.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

4ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΟΛ. ΣΥΛΛ. Δ. ΔΟΞΑΤΟΥ - 25 ΣΕΠ 2016 - ΠΗΓΗ: https://www.facebook.com/PolitistikosSyllogosDoxatou/?hc_ref=NEWSFEED

ΠΗΓΗ: https://www.facebook.com/PolitistikosSyllogosDoxatou/?hc_ref=NEWSFEED
Ο χρήστης Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Δοξάτουπρόσθεσε 187 νέες φωτογραφίες στο άλμπουμ: 4o ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ.
25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016
Για 4η φορά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ. Το αντάμωμα για φέτος λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών έγινε στο ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΔΟΞΑΤΟΥ. Φέτος εκτός από τους φίλους, είχαμε την χαρά να είναι κοντά μας δύο σπουδαίοι Έλληνεςπου ήταν προσκεκλημένοι του Δήμου Δοξάτου. Η αρχαιολόγος κ. Κατερίνα Περιστέρη και το εξέχων μέλος της Ελληνοαμερικανικής Κοινότητας κ. Κρις Σπύρου.Ο Δήμαρχος Δοξάτου τους παρέδωσε τιμητικές πλακέτες, εκ μέρους όλων των Δοξατινών.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας και ο Δήμαρχος Δοξάτου, που ήταν και συνδιοργανωτές του ανταμώματος παρέδωσαν τα αναμνηστικά στους εκπροσώπους των Συλλόγων.
Κατόπιν τα χορευτικά τμήματα των συλλόγων μας, ταξίδεψαν τους παρευρισκομένους με τους χορούς και τα τραγούδια τους σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.
Το Δ.Σ. του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ ευχαριστεί θερμά την Αντιπεριφέρεια Δράμας,τον Δήμο Δοξάτου, την ΔΗΚΕΔΗΔ, το Νομικό Πρόσωπου Δήμου Δοξάτου, τους χορηγούς, τους εθελοντές, του υπαλλήλους του Δήμου Δοξάτου, τους μουσικούς και τους τεχνικούς που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης. Ευχαριστούμε πολύ τους επίσημους προσκεκλημένους μας,τους εκπροσώπους φορέων και συλλόγων και τους φίλους των συλλόγων μας, που παρευρέθησαν στο αντάμωμα και χειροκρότησαν θερμά τους χορευτές.
Τέλος ευχαριστούμε από καρδιάς τον Πολιτιστικός Σύλλογος ΦτελιάςΛαογραφικός Σύλλογος Θρακιωτών Νεροφράκτη Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμπακίου Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Κεφαλαρίου Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Αθανασίου ΔράμαςΠολιτιστικός Σύλλογος Κυργίων και τον ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ''Ο ΟΡΦΕΑΣ'' για την συμμετοχή τους και τους ευχόμαστε Καλή Αντάμωση στο 5ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΟΛΙΣΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΔΗΜΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: