.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

"Φαβορί" για το πρωτάθλημα θα ήταν οι Φίλιπποι, αν οι αγώνες τελείωναν γύρω στο 30ο λεπτό του Α' ημιχρόνου !



Φέτος, είχα την τύχη να παρακολουθήσω όλους τους αγώνες της ομάδας του Δοξάτου από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Φυσικά, δεν "ανακαλύπτω την Αμερική", αλλά καλό είναι κάποια πράγματα να καταγράφονται, έτσι, για την ιστορία, αλλά και για διδακτικούς λόγους για τους επόμενους..

Τον τίτλο αυτού του σημειώματος, πιστεύω πως μπορεί να τον επιβεβαιώσει ο οποιοσδήποτε φίλαθλος των Φιλίππων που παρακολουθεί από κοντά την ομάδα.

Και για του λόγου το αληθές, αν κάνουμε μια μικρή αναδρομή στην μέχρι τώρα πορεία των Φιλίππων στην φετινή αγ. περίοδο για το πρωτάθλημα της Α' Δράμας που διανύουμε, θα δούμε ότι:





Την 1η αγωνιστική, μέσα στο Καλαμπάκι, μέχρι το 25' που σημειώθηκε το 1ο γκολ για τους γηπεδούχους (3-0 το τελικό αποτέλεσμα), η ομάδα του Δοξάτου ήταν αυτή που κυριαρχούσε στον αγωνιστικό χώρο, με την Α.Ε.Κ. να προσπαθεί απλά να αμυνθεί και να εκμεταλλευτεί τους γρήγορους επιθετικούς της στις αντεπιθέσεις..

Την 2η αγωνιστική, οι Φίλιπποι υποδέχονται τον Ορφέα Χωριστής. Ο Ηλίας Κωνσταντινίδης "ανοίγει" το σκορ στο 23'.. Τελικά ο αγώνας έληξε με σκορ 3-3, σε ένα επεισοδιακό και συναρπαστικό παράλληλα παιχνίδι ως προς την εξέλιξη του σκορ.

Επόμενος αντίπαλος οι Αμπελόκηποι, μέσα στο Δοξάτο. Στο 29' ο Μπάμπης Μουρατίδης πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της συνάντησης.

Την επόμενη αγωνιστική, την 4η, μέσα στην Καλλίφυτο ο Ηλίας Κωνσταντινίδης πετυχαίνει το 1ο γκολ στο 7ο λεπτό του Α' ημιχρόνου. Τελικό αποτέλεσμα 0-2.. 

Ακολούθησε ο αγώνας με τον Πανδραμαϊκό, ισορροπημένος είναι η αλήθεια από το ξεκίνημά του μέχρι το τέλος (0-1 το τελικό αποτέλεσμα, με το γκολ των φιλοξενούμενων να επιτυγχάνεται στο 90'..).

Για την 6η αγων., οι Φίλιπποι αγωνίστηκαν μέσα στο Φωτολίβος.. Στο 11' ο Χριστοφορίδης "ανοίγει" το σκορ για τους Φιλίππους. Σκορ ημιχρόνου 0-2, τελικό αποτέλεσμα 2-2, στον αγώνα που ουσιαστικά ήταν η "αρχή του τέλους" για την συνεργασία του κ. Περσιανλή με τους Φιλίππους.

Ακολούθησε το παραδοσιακό "ντέρμπυ" με το Άγιο εντός έδρας. Στο 4' ο Μπάμπης Μουρατίδης "ανοίγει" το σκορ.. Τελικά οι φιλοξενούμενοι φεύγουν απ' το Δοξάτο με τους 3 βαθμούς της νίκης (2-3 το τελικό αποτέλεσμα) και ο μέχρι τότε προπονητής της ομάδας υποβάλλει την παραίτησή του, που γίνεται αποδεκτή..

Και φτάνουμε στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση, αυτή με την Πετρούσα το περασμένο Σάββατο. Και ναι, και πάλι οι Φίλιπποι ήταν αυτοί που έβαλαν πρώτοι γκολ, στο 12' με τον Πάρη Αποστολίδη, και δέχονται το 1ο γκολ στο 26' ! (3-1 το τελικό σκορ).


Δεν υπάρχουν σχόλια: