.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 29 Ιουλίου 2008

ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΩΝ "ΦΙΛΙΠΠΩΝ" ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ..

Την Τρίτη 29 Ιουλίου 2008 επισκέφθηκα το γήπεδο Δοξάτου για να παρακολουθήσω την προπόνηση των "Φιλίππων" αλλά και για να δω τα αποδυτήρια, σε τί κατάσταση είναι , μια εβδομάδα μετά από την πυρκαγιά.. Έβγαλα μερικές φώτο και βιντεοσκόπησα για μισό λεπτό περίπου.. Η δύναμη της εικόνας σε όλο της το μεγαλείο!

1 σχόλιο:

EboRâguebi είπε...

Μια μικρή ιστορία πραγματικά
Για πολλά χρόνια, ζούσε στην Ινδία ένας άνδρας που θεωρείται το πιο ευτυχισμένο άνθρωπο του κόσμου. Πολλοί βασιλείς, jealous, πρόσφερε δύναμη και χρήμα, και προσπάθησε να κλέψει για να τους μυστική, αλλά όλα ήταν μάταια. Η πιο προσπαθήσατε, οι περισσότεροι ήταν δυσαρεστημένος, δεν ζηλεύω αυτούς που ζουν αριστερά.

Έτσι, τα χρόνια πέρασαν και το φασκόμηλο ήταν ευτυχέστεροι κάθε μέρα. Μια μέρα ένα παιδί ήρθε σε αυτόν και του είπε: "Κύριε, όπως θέλετε επίσης να είναι άκρως ικανοποιημένοι. Γιατί δεν σας διδάσκουν μου ... Πώς μπορώ να αποκτήσω; Ο επιστήμονας, βλέποντας την απλότητα και την καθαρότητα των παιδιών, είπε: "Να σας θα σας δείξει το μυστικό για να είναι ευτυχισμένη. Έλα μαζί μου και να δώσουν προσοχή. Στην πραγματικότητα είναι δύο στήθη όταν εγώ να κρατήσει το μυστικό είναι ευτυχισμένη και αυτά είναι : Το μυαλό και η καρδιά. Το μεγάλο μυστικό δεν είναι άλλο από μια σειρά από ενέργειες που πρέπει να ληφθούν κατά μήκος της ζωής: