.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Φ.Γ.Σ. "ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ" ΔΟΞΑΤΟΥ - ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ: 1-1 - 10η ΑΓ. Α' Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ - 24 ΝΟΕ 2018

Νέα απώλεια βαθμών για τους Φιλίππους Δοξάτου το περασμένο Σάββατο εντός έδρας. Αυτή τη φορά η ομάδα που έφυγε με έναν πολύτιμο βαθμό από το Δοξάτο ήταν ο Άρης Καλαμώνα, ένας αντίπαλος που έχει τον ίδιο στόχο με την ομάδα του κ. Όμπαση, να αποφύγει τον υποβιβασμό όσο το δυνατόν νωρίτερα στη διάρκεια του "μαραθωνίου" του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας.
Παρουσία 80 περίπου θεατών ( γύρω στους 20 οι φίλοι του Άρη Καλαμώνα ), οι δύο ομάδες δεν προσέφεραν "πλούσιο" θέαμα, αφού δεν βοηθούσε σε κάτι τέτοιο και ο κακός αγωνιστικός χώρος..






Οι κυριότερες φάσεις:
 2': 0-1. Τραγικό λάθος του νεαρού Σιλλού ( ο οποίος ξεκίνησε τον αγώνα ως σέντερ μπακ..), αφού στην προσπάθεια του να κοντρολάρει τη μπάλα, αυτή του έφυγε, με αποτέλεσμα να την κάνει δική του ο έμπειρος Αγάποφ και να φτάσει ανενόχλητος μέσα στην μεγάλη περιοχή των Φιλίππων, από όπου και δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
17': Κεφαλιά του Πάρη Αποστολίδη, έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Καρακούσης ( ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα των Φιλίππων στο παρελθόν..).
26': Και πάλι ο Πάρης Αποστολίδης επιχείρησε να φέρει " στα ίσα " το σκορ, όταν προσπάθησε να "κρεμάσει" τον Καρακούση από μακριά, αλλά ο έμπειρος τερματοφύλακας του Καλαμώνα πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ.
36': Κάλο σουτ, μέσα από την μεγάλη περιοχή, για τον Καλαμώνα μετά από κόρνερ, με τη μπάλα να φεύγει άουτ.
38': Νέο λάθος στην άμυνα του Δοξάτου που παραλίγο θα κόστιζε και αυτό, αλλά το σουτ που επιχειρήθηκε ήταν αδύναμο και ο Κ. Καραγιαννίδης έδιωξε σε κόρνερ.

Γενικά στο Α' ημίχρονο δεν υπήρχαν πολλές φάσεις, προφανώς επηρεασμένοι οι γηπεδούχοι από το γρήγορο γκολ που δέχθηκαν, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι "πήραν ψυχολογία", όπως λέμε στο ποδόσφαιρο, και αντιστέκονταν σθεναρά παραχωρώντας "γήπεδο", μη επιτρέποντας όμως στους Φιλίππους να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία τους.

Με την έναρξη του Β' ημιχρόνου ο Boris Kondev πέρασε στη θέση του Σεβδίλη, ανέβηκε η πίεση προς την εστία του Καρακούση, και ο Πάρης Αποστολίδης, εκμεταλλευόμενος την "ασίστ" του Boris στο 51' με έξοχο πλασέ ισοφάρισε.
53': Κεφαλιά μέσα από την περιοχή για τον Καλαμώνα, η μπάλα έφυγε άουτ, ήταν μια καλή στιγμή πάντως για τους φιλοξενούμενους.
61': Μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, με έναν επιθετικό τους να φτάνει σε θέση τετ-α-τετ απέναντι στον Κ. Καραγιαννίδη, αλλά έκανε κακό "τελείωμα", κάτι ανάμεσα σε σέντρα και σουτ, με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.
70': Σουτ του Μάρκου Παπαδόπουλου μέσα από την μεγ. περιοχή, η μπάλα άουτ. Δευτερόλεπτα μετά πέρασε στη θέση του ο Γιάννης Κοτζαμάνης ( που από παιχνίδι σε παιχνίδι βελτιώνεται συνεχώς, πραγματοποίησε μάλιστα και μια "λατινοαμερικάνικη" τρίπλα, από αυτές που φέρνουν κόσμο στο γήπεδο..)
72': Οριζόντιο δοκάρι για τους Φιλίππους μετά από κόρνερ και κεφαλιά του Boris.
80': Μεγάλη ευκαιρία για του γηπεδούχους με τον Μάριο Καρατζόγλου, όταν μετά από γρήγορη αντεπίθεση, βρέθηκε μόνος μέσα στην μεγ. περιοχή, απέναντι στον τερματοφύλακα, αλλά το σουτ που επιχείρησε έστειλε τη μπάλα άουτ.
85': Νέα ευκαιρία για τους Φιλίππους, και πάλι με τον Μάριο Καρατζόγλου, ο οποίος, μετά από εκτέλεση φάουλ από μέση απόσταση, χαμήλωσε αρκετά το κορμί του, έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα και πάλι δεν του έκανε το χατήρι και έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι..
88': Ο Ηλίας Κωνσταντινίδης βρέθηκε αρκετά κοντά στην αντίπαλη εστία αλλά αρκετά πλάγια, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να διώχνει σε κόρνερ τη μπάλα μετά το σουτ που έκανε ο Ηλίας..

Διαιτητής: Γκαϊτατζής Δημήτριος
Α' βοηθός: Τρυφίδης Κλεάνθης
Β' βοηθός: Κουβαλάκης Παναγιώτης.

Φίλιπποι Δοξάτου: Κ. Καραγιαννίδης - Γ. Καραγιαννίδης - Σιλλός - Μόσχος - Καρατζάς - Άλα - Παπαδόπουλος ( 70' Κοτζαμάνης ) - Σεβδίλης ( 46' Kondev ) - Καρατζόγλου - Κωνσταντινίδης - Αποστολίδης.







ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 10ης ΑΓ.

ΔΟΞΑΤΟ - ΚΑΛΑΜΩΝΑΣ: 1-1
ΚΥΡΓΙΑ - Κ. ΒΡΥΣΗ: 7-1
ΔΟΥΜΠΕΣΑΣ - ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ: 2-3
ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ - ΒΩΛΑΚΑΣ: 0-4
ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ - Ν. ΑΜΙΣΟΣ: 0-5
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ: 1-2
ΧΩΡΙΣΤΗ - ΣΙΤΑΓΡΟΙ: 1-0

ΡΕΠΟ: ΠΕΤΡΟΥΣΑ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - 10η ΑΓ

1. ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ   25 *
2. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ   20 *
3. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ   20
4. ΠΕΤΡΟΥΣΑ   19 *
5. ΒΩΛΑΚΑΣ   18
6. ΧΩΡΙΣΤΗ   15 *
7. ΚΥΡΓΙΑ   13 *
8. Κ. ΒΡΥΣΗ   13
9. Ν. ΑΜΙΣΟΣ   12 *
10. ΔΟΞΑΤΟ   12 *
11. ΚΑΛΑΜΩΝΑΣ   10 *
12. ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ   6 *
13. ΣΙΤΑΓΡΟΙ   4 *
14. ΔΟΥΜΠΕΣΑΣ   4
15. ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ 3

*: Έκαναν το ρεπό τους.

Επόμενη αγωνιστική - 11η

Ν. ΑΜΙΣΟΣ - ΔΟΞΑΤΟ
Κ. ΒΡΥΣΗ - ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ
ΚΑΛΑΜΩΝΑΣ - ΚΥΡΓΙΑ
ΒΩΛΑΚΑΣ - ΔΟΥΜΠΕΣΑΣ
ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ - ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ
ΣΙΤΑΓΡΟΙ - ΠΕΤΡΟΥΣΑ
ΧΩΡΙΣΤΗ - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

ΡΕΠΟ: ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ

Για το Κύπελλο Δράμας και τη φάση των ομίλων, οι Φίλιπποι αγωνίστηκαν την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 και στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής στην έδρα τους με τη Δόξα Βώλακα. Τελικό αποτέλεσμα : 1-3. Σκορ ημιχρόνου: 0-2. Σκόρερ των Φιλίππων: Δεληολάνης. Δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω τον αγώνα από κοντά, απλά για την ιστορία αναφέρω ότι αγωνίστηκαν για τους Φιλίππου οι: Κ. Καραγιαννίδης - Κοτζαμάνης - Σιλλός - Μόσχος - Καρατζάς ( 65' Χιωτάκης ) - Αποστολίδης - Άλα - Σεβδίλης ( 60' Καράνταης ) - Δεληολάνης - Κωνσταντινίδης.
Στον άλλο αγώνα του 1ου ομίλου: Αλιστράτη - Φωτολίβος: 2-3.
Επόμενος αγώνας για τους Φιλίππους μέσα στο Φωτολίβος, και ακολουθεί ο αγώνας μέσα στην Αλιστράτη. Οι αγώνες είναι μονοί.




Δεν υπάρχουν σχόλια: