.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Φ.Γ.Σ. "ΟΙ ΦΙΛΙΠΠΟΙ" ΔΟΞΑΤΟΥ - ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η 1η Γ.Σ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2016-17



Την Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε η πρώτη Γενική Συνέλευση των Φιλίππων για την αγ. περίοδο 2016-17 στο Δημοτικό κατάστημα (πρώην Δημαρχείο).





Ξεκινώ με μια παρατήρηση: Μακάρι κάποτε να καταφέρουμε να ακολουθήσουμε στ' αλήθεια τις διαδικασίες που προβλέπονται από το Καταστατικό. αλλά προφανώς αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο στην εποχή που ζούμε γενικότερα, αλλά και ειδικότερα στην άσχημη περίοδο που περνάει ο σύλλογος.. Τουλάχιστον φέτος υπάρχει Δ.Σ. (και με αρκετή "όρεξη" για δουλειά απ' ο. τι φάνηκε..) και δεν θα χρειαστούν συνεχόμενες Γ.Σ. όπως πέρυσι..

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Δ. Μπέτσιος αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα που απασχολούν τους Φιλίππους, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά.

Στο οικονομικό "κομμάτι", ανακοινώθηκε πως θα πραγματοποιηθούν προσπάθειες με διάφορες εκδηλώσεις ώστε να βρεθούν οι απαραίτητοι πόροι για τη λειτουργία της ομάδας, ενώ έγινε και εκτενής αναφορά στο γνωστό θέμα του οικοπέδου που ανήκει στον σύλλογο (κοντά στα "Πευκάκια") και στην επιβάρυνση που αυτό φέρει στους Φιλίππους (χρήματα που πρέπει να καταβληθούν για την ένταξη στο σχέδιο πόλεως. ΕΝΦΙΑ κλπ.) ενώ συζητήθηκε και η προοπτική της πώλησης του συγκεκριμένου οικοπέδου, ώστε να απαλλαγεί ο σύλλογος από ένα διαχρονικό πρόβλημα, αλλά και να αξιοποιηθεί προς όφελος της ομάδας το συγκεκριμένο περιουσιακό στοιχείο. Ενα ζήτημα που προφανώς θα απασχολήσει και πάλι τον σύλλογο και τη Γ.Σ., αφού μόνο η Γενική Συνέλευση των μελών του συλλόγου μπορεί να αποφασίσει την εκποίηση περιουσιακών στοιχείων, σύμφωνα με το καταστατικό που ανέγνωσε ο κ. Μπέτσιος.

Στα καθαρά "αγωνιστικά" θέματα, ανακοινώθηκε πως νέος προπονητής των Φιλίππων θα είναι ο κ. Γ. Περσιανλής και πως θα πραγματοποιηθούν κάποιες μεταγραφές ικανών ποδοσφαιριστών (ήδη υπάρχουν προφορικές συμφωνίες), οι οποίοι, μαζί με τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δυναμικό του συλλόγου και εκδήλωσαν την επιθυμία τους να παραμείνουν στην ομάδα, θα δημιουργήσουν ένα ικανό σύνολο ώστε να επιτευχθεί ο στόχος των Φιλίππων, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Α' κατηγορία του νομού μας. Ακόμη, όπως τόνισε και ο κ. Κ. Γεράκης, στόχος θα είναι και το Κύπελλο Δράμας, αφού είναι αδιανόητο οι Φίλιπποι να μην διεκδικούν το τρόπαιο σε όποιον θεσμό κι αν αγωνίζονται.

Επίσης τονίστηκε από όλα τα μέλη του Δ.Σ. η βαρύτητα που θα δοθεί στην Ακαδημία των Φιλίππων, ώστε με πλάνο τριετίας, πολλά από τα παιδιά που στελεχώνουν τώρα τις παιδικές ομάδες, να επανδρώσουν στο μέλλον την μεγάλη ομάδα και φυσικά να προωθηθούν σε μεγαλύτερες κατηγορίες όσα το αξίζουν. Είναι εμφανής η θέληση του Δ.Σ. να αγωνίζονται στην ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά από το Δοξάτο, γι' αυτό εξάλλου από τις πρώτες κινήσεις, μετά τη λήξη του πρωταθλήματος, ήταν η επικοινωνία με Δοξατινούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες ώστε, όσοι επιθυμούν, να ενταχθούν στο δυναμικό των φετινών Φιλίππων.

Ακολούθησε διαλογική συζήτηση, με σχεδόν όλους τους παρευρισκόμενους να παίρνουν τον λόγο και να αναφέρονται σε διάφορα θέματα που αφορούν τον σύλλογο, μέσα σε κλίμα σύμπνοιας και ομόνοιας, και φυσικά ανανεώθηκε η εμπιστοσύνη της Γ.Σ. στο Δ.Σ.

Το Δ.Σ. των Φιλίππων απαρτίζουν οι :

Πρόεδρος: Δημ. Μπέτσιος
Γ. Κων/νίδης
Κ. Γεράκης
Κ. Σαρβάνης
Χ. Χατζηδημητρίου
Γ. Κυριαζάκης
Μ. Παναγοπούλου

Τα αξιώματα των μελών θα ανακοινωθούν στις επόμενες ημέρες.

Β.Ζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: