.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Επίσκεψη της Γ.Γ του Υπουργείου Πολιτισμού κ .Λίνας Μενδώνη στον Δήμο Δοξάτου - Δεσμεύθηκε για συνέχιση του έργου των Πηγών Κεφαλαρίου

Επίσκεψη της Γ.Γ του Υπουργείου Πολιτισμού κ .Λίνας Μενδώνη στη Δράμα

Κυριακή, 22/05/2011

Την Κυριακή ,επισκέφθηκε τη Δράμα και συγκεκριμένα τον Δήμο Δοξάτου η Γ.Γ Γραματέας του Υπουργείου Πολιτισμού κυρία Μενδώνη Λίνα ,στα πλαίσια τετραήμερης περιοδείας της στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Σκοπός της περιοδείας ήταν οι αυτοψία σε χώρους όπου έχουν προταθεί από τοπικούς αλλά και από Περιφερειακούς φορείς η ένταξη έργων στο ΕΣΠΑ αρμοδιότητας του Υπουργείου Πολιτισμού-Τουρισμού.

Στο Δήμο Δοξάτου η Κ.Μενδώνη επισκέφθηκε συγκεκριμένα τον χώρο των Πηγών Κεφαλαρίου ,όπου θα προταθεί από τον οικείο δήμο η ένταξη στο ΕΣΠΑ του υπουργείου η συνέχιση της Β φάσης του έργου αξιοποίησης των Πηγών Κεφαλαρίου , προυπολογισμού περίπου 2.000.000,00 ευρώ.
Παραβρέθηκαν από πλευράς Δράμας ο Υφυπουργός Υγείας Χρήστος Αηδόνης , ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας Γιάννης Ξανθόπουλος, ο Δήμαρχος Δοξάτου Τάσος Χατζηλαζάρου , οι Περ. Σύμβουλοι Τελλίδης Γιάννης και Ζιμπίδης Γιώργος , Δημ. σύμβουλοι , υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου και του δήμου, καθώς και οι μελετητές του έργου.

Ο κ .Ξανθόπουλος ανέφερε στην σύσκεψη την πρόθεση της Περιφέρειας Α.Μ.Θ για την στήριξη του έργου, όπως αυτή εκφράσθηκε και από τον Περιφερειάρχη Αρη Γιαννακίδη προς την κ Μενδώνη.

Η Γ.Γ του υπουργείου Πολιτισμού δεσμεύθηκε για την χρηματοδότηση του παραπάνω έργου.
ΠΗΓΗ: http://www.dramina.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=7344:2011-05-22-17-41-51&catid=86:header&Itemid=126

Δεν υπάρχουν σχόλια: