.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ - ΑΠ' ΟΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΞΕΣ..

Αστυνομικό Δελτίο
16/06/2010



Σύλληψη ατόμου για ληστεία σε κατάστημα ψιλικών

Μετά από έρευνες και συντονισμένες προσπάθειες Αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας, συνελήφθη χθες (14-6-2010) και ώρα 19.40΄, εντός των ορίων του αυτοφώρου, ένας 29χρονος ημεδαπός, ο οποίος περί ώρα 18.20΄της ίδιας μέρας, εισήλθε σε κατάστημα ψιλικών της πόλης μας και με την απειλή μαχαιριού ανάγκασε τον υπάλληλο του καταστήματος να του παραδώσει χρηματικό ποσό εκατό (100) ευρώ και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

- Στην κατοχή του 29χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι, καθώς και το χρηματικό ποσό των πενήντα (50) ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στον παθόντα.

- Ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα προσαχθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημ/κών Δράμας.

Σύλληψη ατόμου για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες των Αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος, του Τμήματος Τροχαίας και της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας, συνελήφθη ένας 37χρονος ημεδαπός για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, νυχτερινές ώρες της 14-6-2010 στη Δράμα, σε γενόμενο αστυνομικό κατελήφθη ο 37χρονος να κατέχει έξι (6) συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού μικτού βάρους 5,5 γραμμαρίων και εβδομήντα οκτώ (78) δισκία φαρμάκων που υπάγονται στο «Νόμο για τα ναρκωτικά» χωρίς να υπάρχει γι’ αυτά ιατρική συνταγή.

- Τα ναρκωτικά καθώς και το χρηματικό ποσό των επτακοσίων (700) ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του 37χρονου ως προϊόν προερχόμενο από εμπόριο ναρκωτικών κατασχέθηκαν.

- Ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα προσαχθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημ/κών Δράμας.

Σύλληψη ατόμων για Μαστροπεία και ΄΄εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων΄΄

Μετά από αξιοποίηση σχετικών πληροφοριών και συντονισμένες προσπάθειες των Αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας, σήμερα (15-6-2010) και ώρα 01.00΄ σε κέντρο διασκέδασης στην Αγία Παρασκευή Δράμας, συνελήφθησαν ένας 19χρονος ημεδαπός και δύο (2) αλλοδαπές υπήκοοι Νιγηρίας (31χρονη και 24χρονη), ενώ αναζητείται η 43χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος που απουσίαζε κατά τη διάρκεια του ελέγχου, κατηγορούμενοι, ο μεν πρώτος για Μαστροπεία, και υγειονομικές παραβάσεις και οι τελευταίες για παράβαση του Νόμου περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων.

Ειδικότερα, οι δύο αλλοδαπές εργαζόμενες στο κατάστημα συμφώνησαν να συνευρεθούν με αστυνομικούς της Υπηρεσίας μας που παρουσιάστηκαν ως πελάτες έναντι χρηματικού ποσού, το οποίο το παρέδωσαν στον 19χρονο υπεύθυνο του καταστήματος.

Ο ανωτέρω όπως διαπιστώθηκε δεν κατείχε βιβλιάριο υγείας και την απαιτούμενη από το νόμο άδεια εργασίας.

Στην κατοχή του ανωτέρω συλληφθέντος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι (6) προφυλακτικά και το χρηματικό ποσό των επτακοσίων πέντε (705) ευρώ, μεταξύ των οποίων και τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, ως προϊόντα προερχόμενα από παράνομη δραστηριότητα.

- Οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα προσαχθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημ/κών Δράμας.

Σύλληψη ατόμων για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών

Από Αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας, συνελήφθησαν χθες (14-6-2010) και ώρα 15.00΄ δύο ημεδαποί (25χρονος και 29χρονος) για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, ο 25χρονος δημοτικός υπάλληλος προ επικείμενης κατ΄οίκον έρευνας παρέδωσε με ιδία βούληση δύο (2) νάυλον συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη μικτού βάρους 1,9 και 27 γραμμαρίων αντίστοιχα.

Όπως προέκυψε από τη διενεργούμενη προανάκριση η ποσότητα των 27 γραμμαρίων κάνναβης ανήκε στον 29χρονο συλληφθέντα, την οποία προμηθεύτηκε έναντι χρηματικού ποσού από 42χρονο ημεδαπό, ιδιοκτήτη καφετέριας, σε προάστιο της Δράμας.

- Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν.

- Σε βάρος του 42χρονου, ο οποίος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Δράμας για εμπορία ναρκωτικών.

- Οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα προσαχθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημ/κών Δράμας.


Σύλληψη αλλοδαπών για Παράνομη Είσοδο στη Χώρα μας

Από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Παρανεστίου Δράμας, συνελήφθησαν εννέα (9) αλλοδαποί υπήκοοι Αφγανιστάν, διότι την 14-6-2010 και ώρα 12:30΄ στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Παρανεστίου Δράμας, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι εισήλθαν και παρέμεναν παράνομα στη Χώρα μας.

- Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημ/κών Δράμας.


Σύλληψη αλλοδαπού για παραβάσεις Κ.Ο.Κ.

Από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου Δράμας, συνελήφθη ένας 52χρονος αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας, διότι χθες (14-6-2010) και ώρα 23:00΄ στο Δοξάτο Δράμας, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλο μοτοποδήλατο χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης και ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

- Ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα προσαχθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημ/κών Δράμας.

Σύλληψη ατόμων για παράνομη εργασία αλλοδαπών

Από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κ. Νευροκοπίου συνελήφθησαν, ένας 41χρονος ημεδαπός και δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, διότι χθες (14-6-2010) και ώρα 20:30΄ , σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο κατελήφθη ο πρώτος να απασχολεί σε εργασία μεταφοράς κτηνοτροφικών προϊόντων τους δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι στερούνταν αδειών διαμονής και εργασίας.

- Οι συλληφθέντες θα προσαχθούν με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία στην κα. Εισαγγελέα Πλημ/κών Δράμας.

Σύλληψη ατόμου για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος και λοιπές παραβάσεις Κ.Ο.Κ


Από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δοξάτου, συνελήφθη ένας 51χρονος ημεδαπός, διότι χθες (14-06-2010) και ώρα 04:45΄ στο Καλαμπάκι Δράμας σε αστυνομικό έλεγχο που έγινε με ηλεκτρονική συσκευή για διερεύνηση αλκοόλης, αμέσως μετά την εμπλοκή του σε τροχαίο υλικών ζημιών, βρέθηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επίδραση οινοπνεύματος σε ποσοστό 0,89 ‰ στον εκπνεόμενο αέρα.

Επίσης, όπως διαπιστώθηκε, ο ανωτέρω οδηγός στερούνταν άδειας ικανότητας οδηγού και ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

- Ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα προσαχθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημ/κών Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: