.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α-1 Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ 2010-11

Έληξε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α-1 της Ε.Π.Σ.Δράμας το περασμένο Σάββατο και την Δευτέρα πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την δεύτερη φάση στην οποία οι έξι πρώτοι της βαθμολογίας θα αγωνισθούν μεταξύ τους για να αναδειχθεί ο πρωταθλητής και οι έξι τελευταίοι, επίσης μεταξύ τους, για το ποιες ομάδες τελικά θα παραμείνουν στην κατηγορία και ποιες θα υποβιβασθούν, ανάλογα πάντα με το τι θα γίνει στην Δ' Εθνική..

Η ειρωνεία της τύχης είναι πως η κληρωτίδα τα έφερε έτσι ώστε Δοξάτο και Αμπελόκηποι να συναντηθούν το Σάββατο που μας έρχεται, πάλι στο γήπεδο του Δοξάτου, στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής!

Όπως είχα αναφέρει στην προηγούμενη ανάρτηση για το επεισοδιακό παιχνίδι του Σαββάτου που μας πέρασε, θα μεταφέρω εδώ σχετικά βιντεάκια και από την αθλητική εκπομπή της Δευτέρας 14 Μαρτίου 2011 στο star της Δράμας, στην οποία, εκτός των άλλων, μίλησε και ο κ. Ζαχαρόπουλος Στράτος, ο αρχιδιαιτητής της Ε.Π.Σ.Δράμας, σχετικά πάντα με τον αγώνα της 12ης Μαρτίου και όσα συνέβησαν σε αυτόν..


































Δεν υπάρχουν σχόλια: