.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

ΥΠΕΡΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ - ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ ΕΠΙ ΤΗΣ Α.Ε. Κ. ΒΡΥΣΗΣ ΜΕ 2-0 - 21 ΜΑΙ 2017 - ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ : http://sportdrama.gr/filippi-doxatou-e-kali-vrysis-2-0/

Σημ "Δοξατινών Νέων" : Πηγή του ρεπορτάζ του αγώνα:  http://sportdrama.gr/filippi-doxatou-e-kali-vrysis-2-0/ - Δημήτρης Αδάκτυλος.

Φώτο και βίντεο: Δοξατινά Νέα.







ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ – Α.Ε. ΚΑΛΗ ΒΡΥΣΗΣ 2-0

Β1 - Β2 Ε.Π.Σ. Δράμας

Άξια πρωταθλήτρια Β’ κατηγορίας με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο

Στο ουδέτερο γήπεδο του Ξηροποτάμου έγινε χθες ο τελικός αγώνας μεταξύ των δύο πρώτων στους δύο ομίλους της Β’ κατηγορίας, τους Φίλιππους Δοξάτου στον πρώτο και της Α.Ε. Καλή Βρύσης στον δεύτερο.

Ένα παιχνίδι που έκρινε πέρα από την πρωτιά και το κύπελλο πρωταθλητή στην κατηγορία και την μοναδική αήττητη ομάδα στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Δράμας, μια και οι δύο ομάδες τερμάτισαν άνετα πρώτες και αήττητες στον όμιλο τους.

Τελικά το Δοξάτο με πρωταγωνιστή τον Χριστοφορίδη που σκόραρε δύο φορές στο 32’ και το 69’ κατέκτησε άξια τον τίτλο, σ’ ένα παιχνίδι που ήταν πολύ ανταγωνιστικό, είχε πολλές φάσεις κυρίως στο πρώτο μέρος, δυνατές μονομαχίες με πολλές κίτρινες κάρτες και μια κόκκινη.





 Φάσεις και γκολ

Στο 2’ εκτελεί από πλάγια φάουλ ο Παντζαρίδης με το ένα χέρι παραχωρεί το κόρνερ ο Τσακίρης.

Το 9’ γέμισμα του Κάλλια ο Αβράμης βγαίνει πίσω από την άμυνα, προλαβαίνει όμως ο Κώστας Καραγιαννίδης με διπλή προσπάθεια και αποκρούει την μπάλα.

Στο 10’ μετά από κόρνερ, σε καλή θέση ο Παντζαρίδης σουτ άουτ.

Στο 18’ καλή σέντρα του Βουγόγια, αδύναμη κεφαλιά του Λάμπρου μπλοκάρει ο Καραγιαννίδης Κ.

Στο 21’ σε γέμισμα στην περιοχή, έξοδος του Τσακίρη, διπλή προσπάθεια του Χριστοφορίδη και κόρνερ από τον τερματοφύλακα της Καλή Βρύσης.

Στο 23’ πάσα του Λάμπρου, καλό σουτ του Νίκου Δάφτσιου δύσκολα στη γωνία του παραχωρεί κόρνερ ο Καραγιαννίδης Κ.

Στο 24’ μακρινό σουτ του Λάμπρου άουτ.

Στο 31’ κίτρινη στον Μόσχο για διαμαρτυρία.

Στο 32’ εκπληκτική προσπάθεια πάνω στη γραμμή του Ηλία Κωνσταντινίδη που γυρίζει την μπάλα στον Χριστοφορίδη και από κοντά με σουτ ο τελευταίος κάνει το 1-0 για το Δοξάτο.

Στο 37’ κίτρινη κάρτα στον Γιώργο Καραγιαννίδη για δυνατό φάουλ.

Στο 45’ κόρνερ εκτελεί ο Κάλλια από κοντά σουτ του Τσακμακίδη στην αγκαλιά του Καραγιαννίδη Κ.

Στο 51’ κίτρινη κάρτα στον Αβράμη Βασίλη για διαμαρτυρία.

Στο 59’ εκτελεί φάουλ από πλάγια ο Λάμπρου, βρίσκει λίγο την μπάλα με το σώμα ο Παλληκάρης και φεύγει άουτ.

Στο 68’ σουτ του Αβράμη Βασίλη στα σώματα, νέο σουτ του Δάφτσιου Νίκου έξυπνο με φάλτσα άουτ.

Στο 69’ μακρινό σουτ του Χριστοφορίδη η μπάλα θα βρει σε σώματα θα αλλάξει πορεία και το 2-0 για το Δοξάτο.

Στο 73’ κίτρινη κάρτα στον Κωνσταντινίδη για διαμαρτυρία.

Στο 81’ καλή προσπάθεια του Δάφτσιου Σάκη και πάσα στον Αβράμη από καλή θέση του σουτ ψηλά άουτ.

Στο 83’ απευθείας κόκκινη κάρτα στον Γιώργο Καραγιαννίδη για σκληρό φάουλ πάνω στον Λάμπρου. Γενική σύρραξη με αντιμαχίες παικτών και κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία στον Τσακίρη.

Στο 91’ ωραίος συνδυασμός Χριστοφορίδη – Παντζαρίδη και γκολ από τον Ηλία Κωνσταντινίδη που ακυρώνεται ως οφσάιντ από τον βοηθό Τσακίρη.

Στο 92’ κίτρινη κάρτα στον Χριστοφυλάκη.

Διαιτητής: Χορόζογλου με βοηθούς Τσακίρη – Παστιάδη.

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ(Γιώργος Περσιανλής): Καραγιαννίδης Κώστας, Καραγιαννίδης Γιώργος, Γεωργιάδης, Καλογήρου, Μόσχος, Χριστοφυλάκης, Δεληολάνης(70’ Χαριζάνης), Ζάχαρης, Παντζαρίδης, Χριστοφορίδης(94’ Γιαβρίδης), Κωνσταντινίδης Ηλίας(92’ Ευθυμιάδης).

 Α.Ε. ΚΑΛΗ ΒΡΥΣΗΣ(Στράτος Κονταξής): Τσακίρης, Βουγόγιας, Κάλλιας, Δάφτσιος Χρήστος, Πλιόκας, Τσακμακίδης(73’ Δάφτσιος Σάκης), Αβράμης, Παλληκάρης, Λάμπρου, Λιόκας, Δάφτσιος Νίκος.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Μετά το τέλος του αγώνα δηλώσεις έκαναν στο sportdrama.gr οι προπονητές των δύο ομάδων:

 Γιώργος Περσιανλής(Προπονητής Δοξάτου): «Κλείσαμε με τον καλύτερο τρόπο μια δύσκολη χρονιά για το Δοξάτο που δεν είναι συνηθισμένο να παίζει στη Β’ κατηγορία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους μας για την στήριξη. Στο αγωνιστικό μέρος νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι, ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα και κερδίσαμε δίκαια.»

 Σε ερώτηση του sportdrama.gr αν θα παραμείνει και τη νέα χρονιά στον πάγκο της ομάδας μας είπε:

«Το κλίμα είναι πολύ καλό, υπάρχει η διάθεση συνεργασίας και από τις δύο πλευρές, πρέπει όμως πρώτα να περιμένουμε τις αρχαιρεσίες για την εκλογή της διοίκησης και στη συνέχεια να προχωρήσουμε.»

 Στράτος Κονταξής(Προπονητής Α.Ε. Καλή Βρύσης):  «Κάναμε μια εκπληκτική χρονιά, θέλαμε και σήμερα την νίκη, μπορώ να πω όμως ότι το Δοξάτο κέρδισε δίκαια γιατί έβγαινε πρώτο στην μπάλα και μας νίκησε στη δύναμη στις μονομαχίες μέσα στο παιχνίδι. Εμείς προχωράμε, να ξεκουραστούμε τώρα και στη συνέχεια να κάνουμε τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά. Έχω κάνει το πλάνο μου, θέλουμε τέσσερις προσθήκες και θα παρουσιαστούμε δυνατοί και στην Α’ κατηγορία.»

 Βραβεύσεις σε πολύ καλό κλίμα

Στο τέλος του ματς έγιναν οι βραβεύσεις σε πολύ καλό κλίμα. Τα μετάλλια στους ηττημένους από τον Αντιδήμαρχο Προσοτσάνης Μιχάλη Ηλιάδη και στους νικητές από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Δράμας Γιώργο Χατζησαρόγλου και τον Αντιπρόεδρο Γιώργο Τόλιο.

ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ











Δεν υπάρχουν σχόλια: