.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2008

ΔΟΞΑΤΟ-ΠΕΤΡΟΥΣΑ:1-2 18η αγ. - 3η ΣΕΡΙ ΗΤΤΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΟΡ!

Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2008 οι "Φίλιπποι" έχασαν στην έδρα τους από την "Δόξα" Πετρούσας με 2-1.





Το Δοξάτο άνοιξε το σκορ με τον Κατσιγιαννόπουλο στο 30' με κοντινό
πλασέ, αφού προηγήθηκε όμορφη προσπάθεια του Μυστρίδη και σουτ που απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Πετρούσας. Ήταν η μοναδική αξιόλογη επιθετική προσπάθεια των "Φιλίππων" στο 1ο ημίχρονο, ενώ η Πετρούσα είχε τον έλεγχο του αγώνα και δημιούργησε 2-3 καλές φάσεις μπροστά από την εστία του Βογιατζή. Στο 2ο ημίχρονο, σχεδόν το ίδιο σκηνικό, με την διαφορά πως το Δοξάτο ήταν πολύ επικίνδυνο στις αντεπιθέσεις και έχασε 2 τουλάχιστον καλές ευκαιρίες για να κάνει 2 τα τέρματά του, με χαρακτηριστικότερη αυτή του Τσιαμούλη που πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα, τον "κρέμασε", αλλα η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα, ενώ και ο Ζάχαρης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά δεν έκανε καλό κοντρόλ με αποτέλεσμα να του φύγει αριστερά η μπάλα ενώ ήταν μόνος με τον τερματοφύλακα, σε μια φάση που αν ήταν πιο ψύχραιμος θα μπορούσε να σκοράρει.. Ο προπονητής ατύχησε στις αλλαγές αφού έβγαλε στο 2ο ημίχρονο τους 2 επιθετικούς και το "δεκάρι" της ομάδας, τον Μυστρίδη (που πάντως ζήτησε ο ίδιος αλλαγή αφού είχε πρόβλημα με τη μέση του..), με αποτέλεσμα να αυξηθεί η πίεση στην εστία του Δοξάτου και έτσι η "Δόξα" να καταφέρει να φύγει με το "διπλό", ένα αποτέλεσμα που της δίνει σημαντικό πλεονέκτημα για την υπόθεση "τίτλος".. Τα γκολ για την Πετρούσα πέτυχαν οι Μπάτσιος στο 70' και Υψηλός στο 88'.. Αξίζει να σημειωθεί η μεγάλη παρουσία των φιλάθλων της Πετρούσας, αλλά και η αθλητική ατμόσφαιρα που επικράτησε και εντος αγωνιστικού χώρου αλλα και στην κερκίδα..


Για το Δοξάτο αγωνίστηκαν οι : Βογιατζής, δεξί μπακ ο Χιωτάκης(που τα πήγε περίφημα), αριστερό ο Μουτάκης(πολύ καλός επίσης), λίμπερο ο Ακριτίδης("βράχος" της άμυνας), στόπερ ο Πετράς(μαχητικότατος αλλά δεν απέφυγε τα λάθη..), αμυντικό χαφ ο Κοπαράνης(σε πολύ καλή μέρα..), αριστερό χαφ ο Ζάχαρης(πάλεψε αλλά δεν βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα, ενώ θα μπορούσε να γίνει ο ήρωας του αγώνα αν ήταν πιο ψύχραιμος..), δεξί χαφ ο Τουρφαντίδης(προσπάθησε πολύ, αλλά αρκετές φορές έκανε κατάχρηση της τρίπλας), "10άρι" ο Μυστρίδης(εξαιρετικός, από δική του ατομική ενέργεια προήλθε το γκολ για το Δοξάτο και η αναγκαστική αλλαγή του ήταν πλήγμα για τους "Φιλίππους"..) και στην επίθεση οι Κατσιγιαννόπουλος(ίσως πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση με την φανέλα των "Φιλίππων"..) και ο Τσιαμούλης(οι κινήσεις του είναι μεγάλου επιθετικού αλλά φαίνεται πως του λείπουν παιχνίδια από τα πόδια του, ενώ ενήργησε πολύ σωστά στην ευκαιρία που έχασε, αλλά η τύχη του γύρισε την πλάτη..). Αγωνίστηκαν και οι Κωνσταντινίδης(στο 60 ' πέρασε στη θέση του Μυστρίδη - δεν μπόρεσε να "μπει" στο παιχνίδι..), Μπερνεάνου(στο 78' στη θέση του Κατσιγιαννόπουλου, μαχητικός αλλά χωρίς ουσιαστική προσφορά..) και Σιαματάς, που τις τελευταίες 4 αγωνιστικές δεν αγωνίστηκε(στο 86' στη θέση του Τσιαμούλη).


Για την Πετρούσα αγωνίστηκαν οι: Κύρκος, Κότιος Γ., Γιαννίκης, Κότιος Δ., Ασλανίδης, Παπαδόπουλος, Λούτσκας, Τριανταφυλλίδης(88'Τσάντας), Υψηλός, Κεμπαπτσής(74΄Γιαγκούλας), Μπάτσιος.

Τα άλλα αποτελέσματα:

Ακρίτας Ν. Κρώμνης- Άγιος Αθανάσιος: 0-0
Ανακάλυψη - Πλατανιά: 0-3 α.α.
Ν. Αμισός-Καλαμπάκι:2-2
Νευροκόπι-Καλλίφυτος:2-2
Καστρινός-Κύργια: 1-0

Βαθμολογία
1. Πετρούσα 42
2. Ν. Αμισός 37
3. Πλατανιά 36
4. Άγιος Αθανάσιος 32
5. Καλλίφυτος 30
6. Καλαμπάκι 29
7. Δοξάτο 28
8. Ακρίτας Ν. Κρ. 19
-. Κύργια 19
10. Καστρινός 18
11. Νευροκόπι 17
12. Ανακάλυψη 0

Η Ανακάλυψη έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: