.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ - Δ.Κ. ΔΟΞΑΤΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ: "ΜΗΝ ΠΙΝΕΤΕ ΝΕΡΟ ΑΠ ΤΗ ΒΡΥΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΛΩΡΙΟΜΕΝΟ" !

                                                         Φώτο Σάκης Βαμβακίδης

Ήδη από χθες το βράδυ, με ανακοίνωσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Δήμαρχος Δοξάτου κ. Δημ. Δαλακάκης μας ενημέρωσε πως κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δοξάτου η Αντιπολίτευση σύσσωμη μαζί με τους "αποστάτες", όπως τους χαρακτηρίζει, αποφάσισαν να μην προχωρήσει ο Δήμος σε καμιά προμήθεια.

Ανέφερε επίσης πως θα βγει σχετική ανακοίνωση από τα μεγάφωνα, κάτι που συνέβη σήμερα το πρωί, γύρω στις 10:00 και στις 10:30. Καλούνται οι δημότες να μην καταναλώσουν σήμερα νερό από τις βρύσες, αφού η Αντιπολίτευση μαζί με κάποιους από τους συμβούλους της Συμπολίτευσης που αναφέρθηκαν ονομαστικά δεν ψήφισαν για να προβεί ο Δήμος σε προμήθειες, ενώ από αύριο θα γίνει κανονικά η χλωρίωση του νερού με προσωπικά έξοδα του Δημάρχου.

Τελικά, με νεώτερη ανακοίνωση από τα μεγάφωνα, γύρω στη 1 η ώρα, ενημερώθηκαν οι δημότες πως αποκαταστάθηκε προσωρινά το πρόβλημα και χλωριώθηκε το νερό, ενώ υπήρξε σχετική δημοσίευση σήμερα το απόγευμα στο facebook από τον Δήμαρχο.


Παρακάτω τα επίμαχα σημεία από τον προσωπικό λογαριασμό του Δημάρχου Δοξάτου..


Ο Dimitris Dalakakis αποφασισμένος.
14 ώρες
Τέλος και σήμερα η συνεδρίαση του Δημοτικού μας συμβουλίου και για ακόμη μια φορά η ομάδα των "αποστατών" (Στυλιδου, Σερετης, Μπεναζης, Μορφής, Χαλκίδης, Παπαδοπουλος) συνταυτιστηκαν με Παπαζογλου και φυσικά Χατζηλαζαρου, πιστοποιωντας τον γάμο τους. Ως γαμήλια δώρα για τους πολίτες αποφάσισαν μεταξύ άλλων να μην προχωρήσει ο Δήμος σε καμία προμήθεια... Ούτε λάμπες λοιπόν για τους δρόμους μας, ούτε τρόφιμα για τα παιδιά μας στους παιδικούς, ούτε χλώριο για το νερό ... Όσο και στείρα να είναι η "Ενωμένη Αντιπολίτευση" όμως, δεν θα καταφέρει να ρίξει τον Δήμο μας στα μονοπάτια της μιζέριας 


Dimitris Dalakakis Το χλώριο που είχαμε δυστυχώς τελείωσε σχεδόν σήμερα. Από αύριο μετά το μεσημέρι θα πίνουμε μόνο εμφιαλωμένο. Θα βγάλω σχετική ανακοίνωση αύριο στα μεγάφωνα.

Ο Dimitris Dalakakis αηδία.
1 ώρα
Αγόρασα ο ίδιος επαρκείς ποσότητες χλωρίου για μια εβδομαδα από την Ξάνθη και το νερό χλωριωνεται ήδη. Η Ενωμένη Αντιπολίτευση βγάζει πλέον και κοινά δελτία τύπου και με απειλεί με μηνύσεις... Καλοδεχουμενα τα κοινά δελτία τύπου και οι μηνύσεις σας κύριοι... Πείτε και στον βουλευτή να κάνει καμία καταγγελία στην Βουλή... Ο,τι και να κάνετε οι κάτοικοι του Δήμου μας δεν θα μείνουν ανυπεράσπιστοι, και ο Δήμος δεν θα βυθιστει στην μιζέρια... Συμπορευτειτε λοιπόν με αυτούς που δημιούργησαν μαύρα χρέη 1.000.000€, το σκάνδαλο του σχεδίου πόλεως των 200.000€, οφειλές 1.000.000€, που διαχειριζοντουσαν τα κληροδοτηματα Νανου και Κρικοπουλου χωρίς προϋπολογισμό και απολογισμό, που άφησαν το Δήμο με ταμειακο έλλειμμα 140.000 που δεν είχαν καν χλωριωτες σε όλα τα Κύργια, Πηγαδια, Αγορά επί 7 χρόνια, που είχαν για ιδιαίτερα Δημάρχου αδερφή δημοτικού συμβούλου στα μαυρα... Η μιζέρια σας έβγαλε εισιτήριο δίχως επιστροφή. Καλό απόγευμα emoticon wink

Μου αρέσει!
Σχολιάστε
emoticon wink
Dimitris Dalakakis Το χλώριο που είχαμε δυστυχώς τελείωσε σχεδόν σήμερα. Από αύριο μετά το μεσημέρι θα πίνουμε μόνο εμφιαλωμένο. Θα βγάλω σχετική ανακοίνωση αύριο στα μεγάφωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: