.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ-ΔΟΞΑΤΟ 1-1 - ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α-1 Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ 2010-11



Οι φωτογραφίες είναι από τα "Χρονικά " της Δράμας της Δευτέρας 4 Οκτωβρίου 2010.

Εντυπώσεις από τον αγώνα του Σαββάτου:





*** Εντυπωσιακό το στάδιο του Κ. Νευροκοπίου. Ταρτάν, κερκίδα με σκέπαστρο, ο αγωνιστικός χώρος σε πολύ καλή κατάσταση, κυλικείο..

*** Αρκετός κόσμος παρακολούθησε τον αγώνα μεταξύ του Ακρίτα Κ. Νευροκοπίου και των Φιλίππων Δοξάτου. Η πλειοψηφία ήταν φυσικά οπαδοί του Ακρίτα, αλλά δεν ήταν λίγοι και οι φίλοι των "Φιλίππων" που ακολούθησαν την ομάδα τους.

*** Καλή η ατμόσφαιρα στην κερκίδα, χωρίς έκτροπα, και χωρίς ύβρεις προς τους ποδοσφαιριστές..

*** Τις έντονες διαμαρτυρίες των οπαδών των γηπεδούχων δέχτηκε ο διαιτητής του αγώνα Λουκίδης στην φάση του 49' όταν και απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Μουσμουλίδη.

*** Παρατήρησα και πάλι πως οι φίλαθλοι των Φιλίππων κάθονται διασκορπισμένοι σε όλη την κερκίδα και όχι όλοι μαζί, αντίθετα με ό, τι συμβαίνει όταν οπαδοί των φιλοξενούμενων έρχονται στο Δοξάτο..

*** Παρατηρητής του αγώνα ήταν ο κ. Γιάννης Καραγιαννίδης (Σχολή Οδηγών) από τον Άγιο Αθανάσιο..

*** Σε "πηγαδάκι" στο ημίχρονο, ο πρόεδρος των "Φιλίππων" κ. Στάθης Κυριατζάκης εξέφραζε το παράπονο του για την σχετικά μικρή προσέλευση του κόσμου του Δοξάτου στα εντός έδρας παιχνίδια, αντίθετα με ό, τι συμβαίνει στα εκτός, που μεγάλος αριθμός φιλάθλων ακολουθεί τους Φιλίππους όπου κι αν αγωνίζονται..

*** Ο καιρός ήταν πολύ καλός, σχεδόν καλοκαιρινός..

Δεν υπάρχουν σχόλια: