αµυντικό του Κεραυνού.

Στο 16΄ µετά από ενέργεια οµαδική, ο Παπαντωνίου έκανε την κάθετη µπαλιά, έδωσε στον Καλαιτζίδη και αυτός έσπασε στο Μοσχίδη και µε πλασέ έκανε το 0-1. Διαµαρτυρίες για οφ-σαιντ από τους γηπεδούχους στην πάσα προς τον Καλαιτζίδη.

Στο 27΄ ο Δ.Λουκάς έκανε την κάθετη πάσα στον Μπεζυργιάννη που µε ψύχραιµο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 48΄ σέντρα του Α.Λουκά, πλάσαρε ο Γκαιτατζής αλλά η µπάλα έφυγε άουτ.

Στο 55΄ ωραία ενέργεια του Καλαιτζίδη που κέρδισε φάουλ. Το εκτέλεσε ο Κωταίδης µε τη µπάλα να περνάει από πολλά σώµατα και ο Μοσχίδης έκανε το 1-2.

Διαιτητές: Ζουρνατζής (Σπυρόγλου - Χαραλαµπίδης)



Μοναστηράκι: Μητρούσης, Καζεπίδης, Φυσεκίδης, Γκαιτατζής, Άντζας, Κανελόπουλος, Α.Δ.Λουκάς (75΄ Χιντζίδης), Κέρας, Α.Θ.Λουκάς, Μπεζυργιάννης, Κιάκος



Πανδραµαικός: Κούζµιτσουκ, Κελεσίδης, Μητρούσης, Καρυπίδης, Μπερνεάνου, Λιβαρτζηνός, Παπαντωνίου (60΄Ιωαννίδης), Σαινίδης (75΄Γρηγοριάδης), Μοσχίδης (70΄Λυµπερίδης), Κωταίδης, Καλαιτζίδης

Περιθώρι –

Καλαµπάκι:6-0



Σε υγιεινή προπόνηση µετέτρεψαν το παιχνίδι µε αντίπαλο το Καλαµπάκι οι γηπεδούχοι. Ο Ατρόµητος µε τον τρίποντο αυτό, έδειξε πως µπορεί να κρατιέται άνετα σε υψηλό επίπεδο. Από την άλλη, το Καλαµπάκι δε µπόρεσε να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι.



Οι φάσεις του αγώνα

Στο 28΄ ο Παναηλίδης µε σουτ κάνει το 1-0.

Στο 38΄ο Υψηλός µε πλασέ ανεβάζει το δείκτη του σκορ σε 2-0.

Στο 45΄ ο Πιστικός εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι κάνοντας το 3-0.

Στο 55΄ο Ιωαννίδης µε σουτ δίνει διαστάσεις θριάµβου στη νίκη της οµάδας του κάνοντας το 4-0.

Στο 70΄ ο Παναηλίδης µε πλασέ έγραψε το 5-0.

Στο 80΄ ο Παναηλίδης µε σουτ κάνει το 6-0.

Διαιτητές: Παρχαρίδης (Ανδρέογλου - Λαφαζάνη)

Περιθώρι: Χαριζάνοβ, Ιωαννίδης, Κεσίδης, Κατσακίδης, Κουσίδης, Αλ.Δεληκωστίδης (70΄Πολυµέροβ), Περσιανλής (75΄Μελισσίδης), Δερµετζής, Παναηλίδης, Υψηλός (65΄Τσιµπλίδης), Πιστικός



Καλαµπάκι: Σαραλιώτης, Κατσαβουνίδης (60΄Ζωγραφίδης), Τζαβίδης, Κλόκιρι, Μαυροβασίλης (46΄Παντής), Μιχαηλίδης, Γκαρλιαρίδης, Μποζίνης, Πέτρο, Τσεκούρας (75΄Στρατηγέλης), Παπαηλίας



Φωτολίβος –

Δοξάτο:1-2



Πολύ µεγάλη νίκη και µάλιστα µε ανατροπή πέτυχαν οι Φίλιπποι µέσα στο Φωτολίβος. Οι γηπεδούχοι, µπήκαν πιο δυνατά, προηγήθηκαν στο σκορ, αλλά τελικά δε τα κατάφεραν. Για τους φιλοξενούµενους, η νίκη αυτή έχει διπλή σηµασία, γιατί πλησίασαν την πρωτοπόρο Πετρούσα που ηττήθηκε στο γήπεδο της.

Οι φάσεις του αγώνα

Στο 40΄ ο Ντρούγκας µε κεφαλιά κάνει το 1-0. Διαµαρτυρίες από τους ανθρώπους και τον κόσµο του Δοξάτου για το γκολ των γηπεδούχων.

Στο 60΄ εκτέλεση κόρνερ για το Δοξάτο, κεφαλιά του Ντίνα και ισοφαρίζουν οι φιλοξενούµενοι σε 1-1.

Στο 65΄ ο Σιαµατάς µε σουτ δίνει το προβάδισµα στους Φιλίππους διαµορφώνοντας το τελικό 1-2.



Διαιτητές: Πράσαντζης (Κεσαπίδης - Γρηγοριάδης)



Φωτολίβος: Αν.Δικταπανίδης, Γεωργιάδης (80΄Χατζίδης), Χατζησαββίδης, Χριστοφορίδης, Αθ.Δικταπανίδης, Γιαριτζίδης, Λ.Χαρέµι, Σαµπελίδης (61΄ Παρασκευάς Χ), Παρασκευάς Γ, Ντρούγκας, Χατζηµπουργάνης



Δοξάτο: Παναγιωτόπουλος (44΄λ.τ.Βεζυρτζόγλου), Τουρφαντίδης, Παντζαρίδης, Μόσχος, Ντίνας (83΄Χατζηνικολαίδης), Τουλούπης, Σιαµατάς, Ζάχαρης, Σερέτης (52΄Μπουµπέκι), Θεοφανίδης, Ιωαννίδης



Πλατανιά –

Νευροκόπι:0-3 (α.α.)



Με έγγραφο που απέστειλε η Πλατανιά, γνωστοποίησε πως δε θα κατέβει στο πρωτάθληµα της Α1 κατηγορίας. Αυτό σηµαίνει πως η οµάδα του Νευροκοπίου, παίρνει το µατς στα “χαρτιά” µε σκορ 3-0, ενώ κάθε σύλλογος που θα έχει στο πρόγραµµα να αγωνιστεί µε την Πλατανιά, θα κατακτά ξεκούραστα τους τρείς βαθµούς.



 

ΣΚΟΡΕΡ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ



7 ΓΚΟΛ:

ΜΠΕΖΥΡΓΙΑΝΝΗΣ (ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ)



6 ΓΚΟΛ:

Μ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ (ΠΕΤΡΟΥΣΑ)



5 ΓΚΟΛ:

ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ (ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ), ΝΤΡΟΥΓΚΑΣ (ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ)



4 ΓΚΟΛ:

Γ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ (ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ), ΜΕΤΣΙΚΙΔΗΣ (ΜΑΥΡΟΒΑΤΟΣ)



3 ΓΚΟΛ:

ΚΙΑΚΟΣ (ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ), ΠΑΝΤΖΑΡΙΔΗΣ (ΔΟΞΑΤΟ), ΚΕΡΑΣ (ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ), ΑΛ.ΔΕΛΗΚΩΣΤΙΔΗΣ (ΠΕΡΙΘΩΡΙ), Λ.ΧΑΡΕΜΙ (ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ), ΣΑΒΒΙΔΗΣ (ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ), ΠΑΝΑΗΛΙΔΗΣ (ΠΕΡΙΘΩΡΙ)



2 ΓΚΟΛ:

ΜΠΟΥΜΠΕΚΙ (ΔΟΞΑΤΟ), ΣΑΒΒΙΔΗΣ (ΠΕΤΡΟΥΣΑ), ΠΑΠΑΖΗΣ (ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ), ΣΑΜΑΡΑΣ (ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ), ΣΑΙΝΙΔΗΣ (ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ), ΚΟΝΔΥΛΙΔΗΣ (ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ), Γ.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ), ΑΜΠΕΣΛΙΔΗΣ (ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ), ΜΟΣΧΙΔΗΣ (ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ), ΣΙΑΜΑΤΑΣ (ΔΟΞΑΤΟ).



1 ΓΚΟΛ:

ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ (ΔΟΞΑΤΟ), ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ (ΔΟΞΑΤΟ), ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ (ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ), ΤΣΕΠΝΙΔΗΣ (ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ), ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ (ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ), ΜΥΓΑΣ (ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ), ΖΑΧΑΡΗΣ (ΔΟΞΑΤΟ), ΛΥΜΠΕΡΙΔΗΣ (ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ), ΚΕΣΙΔΗΣ (ΠΕΡΙΘΩΡΙ), ΠΟΛΥΜΕΡΟΒ (ΠΕΡΙΘΩΡΙ), ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ (ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ), ΤΖΙΒΑΝΑΚΗΣ (ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ), ΓΚΑΡΛΙΑΡΙΔΗΣ (ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ), ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ (ΜΑΥΡΟΒΑΤΟΣ), Θ.ΔΙΚΤΑΠΑΝΙΔΗΣ (ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ), ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ), ΛΙΒΑΡΤΖΗΝΟΣ (ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ), ΤΣΙΑΝΤΑΣ (ΠΕΤΡΟΥΣΑ), Γ.ΚΥΡΤΣΗΣ (ΠΕΤΡΟΥΣΑ), ΣΑΜΠΕΛΙΔΗΣ (ΜΑΥΡΟΒΑΤΟΣ), Π.ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ (ΜΑΥΡΟΒΑΤΟΣ), Δ.ΚΩΦΙΔΗΣ (ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ), Π.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΕΤΡΟΥΣΑ), Θ.ΤΑΞΙΔΗΣ (ΠΕΤΡΟΥΣΑ), ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΔΗΣ (ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ), ΗΛΙΑΔΗΣ (ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ), ΒΑΦΑΚΗΣ (ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ), ΑΡΙΤΖΗΣ (ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ), ΣΕΡΕΤΗΣ (ΔΟΞΑΤΟ), ΣΑΜΠΕΛΙΔΗΣ (ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ), ΔΕΡΜΕΤΖΗΣ (ΠΕΡΙΘΩΡΙ), ΤΟΥΡΓΑΙΔΗΣ (ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ), ΤΟΝΔΡΙ (ΜΑΥΡΟΒΑΤΟΣ), ΥΨΗΛΟΣ (ΠΕΡΙΘΩΡΙ), ΠΙΣΤΙΚΟΣ (ΠΕΡΙΘΩΡΙ), ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ (ΠΕΡΙΘΩΡΙ), ΝΤΙΝΑΣ (ΔΟΞΑΤΟ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: