.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2008

ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ-ΔΟΞΑΤΟ:2-1 - 19η αγων. 4η ΣΕΡΙ ΗΤΤΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΟΡ!

το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2008 οι "Φίλιπποι" Δοξάτου συνέχισαν την αρνητική παράδοση που δημιούργησαν το τελευταίο διάστημα και έχασαν, και πάλι με 2-1, αυτή τη φορά στην φιλόξενη έδρα της Καλλιφύτου( μια έδρα που θυμίζει περισσότερο εκκλησία παρά ποδοσφαιρικό γήπεδο..), ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως περίπου 50 φίλαθλοι του Δοξάτου ακολούθησαν την ομάδα τους παρά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα..






Μόλις στο 1ο λεπτό ο Βογιατζής απέκρουσε επικίνδυνο σουτ μέσα από την περιοχή.

Στο 4' ο Κατσιγιαννόπουλος άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ. Προηγήθηκε εξαιρετική προσπάθεια του Τουρφαντίδη που μετά από μπάσιμό του στην μεγάλη περιοχή της Καλλιφύτου "έσπασε" όμορφα τη μπάλα, στο ύψος του πέναλτυ, στον Χαρετίδη, αυτός σούταρε, απέκρουσε ο τερματοφύλακας και ο "Κάτσι", όπως τον αποκαλούν οι συμπαίκτες του, δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.


Αμέσως μετά, η Καλλίφυτος πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού, πίεσε, και στο 29' ο Κοντογιάννης με κεφαλιά ισοφάρισε.

Στο 33' ο Βογιατζής απέκρουσε σουτ, αλλά στο 33΄ (;) δεν μπόρεσε να σταματήσει τον πολύ καλό επιθετικό της Καλλιφύτου Παπαδόπουλο που με σουτ πέτυχε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του.

Στο 39' νέο σουτ για την Καλλίφυτο, έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Σε όλο το 1ο ημίχρονο το Δοξάτο περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, χωρίς, στην ουσία, να μπορέσει να πραγματοποιήσει μια επίθεση της προκοπής, παρόλο που ο Χαρετίδης κέρδισε σχεδόν όλες τις εναέριες μονομαχίες, αλλά ήταν απελπιστικά μόνος στην κορυφή της επίθεσης..

Με το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου, το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε: η Καλλίφυτος ήταν αυτή που μπήκε δυνατά και προσπάθησε να πετύχει και τρίο τέρμα για να σιγουρέψει τη νίκη.

Στο 46' κεφαλιά για την Καλλίφυτο, λίγο άουτ.

Στο 51' απευθείας εκτέλεση φάουλ για την Καλλίφυτο, λίγο άουτ.

Στο 52' νέο σουτ από παίκτη της γηπεδούχου ομάδας, κι αυτό άουτ.

Στο 19' , μετά από ένα έξοχο συνδυασμό, ο Παπαδόπουλος σούταρε αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι..

Στο 66' η πρώτη αλλαγή για το Δοξάτο, μπήκε ο Τουλούπης στη θέση του Τσιαμούλη, και με τις μακρινές σέντρες που επιχειρούσε από τα αριστερά, άρχισε σιγά-σιγά να μεταφέρεται το παιχνίδι στην περιοχή της Καλλιφύτου.

Στο 72' στη θέση του Μουτάκη μπήκε ο Κωνσταντινίδης.

Στο 76' η πρώτη αξιόλογη προσπάθεια για το Δοξάτο, όταν ο Κατσιγιαννόπουλος σέντραρε από δεξιά, αλλά ο Χαρετίδης δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά, ενώ βρισκόταν σε πλεονεκτική θέση.

Στο 80' σουτ του Ζάχαρη μέσα από την περιοχή, απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Στο 81' στη θέση του Χαρετίδη πέρασε ο Κοντογιαννίδης, πήγε τελευταίος αμυντικός και μπροστά πέρασαν ο Ακριτίδης με τον Μπερνεάνου, με αποτέλεσμα να αυξηθεί η πίεση στην εστία της Καλλιφύτου..

Στο 84' κερδίζει την κεφαλιά ο Μπερνεάνου, νέα κεφαλιά από τον Ζάχαρη, η μπάλα πήρε μια περίεργη τροχιά, "έγλειψε" το δεξί δοκάρι και έφυγε άουτ..

Ένα λεπτό μετά, νέο σουτ του Ζάχαρη λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, και η μπάλα έφυγε λίγο πιο ψηλά από το οριζόντιο δοκάρι..

Στο 86' σε αντεπίθεση της Καλλιφύτου ο Παπαδόπουλος βρέθηκε σε καλή θέση αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε άουτ.

Στο 87' το Δοξάτο κέρδισε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, το εκτέλεσε ο Ακριτίδης απευθείας, η μπάλα κόντραρε σε πόδι αμυντικού και κατέληξε άουτ.

Στο 89΄έγινε η φάση του αγώνα αφού ο Κατσιγιαννόπουλος με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή πέτυχε τέρμα για να το ακυρώσει ο Ζαχαρόπουλος καταλογίζοντας επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Δοξάτου.

Στο 90΄ νέο σουτ του Ζάχαρη, κάπου κόντραρε η μπάλα και κατέληξε άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα επιθετικός της Καλλιφύτου, βρέθηκε μόνος με τον Βογιατζή, πρόλαβε την έξοδό του και πλάσαρε από πάνω του, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ..

6 λεπτά καθυστερήσεις κράτησε ο Ζαχαρόπουλος..

Για το Δοξάτο αγωνίστηκαν οι: Βογιατζής κάτω από τα δοκάρια(αφού εδώ και καιρό ο Αναστασιάδης μάλωσε με τον Ταβλαρίδη και απέχει από τις εκδηλώσεις της ομάδας..), δεξί μπάκ ο Μουτάκης(που για ακόμη ένα παιχνίδι τα πήγε πολύ καλά και ξαναέγινε αλλαγή - 72' Κωνσταντινίδης που ήταν αρκετά δραστήριος), αριστερό ο Χιωτάκης(ίσως ο κορυφαίος για τους "Φιλίππους"..), λίμπερο ο Ακριτίδης(σταθερή αξία..), στόπερ ο Μπερνεάνου(μαχητικός όπως πάντα, αλλά δεν βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα..), αμυντικός χαφ ο Κοπαράνης(σε άλλους αγώνες τα πήγε καλύτερα, χωρίς να είναι κακός..), δεξί χαφ ο Τουρφαντίδης(από δική του προσπάθεια προήλθε το γκολ, έδωσε πολλές μάχες..), αριστερό ο Ζάχαρης(μέτριος στο 1ο ημίχρονο με αρκετά λάθη, ανέβηκε αισθητά στο 2ο, αλλά είναι ολοφάνερο πως του λείπει το γκολ, και τις κρίσιμες στιγμές δεν αντιδρά σωστά) αριστερό εξτρέμ ο Κατσιγιαννόπουλος(μέτριος σε όλο τον αγώνα, με αργές αντιδράσεις και πολύ κουβάλημα της μπάλας, παρόλα αυτά, σημείωσε το τέρμα στο 4΄ αφού βρέθηκε στην κατάλληλη θέση..), δεξί εξτρέμ ο Τσιαμούλης(ίσως το χειρότερο παιχνίδι του, αν και φιλότιμα έτρεξε πολύ..)(66' Τουλούπης - βοήθησε πολύ με τις σέντρες του να μεταφερθεί η μπάλα στην περιοχή της Καλλιφύτου) και στην κορυφή ο Χαρετίδης(πολύ μαχητικός, σχεδόν ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι, αλλά απελπιστικά μόνος, αφού οι άλλοι δύο επιθετικοί στην ουσία μετατρεπόταν σε κεντρικούς στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, η μπάλα έφτανε στον Χαρετίδη απευθείας από τους αμυντικούς και πολλές φορές αναγκαζόταν να παίξει μόνος κόντρα σε τρεις αμυντικούς! - 81' Κοντογιαννίδης, δεν δέχθηκε ιδιαίτερη πίεση, αρκετά καλός όποτε χρειάστηκε..).

Τα άλλα αποτελέσματα:

Άγιος Αθανάσιος-Πλατανιά: 2-0
Πετρούσα-Ακρίτας Ν. Κρώμνης: 2-0
Καλαμπάκι-Ανακάλυψη: 3-0 α.α.
Κύργια-Ν. Αμισός: 1-0
Καστρινός-Νευροκόπι: 5-0

Βαθμολογία

1. Πετρούσα 45
2. Ν. Αμισός 37
3. Πλατανιά 36
4. Άγιος Αθανάσιος 35
5. Καλλίφυτος 33
6. Καλαμπάκι 32
7. Δοξάτο 28
8. Κύργια 22
9. Καστρινός 21
10. Ακρίτας Ν. Κρώμνης 19
11. Νευροκόπι 17
12. Ανακάλυψη 0

Η Ανακάλυψη έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα

Δεν υπάρχουν σχόλια: