.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Α.Ε. Κ. ΒΡΥΣΗΣ - Φ.Γ.Σ. "ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ" ΔΟΞΑΤΟΥ: 3-0 - 1η ΑΓ 2ου ΟΜΙΛΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ - 1 ΝΟΕ 2017


Με τη γνωστή στολή που θυμίζει Ίντερ αγωνίστηκαν οι Φίλιπποι..



Την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017, σε έναν αγώνα με σύνθεση ανάγκης, οι Φίλιπποι Δοξάτου γνώρισαν την ήττα στην Κ. Βρύση από την τοπική Α.Ε.Κ Βρύσης με το "βαρύ", σύμφωνα με την εικόνα που παρουσίασαν, 3-0.

Με μόλις 13 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, ήταν δύσκολο το έργο εξ αρχής για την ομάδα του κ. Μπάμπη Μουρατίδη, απέναντι σε μια σκληροτράχηλη ομάδα και μέσα σε ένα γήπεδο με τις δικές του ιδιαιτερότητες (οι διαστάσεις του είναι σαφώς οι μικρότερες από όλα τα γήπεδα της Α' κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Δράμας..).





Το κέρδος πάντως από τον συγκεκριμένο αγώνα ήταν η εμφάνιση και η απόδοση τριών ποδοσφαιριστών: Του Γιώργου Μαλλελίδη, που είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί και έδειξε πως μπορεί να σταθεί πολύ καλά όταν χρειαστεί να υπερασπίσει την εστία των Φιλίππων, Του Πάρη Αποστολίδη, που αγωνίστηκε μετά από πολλούς μήνες λόγω της επέμβασης που είχε κάνει στο πόδι, και του Τόλη Καρατζόγλου, που επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του από τον Άρη Φτελιάς. Και οι τρεις έδειξαν πως μπορούν να βοηθήσουν πολύ την ομάδα στη δύσκολη συνέχεια..


Ελάχιστοι οι θεατές, και από τις δύο ομάδες,  που παρακολούθησαν τον αγώνα, αρκετό το κρύο και ευτυχώς υπήρχε καντίνα..


Οι "έντεκα" που ξεκίνησαν τον αγώνα, αυτοί και τον τελείωσαν, αφού στον πάγκο υπήρχαν μόνο δύο τερματοφύλακες (Κ. Καραγιαννίδης και Τιγγιρίδης). Κόκκινες, τραυματισμοί, το εργάσιμο της ημέρας, το έτσι κι αλλιώς μικρό "ρόστερ" των Φιλίππων, είχαν σαν αποτέλεσμα να πάει η ομάδα "λαβωμένη" στην φιλόξενη πάντως έδρα της Κ. Βρύσης.

Τρεις από τους ποδοσφαιριστές που δεν μπορούσαν να συμμετέχουν στην αποστολή παρακολούθησαν τον αγώνα ως θεατές. Στη φώτο ο Ανδρέας Μόσχος και ο Μάριος Καρατζόγλου. Ο τρίτος ήταν ο Ηλίας Κωνσταντινίδης.

Οι κυριότερες φάσεις:

4': 1-0. Αδράνεια της άμυνας μέσα στην μεγάλη περιοχή, και ο Τσακμακίδης Α. με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ.
15': Καλό σουτ από το ύψος περίπου της μεγ.περιοχής για την Κ. Βρύση με τη μπάλα να φεύγει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μαλλελίδη.
17': Σουτ του Θεοφανίδη με τον τερματοφύλακα της Κ. Βρύσης να αποκρούει. Δευτερόλεπτα μετά, ωραίος συνδυασμός "βγάζει" τον Χριστοφορίδη σε πολύ καλή θέση αλλά το σουτ που επιχειρεί βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι.
32': Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, αλλά ο ποδοσφαιριστής που βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, στο ύψος της μικρής περιοχής, έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.
38': Καλό σουτ του Δεληολάνη, με τον τερματοφύλακα να μπλοκάρει τη μπάλα.
39' Απευθείας εκτέλεση φάουλ για την Κ. Βρύση, δύο μέτρα περίπου έξω από την μεγάλη περιοχή και στο κέντρο, με τον Μαλλελίδη να πραγματοποιεί πολύ καλή επέμβαση και να μπλοκάρει τη μπάλα.

Β΄ημίχρονο.

48': Καλό σουτ του Ζάχαρη, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.
49': 2-0. Γρήγορη αντεπίθεση από τα αριστερά, παράλληλη συρτή σέντρα και ο Αβράμης από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
52': 3-0. Αυτή τη φορά από τα δεξιά, σχεδόν ίδια φάση με την προηγούμενη, παράλληλη συρτή σέντρα και ο Λάμπρου σκόραρε και ουσιαστικά "τελείωσε" το παιχνίδι ως προς τον νικητή..
57': Ο Δεληολάνης μπαίνει με την μπάλα μέσα στην μεγ.περιοχή, κάνει ένα ψηλοκρεμαστό σουτ, αλλά η μπάλα βρίσκει το εξωτερικό μέρος των δικτύων, πίσω από το αριστερό δοκάρι. Σ' αυτή τη φάση, ο Δεληολάνης δέχτηκε μαρκάρισμα, τραυματίστηκε μάλιστα και είχαμε μικρή διακοπή. Διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι για περίπτωση πέναλτυ.
67': Πέφτει ο Χριστοφορίδης μέσα στην μεγ. περιοχή από μαρκάρισμα, και σε αυτή τη φάση οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτυ.
71': Σουτ μέσα από την μεγ. περιοχή ο Θεοφανίδης, με τη μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.
84': Μεγάλη ευκαιρία με Χριστοφορίδη να βρίσκεται σε θέση τετ-α-τετ, στο ύψος της μικρής περιοχής, το σουτ που πραγματοποίησε όμως έστειλε τη μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα.
86: ' Σουτ του Ζάχαρη από τα δεξιά, η μπάλα βρίσκει στο δεξί δοκάρι και καταλήγει στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.
88': Τελευταία στιγμή προλαβαίνει ο τερματοφύλακας τον Δεληολάνη και μπλοκάρει τη μπάλα. καλη στιγμή και αυτή για τους φιλοξενούμενους.
90': Ξανά σε θέση τετ-α-τετ ο Χριστοφορίδης, ξανά το σουτ που επιχείρησε έστειλε τη μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα..

Για τους Φιλίππους αγωνίστηκαν οι: Μαλλελίδης - Ορφανίδης - Γ. Καραγιαννίδης - Παντζαρίδης - Α. Καρατζόγλου - Ζάχαρης - Αποστολίδης - Μουρατίδης - Δεληολάνης - Θεοφανίδης - Χριστοφορίδης.


Δικό της τρακτεράκι διαθέτει η ομάδα της Κ. Βρύσης, και γενικά "νοικοκυρεμένος" σύλλογος..

Στον άλλο αγώνα του ομίλου των Φιλίππων, το Καλαμπάκι επικράτησε εντός έδρας επί του Καστρινού με 3-1. Στον επόμενο αγώνα για τον θεσμό του Κυπέλλου η ομάδα του Δοξάτου θα υποδεχθεί την Α.Ε.Καλαμπακίου, και στον τρίτο και τελευταίο αγώνα (οι αγώνες είναι μονοί)  θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον Καστρινό.

Συστάθηκαν πέντε όμιλοι και προκρίνονται οι πρώτοι των ομίλων και ο δεύτερος καλύτερος από όλους τους ομίλους (!) στην επόμενη φάση, στην οποία και πάλι θα σχηματιστούν όμιλοι, των τριών ομάδων αυτή τη φορά, και οι δύο πρώτοι θα παίξουν μεταξύ τους στον τελικό (αν δεν κάνουμε λάθος ..).




Δεν υπάρχουν σχόλια: