.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Φ.Γ.Σ. "ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ" ΔΟΞΑΤΟΥ - ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΦΙΕΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ - ΔΗΜ. ΚΗΠΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ 13 ΜΑΙΟΥ 2017



Περισσότεροι από 300 φίλοι των Φιλίππων έδωσαν το παρόν στο κάλεσμα του Δ.Σ. για να γιορτάσουν όλοι μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος και βέβαια την επάνοδο στην Α' κατηγορία της Ε.Π.Σ.Δράμας.



Ο καιρός ήταν θαυμάσιος για την εποχή, κάτι που βοήθησε στην μεγάλη προσέλευση του κόσμου.





Από νωρίς οι υπεύθυνοι του συλλόγου είχαν ξεκινήσει τις ετοιμασίες, και γύρω στις 10 το βράδυ άρχισε η γιορτή, ενώ ήδη είχαν σχηματιστεί "ουρές" μπροστά από τις ψησταριές και τα βαρέλια με τα αναψυκτικά και τις μπύρες, με τις χορεύτριες  των τμημάτων χορού των Φιλίππων, υπό την καθοδήγηση της δασκάλας χορού κ. Μιρέλλας Νότα - Παπακώστα, να κερδίζουν το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων με μοντέρνους χορούς, υπό τους ήχους της μουσικής που επιμελήθηκε ο Γιώργος Καραβελίδης.

Στη συνέχεια, την "σκυτάλη" πήραν οι χορευτές και οι χορεύτριες του Πολιτιστικού & Μορφωτικού συλλόγου του Δοξάτου, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση της ομάδας, επίσης καταχειροκροτούμενοι από τον κόσμο.

Ακολούθησε το μουσικό πρόγραμμα, πάντα με την επιμέλεια του Γιώργου Καραβελίδη, ενώ ανακοινώθηκαν και όλοι οι χορηγοί του συλλόγου, που στήριξαν εμπράκτως τον σύλλογο στην προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άμεση επάνοδο στα "σαλόνια" της Α΄κατηγορίας.

Αργότερα, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τα δύο ποδήλατα ( ο ένας νικητής, για το μεγάλο ποδήλατο, βρέθηκε λίγο αργότερα, ο κ. Ζήσης Φυδανάκης), ενώ η αποκορύφωση της βραδιάς ήταν όταν πραγματοποιήθηκε η απονομή του κυπέλλου του πρωταθλήματος στον αρχηγό της ομάδας Μάριο Ζάχαρη και στον προπονητή κ. Γιώργο Περσιανλή από τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Δοξάτου κ. Νίκο Αλεξίου. Είχε προηγηθεί η παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών της ομάδας.  Με την απονομή, άναψαν πυρσοί, καπνογόνα, ποδοσφαιριστές παράγοντες και φίλαθλοι πανηγύρισαν δεόντως, και η βραδιά συνεχίστηκε για αρκετές ώρες ακόμη, με το κύπελλο να περιφέρεται ανάμεσα στους φίλους των Φιλίππων για τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες !

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να διεξαχθεί αγώνας μεταξύ των Φιλίππων Δοξάτου και της Α.Ε. Καλής Βρύσης (πρωταθλήτριας στον άλλο όμιλο της Β΄κατηγορίας) για την ανάδειξη του υπερπρωταθλητή της Β' κατηγορίας την επόμενη Κυριακή 21 Μαΐου 2017. Περισσότερες λεπτομέρειες για τον συγκεκριμένο αγώνα σε επόμενη ανάρτηση.

Τα "Δοξατινά Νέα" εύχονται ολόψυχα στους Φιλίππους κάθε επιτυχία στη συνέχεια !

Δεν υπάρχουν σχόλια: