.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Φ.Γ.Σ. "ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ" ΔΟΞΑΤΟΥ - Π.Α.Μ.Α. ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: 5-0 - 14η ΑΓ. - Β' ΚΑΤ. - Α΄ΟΜΙΛΟΣ Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ 5 ΦΕΒ 2017




Συνέχισαν με νίκη οι Φίλιπποι Δοξάτου την περασμένη Κυριακή, και εξακολουθούν να παραμένουν στην κορυφή του Α' ομίλου της Β' Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Δράμας. Αυτή τη φορά ήταν η ΠΑΜΑ που γνώρισε την ήττα στο Δημοτικό Γήπεδο Δοξάτου, παρουσία 50 περίπου θεατών, πολλοί εκ των οποίων από τον Άγ. Αθανάσιο..





Με πολλές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών η ομάδα του κ. Περσιανλή, δεν παρουσίασε καλό θέαμα στο Α' ημίχρονο, απέναντι στην μαχητική ΠΑΜΑ, δημιούργησε ελάχιστες επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στην εστία των φιλοξενούμενων, ευτύχησε όμως να "ανοίξει" το σκορ με κεφαλιά του Χριστοφυλλάκη στο 22' μετά από εκτέλεση φάουλ που κερδήθηκε στο ενδιάμεσο του κέντρου και της μεγ. περιοχής της ΠΑΜΑ. Το φάουλ εκτέλεσε ο νεομεταγραφέντας Γιάννης Κωνσταντινίδης (που άφησε καλές εντυπώσεις).

Οι φιλοξενούμενοι, στην μοναδική φορά που έφτασαν με αξιώσεις μπροστά στην εστία του Κώστα Καραγιαννίδη, θα μπορούσαν να σκοράρουν και να πετύχουν ένα σημαντικό γκολ για την εξέλιξη του αγώνα, αφού η φάση, κατά την οποία ο τερματοφύλακας του Δοξάτου έδειξε για άλλη μια φορά την μεγάλη του ικανότητα σε φάσεις τετ - α -τετ, συνέβη λίγα δευτερόλεπτα πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή για το Α' ημίχρονο.

Εκτός από την κακή εμφάνιση των γηπεδούχων, υπήρξε και αναγκαστική αλλαγή, λόγω τραυματισμού, για τον Χαριζάνη (αντικαταστάθηκε από τον Ανατολού) μόλις στο 20', ενώ και ο Γ. Καραγιαννίδης αντικαταστάθηκε (από τον Παύλο Κωνσταντινίδη) με την έναρξη του Β' ημιχρόνου, επίσης λόγω τραυματισμού.

Στο Β' ημ. οι γηπεδούχοι έδειξαν πως, παρά τα προβλήματά τους, ήθελαν να "καθαρίσουν" το ματς όσο το δυνατόν γρηγορότερα, και το γκολ του Παύλου Κωνσταντινίδη στο 50' (με όμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ μέσα από την περιοχή) απελευθέρωσε τα πόδια των γηπεδούχων. Ένα λεπτό μετά στο 51', ο Γιάννης Κωνσταντινίδης έκανε τρία τα τέρματα για την ομάδα του, και από κει και πέρα ο αγώνας έχασε το ενδιαφέρον του ως προς το ποιος θα είναι ο νικητής (αν και στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν πρέπει να λέμε ποτέ ..), αφού οι φιλότιμοι νεαροί ποδοσφαιριστές της ΠΑΜΑ δεν έδειχναν ικανοί για να "γυρίσουν" το παιχνίδι, αφού και τις δύο - τρεις φορές που έφτασαν σε "θέση βολής" ο Κώστας Καραγιαννίδης ήταν σε ετοιμότητα.. Στο 76' ο νεαρός Ορφανίδης σκόραρε και αυτός με όμορφο συρτό σουτ κάνοντας το 4-0, και το σκορ "έκλεισε" στο 82' όταν και πάλι ο Γιάννης Κωνσταντινίδης από κοντά "'έγραψε" το 5-0, εκμεταλλευόμενος "ασίστ" του Παύλου Κωνσταντινίδη.

Για το Δοξάτο αγωνίστηκαν οι : Κ. Καραγιαννίδης - Γεωργιάδης - Δανιήλ - Καλογήρου (μεταγραφή του Ιανουαρίου) - Χαριζάνης (20' Ανατολούς) - Ζάχαρης - Χριστοφυλλάκης - Γ. Καραγιαννίδης (αγωνίστηκε στη δεξιά "πτέρυγα" - 46' Παύλος Κωνσταντινίδης) - Γιάννης Κωνσταντινίδης (από αριστερά) - Ευθυμιάδης ("δεκάρι") και στην κορυφή της επίθεσης ο Χριστοφορίδης ( 73' Ορφανίδης). Φυσικά, λόγω των αναγκαστικών αλλαγών κάποιοι ποδοσφαιριστές άλλαξαν θέσεις στο Β' ημίχρονο (ο Ανατολούς αγωνίστηκε ως δεξί μπακ, ο Γεωργιάδης ως αριστερό μπακ, ο Παύλος Κωνσταντινίδης στην "κορυφή" της επίθεσης, ο Χριστοφορίδης πήγε στα πλάγια ενώ και ο Ορφανίδης που τον αντικατέστησε αγωνίστηκε στη δεξιά "πτέρυγα").

14 αγ. -  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΔΟΞΑΤΟ - ΠΑΜΑ: 5-0
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ - ΝΕΡΟΦΡΑΚΤΗΣ: 2-0
ΜΑΥΡΟΒΑΤΟΣ - ΦΤΕΛΙΑ: 0-2
ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ - ΔΟΥΜΠΕΣΑΣ: 0-1
Ν. ΣΕΒΑΣΤΕΙΑ - ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ: 2-1
ΦΙΛΙΠΠΟΣ - Ν. ΚΡΩΜΝΗ: 1-6
ΑΔΡΙΑΝΗ - ΜΙΚΡΟΧΩΡΙ: 1-2

14η αγ. - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΔΟΞΑΤΟ  38
2. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ  35
3. ΦΤΕΛΙΑ  33
4. ΝΕΡΟΦΡΑΚΤΗΣ  29
5. ΔΟΥΜΠΕΣΑΣ  27
6. ΠΑΜΑ  22
7. ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ  19
8. ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ 19
9. Ν. ΚΡΩΜΝΗ  19
10. Ν. ΣΕΒΑΣΤΕΙΑ  14
11. ΜΑΥΡΟΒΑΤΟΣ  12
12. ΜΙΚΡΟΧΩΡΙ  12
13. ΦΙΛΙΠΠΟΣ  3
14. ΑΔΡΙΑΝΗ  0.

Δεν υπάρχουν σχόλια: