.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Σύσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Δράμας με το Δήμαρχο Δοξάτου .Τετάρτη, 11/05/2011




Σύσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Δράμας με το Δήμαρχο Δοξάτου .Τετάρτη, 11/05/2011 .

Το Δήμαρχο Δοξάτου, κ. Αναστάσιο Χατζηλαζάρου, επισκέφθηκε στο Δημαρχείο Δοξάτου, την Τρίτη 10 Μαΐου 2011, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, κ. Γιάννης Ξανθόπουλος, συνοδευόμενος από τους Περιφερειακούς Συμβούλους Δράμας, κ.κ. Κώστα Μιχαηλίδη, Γιάννη Τελλίδη, Γιώργο Ζιμπίδη, Αντώνη Ματζιάρη και Στέλιο Παπαδόπουλο, κατόπιν προσκλήσεως του Δημάρχου.

Σκοπός της σύσκεψης που ακολούθησε ήταν ο συντονισμός για τις προτάσεις έργων εν όψει της σύνταξης του προγράμματος ΚΑΠ της Περιφέρειας Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης, αλλά και των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, η διαχείριση των οποίων θα περιέλθει στην αρμοδιότητα της Αιρετής Περιφέρειας από 1 Ιουλίου 2011. Τονίσθηκε η αναγκαιότητα τέτοιων επαφών και αποφασίστηκε να γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Ο κ. Ξανθόπουλος έκανε γνωστό ότι θα ακολουθήσουν ανάλογες επισκέψεις σε όλους τους Δήμους του Νομού Δράμας, βάσει προγράμματος που θα ανακοινωθεί.

Στη συνέχεια ο κ. Αντιπεριφερειάρχης και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι μετέβησαν στο Νεροφράκτη όπου παρακολούθησαν πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν επ' αφορμή τοπικής θρησκευτικής εορτής.

ΠΗΓΗ: http://www.dramina.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=7152:2011-05-11-10-47-29&catid=49:2008-12-02-19-15-51&Itemid=82

Σημείωση "Δοξατινών Νέων":
Από συσκέψεις και παρουσίες σε εορταστικές εκδηλώσεις πάντως, μια χαρά πάμε..

Πρόταση στα Δ.Σ. των συλλόγων που έχουν έδρα τους το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΩΡΑΦΙ ΔΟΞΑΤΟΥ: Κάντε κι εσεις κάποια εορταστική εκδήλωση στο ΧΩΡΑΦΙ. Και αν έρθουν, αφού θα πρόκειται για εορταστική εκδήλωση, απλά βάλτε τους "άρχοντες" του τόπου μας να περπατήσουν εκεί που αθλούνται καθημερινά οι αθλητές των συλλόγων σας... Γιατί, όσο να' ναι θα πρασινίσει λίγο ο αγωνιστικός χώρος και ίσως να δείχνει και όμορφος, από μακριά..

Η φωτογραφία του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΧΩΡΑΦΙΟΥ είναι από τις 27 Απριλίου 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια: