.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Εξιχνιάστηκαν 6 διαρρήξεις σπιτιών στη Δράμα, την Καβάλα και την Ξάνθη

Εξιχνιάστηκαν 6 διαρρήξεις σπιτιών στη Δράμα, την Καβάλα και την Ξάνθη Επιλεγμένο

10 Οκτ 2016 @ 22:32 | Έγραψε η Συντακτική ομάδα
Βαθμολογήστε το άρθρο
(0 ψήφοι)
Εξιχνιάστηκαν 6 διαρρήξεις σπιτιών στη Δράμα, την Καβάλα και την Ξάνθη

10 Οκτ 2016 @ 22:32

Κατηγορία Τοπικές ειδήσεις
Συντακτική ομάδα
χορηγός κατηγορίας

Google bookmarkTwitterFacebook


Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 3 υπηκόων Γεωργίας για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Συνελήφθησαν δύο από τους δράστες 

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας σε συνεργασία με αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφάλειας Καβάλας και Ξάνθης, έξι (6) διαρρήξεις σπιτιών, που διαπράχθηκαν, κατά το χρονικό διάστημα από 23-9-2016 έως 7-10-2016, στη Δράμα, την Καβάλα και την Ξάνθη.


Συνελήφθησαν την 7-10-2016 το μεσημέρι, στη Δράμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Γεωργίας, ηλικίας 43 και 42 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει ακόμη έναν 42χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Γεωργίας και άλλους δύο (2) άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες.
Συγκεκριμένα, την 7-10-2016 το μεσημέρι, οι πέντε δράστες μετέβησαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στη Δράμα, όπου οι τρεις από αυτούς διέρρηξαν μία οικία, ενώ οι άλλοι δύο ανέμεναν στο όχημα, σε ρόλο τσιλιαδόρου.
Μετά από σχετική καταγγελία του περιστατικού, οι αστυνομικοί προσέτρεξαν άμεσα στο σημείο, όπου εντόπισαν και συνέλαβαν του δύο (2) δράστες, ηλικίας 43 και 42 ετών, ενώ οι άλλοι τρεις διέφυγαν τη σύλληψη.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι οι δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από 23-9-2016 έως 6-10-2016, διέρρηξαν άλλες πέντε (5) οικίες, στην Ξάνθη και την Καβάλα, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους διάφορα κοσμήματα, τιμαλφή και αντικείμενα.
Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων και 2 κινητά τηλέφωνα, τα οποία κατείχαν οι δράστες.
Σημειώνεται ότι και οι τρεις δράστες έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υπεβλήθη στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.
ΠΗΓΗ: http://www.dramania.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=27036%3Aexihniasthkan-6-diarrhxeis-spition-sth-drama-thn-kabala-kai-thn-xanthh&Itemid=177

Δεν υπάρχουν σχόλια: