.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ - Φ.Γ.Σ. "ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ" ΔΟΞΑΤΟΥ: 2-2 - 6η ΑΓ. Α' Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ - 14 ΟΚΤ 2017




Ισόπαλος με σκορ 2-2 έληξε ο αγώνας που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017 μέσα στο Φωτολίβος μεταξύ του τοπικού Άρη και των Φιλίππων Δοξάτου.

Με ιδανικές καιρικές συνθήκες, οι πολλοί φίλαθλοι (περίπου 150, μεταξύ των οποίων γύρω στους 50 ήταν από το Δοξάτο..) που βρέθηκαν στο όμορφο γήπεδο του Φωτολίβους ευχαριστήθηκαν έναν πολύ καλό αγώνα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον τους μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.







Στο Α' ημίχρονο κυριάρχησαν οι φιλοξενούμενοι, πέτυχαν δύο γκολ, ( 11' Χριστοφορίδης - 21' Δεληολάνης) θα μπορούσαν να σημειώσουν τουλάχιστον άλλα δύο ή και περισσότερα ( 4 πολύ καλές ευκαιρίες, δύο με τον Δεληολάνη και δύο με τον Ηλία Κωνσταντινίδη, και δύο πολύ καλά σουτ από Χριστοφορίδη - Ζάχαρη)..), αλλά βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στο ποδόσφαιρο όλες οι ευκαιρίες δεν γίνονται γκολ, για αυτό και δεν έχουμε σκορ αντίστοιχα με αυτά στο γουότερ πόλο .. Οι γηπεδούχοι ελάχιστες φορές δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Τιγγιρίδη, μια κεφαλιά και ένα μακρινό σουτ οι καλύτερες στιγμές τους..



Στο Β' ημίχρονο, οι γηπεδούχοι πίεσαν από την αρχή, ενώ οι φιλοξενούμενοι έδειχναν πως ήταν ικανοποιημένοι με το σκορ και θα προσπαθούσαν να το διαφυλάξουν αλλάζοντας τακτική και τρόπο παιχνιδιού.. Ο Άρης έφτασε στην ισοφάριση τελικά (75' Μαριάδης - 80' Βεζύρης), και στο τέλος θα μπορούσε να φτάσει στην ολική ανατροπή.. Βέβαια, ακόμη και με την κακή εμφάνιση του Β' ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν και αυτοί να σκοράρουν σε κάποιες περιπτώσεις, με σημαντικότερη ευκαιρία αυτή του δοκαριού του Περσιανλή στο 63'..



Γενικά, ένα πολύ καλό παιχνίδι για τους θεατές, ιδίως για τους ουδέτερους.. Οι φίλοι των Φιλίππων έφυγαν σαφώς απογοητευμένοι από το γήπεδο, αφού η αλήθεια είναι πως η ομάδα τους πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο Α' ημίχρονο, και στην άμυνα και στην επίθεση, και όλα έδειχναν πως η "ζυγαριά" είχε γείρει πολύ υπέρ των Φιλίππων.. Αλλά, είπαμε, ποδόσφαιρο είναι αυτό.. Από την άλλη, οι ένθερμοι φίλοι του Άρη Φωτολίβους σαφώς και έμειναν ικανοποιημένοι με την προσπάθεια της ομάδας τους στο Β' ημ. και τον πολύτιμο βαθμό, που φαινόταν, μέχρι την έναρξη του Β' ημ., πως δύσκολα θα "έμπαινε στο σακκούλι" των γηπεδούχων..

Για το Δοξάτο αγωνίστηκαν οι: Τιγγιρίδης ( 91' Κ. Καραγιαννίδης λ. τρ. ) - Γ. Καραγιαννίδης - Χατζηπαντελής - Καρατζόγλου ( 82' Μόσχος λ. τρ.) - Χριστοφυλλάκης - Ζάχαρης - Περσιανλής - Παντζαρίδης - Δεληολάνης ( 75' Θεοφανίδης ) - Χριστοφορίδης - Ηλ. Κωνσταντινίδης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 6ης ΑΓ. Α' ΔΡΑΜΑΣ

ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ-ΔΟΞΑΤΟ:   2-2
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ-ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ:   1-0
ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ-ΣΙΤΑΓΡΟΙ:   2-0
ΠΕΤΡΟΥΣΑ-Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ:   2-1
Κ. ΒΡΥΣΗ-ΧΩΡΙΣΤΗ:   1-2
ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ:   1-4
ΑΛΙΣΤΡΑΤΗ-ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ:   1-0
ΒΩΛΑΚΑΣ-ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ:   0-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 6ης ΑΓ.

1. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ   15
2. ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ   15
3. ΠΕΤΡΟΥΣΑ   15
4. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ   15
5. ΧΩΡΙΣΤΗ   10
6. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ   9
7. Κ. ΒΡΥΣΗ   9
8. ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ   9
9. ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ   8
10. ΔΟΞΑΤΟ   8
11. ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ   6
12. ΑΛΙΣΤΡΑΤΗ   6
13. Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ   5
14. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ   4
15. ΒΩΛΑΚΑΣ   3
16. ΣΙΤΑΓΡΟΙ   3



Δεν υπάρχουν σχόλια: