.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Φ.Γ.Σ. "ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ" ΔΟΞΑΤΟΥ - Α.Ο. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: 0-3 - 12η ΑΓ. Α' Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ - 8 ΔΕΚ 2018




Πέρασε και από το Δοξάτο ο Πανδραμαϊκός με το "άνετο" 0-3 το περασμένο Σαββάτο 8 Δεκεμβρίου 2018 και επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά πως είναι το απόλυτο "φαβορί" για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.
Σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κυριάρχησαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με τους γηπεδούχους να δείχνουν ανήμποροι να διακόψουν την ξέφρενη πορεία του Πανδραμαϊκού προς τον τίτλο.





Απογοητευτική η εικόνα στην κερκίδα, και γενικά η προσέλευση θεατών σ' αυτόν τον αγώνα. Ζήτημα να υπήρχαν καμια 15αριά φίλαθλοι του Πανδραμαϊκού και όχι περισσότεροι από 50 οπαδοί των Φιλίππων.. 

Στο 17' η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους, με ωραίο γυριστό σουτ του Μπερούκα ( για άλλη μια φορά αναρωτήθηκα για ποιο λόγο αυτός ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται σε τοπικό πρωτάθλημα και όχι σε μεγαλύτερες κατηγορίες..) να στέλνει τη μπάλα λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι. Στο 25' σουτ από παίκτη του Πανδραμαϊκού μέσα από την μεγ. περιοχή στέλνει τη μπάλα ψηλά άουτ, και στο 27' ο Μπερούκας με κεφαλιά "άνοιξε" το σκορ. Πάντως οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται γιατί θεωρούν πως προηγήθηκε φάουλ του επιθετικού του Πανδραμαϊκού σε αμυντικό των Φιλίππων με αποτέλεσμα να πάρει τη μπάλα και να "βγάλει" τη σέντρα από τα δεξιά από την οποία προήλθε το γκολ.. Δυστυχώς, στην αθλητική εκπομπή του Σταρ Β. Ελλάδος δεν μεταδόθηκε η φάση απ΄το ξεκίνημά της.
Στο 33' αναγκαστική αλλαγή για τους Φιλίππους, με τον Τσίκι ( Ταρελάρι είναι το επώνυμό του, αλλά τον αναφέρω με το μικρό χάριν συντομίας ) να μπαίνει στη θέση του τραυματία Καρατζά.
Ο "Πανδράμ" συνέχισε να πιέζει, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο, και η αλήθεια είναι πως ο άθλιος αγων. χώρος μάλλον ευνοούσε τους γηπεδούχους.. Στο 42' όμορφη προσπάθεια από τα αριστερά του Βαλάντη Παπαδόπουλου και "γύρισμα" προς το κέντρο της περιοχής προς τον Υψηλό ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, διώχνοντας το όποιο άγχος είχε η ομάδα του, όσο το σκορ παρέμενε στο 0-1..

Στο Β' ημίχρονο ίδια "εικόνα"  πάνω - κάτω, ο Πανδραμαϊκός να επιτίθεται συνεχώς και οι Φίλιπποι να αμύνονται φιλότιμα, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να πραγματοποιεί άλλη μια καλή εμφάνιση. Αξίζει να σημειωθεί πως η μοναδική αξιόλογη επιθετική προσπάθεια των γηπεδούχων πραγματοποιήθηκε στο 51', όταν ο Boris έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι, μια φάση όμως που ουσιαστικά δεν υπήρξε, αφού ο επιθετικός των Φιλίππων είχε καταλογισθεί σε θέση οφσάιντ !
Αφού χάθηκαν κάποιες καλές ευκαιρίες για τον Πανδραμαϊκό, κυρίως από τις καλές επεμβάσεις του πανύψηλου τερματοφύλακα των Φιλίππων, στο 65' ο Κεχαγιάς με σουτ πετυχαίνει το τρίτο τέρμα για την ομάδα του ( και σε αυτό το γκολ διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι, αφού υπήρχε επαφή του Μπερούκα με τον Κ. Καραγιαννίδη μέσα στην μικρή περιοχή, μια φάση που την είδαμε και στην αθλητική εκπομπή του Σταρ Β. Ελλάδος) και από κει και πέρα ο αγώνας είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, κανα δυο φάσεις δημιουργήθηκαν μόνο μέχρι το τέλος, και εκείνες από τους φιλοξενούμενους και πάλι.

Διαιτητής: Ραβίκαλης Πέτρος
Α' βοηθός: Κοτανίδου Δήμητρα
Β' βοηθός: Δημόπουλος Κωνσταντίνος.

Για το Δοξάτο αγωνίστηκαν οι: Κ. Καραγιαννίδης  -Σιλλός - Γ. Καραγιαννίδης - Μόσχος - Καρατζάς ( 33' λ. τρ. Τσίκι - 60' Κωνσταντινίδης) - Κοτζαμάνης ( 46' Σεβδίλης ) - Καρατζόγλου - Χριστοφυλλάκης - Kondev ( 65' Καράνταης ) - Αποστολίδης - Παπαδόπουλος.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 12ης ΑΓ.

ΔΟΞΑΤΟ - ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ: 0-3
ΚΑΛΑΜΩΝΑΣ - Κ. ΒΡΥΣΗ: 3-5
ΚΥΡΓΙΑ - Ν. ΑΜΙΣΟΣ: 1-1
ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ - ΣΙΤΑΓΡΟΙ: 1-1
ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ - ΧΩΡΙΣΤΗ: 0-1
ΠΕΤΡΟΥΣΑ - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: 3-0

ΡΕΠΟ: ΔΟΥΜΠΕΣΑΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - 12η ΑΓ.

1. ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ   31 *
2. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ   26
3. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ   23 *
4. ΠΕΤΡΟΥΣΑ   23 *
5. ΒΩΛΑΚΑΣ   21
6. ΧΩΡΙΣΤΗ   18 *
7. ΚΥΡΓΙΑ   17 *
8. Κ. ΒΡΥΣΗ   16
9. ΔΟΞΑΤΟ   15 *
10. Ν. ΑΜΙΣΟΣ  13 *
11. ΚΑΛΑΜΩΝΑΣ   10 *
12. ΣΙΤΑΓΡΟΙ   6 *
13. ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ   6 *
14. ΔΟΥΜΠΕΣΑΣ   4 *
15. ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ   4 *

*: Έκαναν το ρεπό τους.

Επόμενη αγωνιστική - 13η.

ΧΩΡΙΣΤΗ - ΔΟΞΑΤΟ
Κ. ΒΡΥΣΗ - ΒΩΛΑΚΑΣ
Ν. ΑΜΙΣΟΣ - ΚΑΛΑΜΩΝΑΣ
ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ - ΚΥΡΓΙΑ
ΣΙΤΑΓΡΟΙ - ΔΟΥΜΠΕΣΑΣ
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ
ΠΕΤΡΟΥΣΑ - ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ

ΡΕΠΟ: ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ




Δεν υπάρχουν σχόλια: