.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Στους δήμους Δράμας, Δοξάτου, Παρανεστίου και Προσοτσάνης μπορούν να υλοποιηθούν voucher τουρισμού

Στους δήμους Δράμας, Δοξάτου, Παρανεστίου και Προσοτσάνης μπορούν να υλοποιηθούν voucher τουρισμού μέσω τηλεκατάρτισης
diadiktio

Πρόγραμμα με ειδικότητες εργαζομένων ανά δήμο, στις οποίες υπάρχει η δυνατότητα να γίνει υλοποίηση voucher με τη μέθοδο της τηλεκατάρτισης (μέσω διαδικτύου), βρίσκεται σε εξέλιξη.


Στο πλαίσιο του έργου με τίτλο: «Επιταγή εισόδου για νέους έως 29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις στον κλάδο του τουρισμού για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας (voucher)» του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», προβλέπει τις ειδικότητες ανά Δήμο, στις οποίες υπάρχει η δυνατότητα να γίνει η υλοποίηση του θεωρητικού μέρους των 80 ωρών με τη μέθοδο της σύγχρονης και ασύγχρονης τηλεκατάρτισης, δηλαδή κατάρτισης από απόσταση μέσω διαδικτύου.
Η υλοποίηση προγραμμάτος, γίνεται μόνο κατόπιν προηγούμενης εγγράφου αιτήσεως του παρόχου κατάρτισης και μετά από έγκριση των Συνδικαιούχων, σε εγκεκριμένη από τους Συνδικαιούχους πλατφόρμα τηλεκατάρτισης.
Πιο συγκεκριμένα, η ειδικότητα «υπάλληλος τηλεφωνικού κέντρου/κρατήσεων» μπορεί να υλοποιηθεί στους δήμους Δοξάτου και Προσοτσάνης, η ειδικότητα «υπάλληλος επισιτιστικού τομέα Εστιατορίου/Μπαρ/ Συνεδρίων» στους δήμους Δοξάτου, Δράμας, και Προσοτσάνης και η ειδικότητα «υπάλληλος υποδοχής/εξυπηρέτησης πελατών» στους δήμους Δοξάτου, Παρανεστίου και Προσοτσάνης.
Υπενθυμίζεται ότι η υλοποίηση προγραμμάτων με τη μέθοδο της σύγχρονης και ασύγχρονης τηλεκατάρτισης, γίνεται μόνο κατόπιν προηγούμενης εγγράφου αιτήσεως του παρόχου κατάρτισης και μετά από έγκριση των Συνδικαιούχων, σε εγκεκριμένη από τους Συνδικαιούχους πλατφόρμα τηλεκατάρτισης. Στην ιστοσελίδα του Έργου http://insete-training.gr και συγκεκριμένα στη σελίδα Πάροχοι δίνεται η πληροφορία των εγκεκριμένων παρόχων που συμμετέχουν στην πρόσκληση. Με το κόκκινο σύμβολο: καταδεικνύονται οι πάροχοι κατάρτισης που προσφέρουν Συμβατική κατάρτιση. Με το μπλε σύμβολο: καταδεικνύονται οι πάροχοι κατάρτισης που προσφέρουν Συμβατική κατάρτιση και Τηλεκατάρτιση.
ΠΗΓΗ: http://www.proinos-typos.gr/gr/index.php?option=com_content&view=article&id=14621%3A----------voucher-&catid=1%3A2011-04-04-09-19-45&Itemid=4&utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: