.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Ο Ηλίας Μουλιστάνος από το Δοξάτο Δράμας: 1ο Βραβείο Καινοτομίας 2018 στον Πρωτογενή Τομέα, στην Κύπρο

ΠΗΓΗ: http://www.alpha-news.gr/2018/11/1-2018.html


Ο Ηλίας Μουλιστάνος από το Δοξάτο Δράμας: 1ο Βραβείο Καινοτομίας 2018 στον Πρωτογενή Τομέα, στην Κύπρο

Ο Ηλίας Μουλιστάνος( δεύτερος από αριστερά, με το βραβείο στα χέρια του)με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και στελέχη της εταιρείας Παραδεισιώτης LDT, σε αναμνηστική φωτογραφία

Ο Ηλίας Μουλιστάνος, ένα δικό μας παιδί από το Δοξάτο, που ζει στη Κύπρο, βραβεύτηκε μαζί με στελέχη της εταιρείας στην οποία εργάζεται από τον ίδιο τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, με το 1ο Βραβείο Καινοτομίας 2018 στον Πρωτογενή Τομέα.


Ο Ηλίας έφυγε από τη Δράμα μαζί με την οικογένεια του πριν λίγα χρόνια σε αναζήτηση καλύτερης ζωής στην Κύπρο.

Εκεί όχι μόνο βρήκε εργασία αλλά με τη δική του συμβολή, ανέπτυξε στην εταιρεία στην οποία εργάζεται Παραδεισιώτης Ltd το καινοτόμο σύστημα CUBORA το οποίο παρέχει σταθερή και ελεγχόμενη θερμοκρασία, απαραίτητη προϋπόθεση για την υγιή ανάπτυξη, και τις άρτιες συνθήκες ευζωίας των πουλερικών.

Ενθουσιασμένος ο Ηλίας από την μεγάλη αυτή επιτυχία αναφέρει σε ανάρτηση του στο fb"Σε μία μεγαλειώδη τελετή της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) Κύπρου βρέθηκα χθες το βράδυ καθώς η εταιρία μας συμμετείχε στα Βραβεία Καινοτομίας.
Με την δική μου συμβολή, εκτέλεση, ανάπτυξη και παρουσίαση της ιδέας CUBORA, η εταιρία μου #ParadisiotisLTD απέσπασε το 1ο Βραβείο Καινοτομίας 2018 στον Πρωτογενή Τομέα.
Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για την κοινή προσπάθεια αλλά κυρίως στους διευθυντές μου που με αγαπάνε και με στηρίζουν τα τελευταία 2,5 χρόνια που είμαι κοντά τους.
Πάμε για άλλα......!!!
#ΟΕΒ, #Paradisiotis, #ΒραβειαΚαινοτομιαςΚυπρου2018".

Συγχαρητήρια στον Ηλία Μουλιστάνο και σε κάθε Έλληνα που διαπρέπει μακριά από την πατρίδα

Πηγές: fb, paradisiotis.com, inbusinessnews.reporter.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια: