.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ - ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ 3-3 ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ - 7 ΣΕΠ 2016










Σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, που διεξήχθη χθες Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016 στο Δημοτικό Γήπεδο της Χωριστής, και που παρακολούθησαν πάνω από 100 θεατές (περίπου 30 ήταν οι φίλοι των Φιλίππων), Ορφέας και Φίλιπποι ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 3-3.





Οι ομάδες της Ε.Π.Σ. Δράμας συνεχίζουν την προετοιμασία τους, αναμένοντας τι τι θα γίνει τελικά, αφού, όπως είναι ήδη γνωστό, η Ε.Π.Σ.Δράμας έχει αποβληθεί (!) από την Ε.Π.Ο. και απαγορεύεται κάθε επίσημη αθλητική δραστηριότητα στο νομό μας, μέχρι νεωτέρου. Η υπόθεση είναι στα δικαστήρια, και ακόμη φυσικά δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσουν τα τοπικά πρωταθλήματα.. Και βέβαια, η μεγαλύτερη "ζημιά" γίνεται στη μεγάλη ομάδα του νομού μας, τη Δόξα, που καθόλου απίθανο να υποχρεωθεί να δώσει τον πρώτο επίσημο αγώνα της για φέτος εντός έδρας στις Σέρρες!

Στον χθεσινό αγώνα τώρα, και οι δύο ομάδες έδειξαν αρκετά έτοιμες, εξάλλου, σύμφωνα με το πρόγραμμα, σε μερικές μέρες θα ξεκινούσαν τις επίσημες υποχρεώσεις τους, με την ομάδα της Χωριστής να δείχνει πως και φέτος θα είναι από τις πολύ ισχυρές ομάδες της Α' κατηγορίας, ενώ και οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν ένα καλοδουλεμένο σύνολο που λογικά θα πρωταγωνιστήσει στη Β' κατηγορία, παρ' όλες τις απουσίες, λόγω και του εργάσιμου της ημέρας.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 στο ημίχρονο με δύο όμορφα γκολ στο 4' και στο 33', είχαν δοκάρι, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και γενικά είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, αν και το Δοξάτο έχασε την ευκαιρία να μειώσει στο 40' με πέναλτυ που εκτέλεσε ο Χριστοφορίδης και απέκρουσε ο γνώριμος και πολύ αγαπητός στο Δοξάτο Γιώργος Παπαδόπουλος.

Στο Β΄ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του κ. Περσιανλή μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μείωσαν στο 51' με τον Χριστοφορίδη, ο οποίος "κρέμασε" τον τερματοφύλακα της Χωριστής μετά από όμορφη αντεπίθεση. "Απάντησαν" πολύ γρήγορα οι γηπεδούχοι τρία λεπτά αργότερα, στο 54', κάνοντας το 3-1, σιγά - σιγά οι δύο προπονητές άρχισαν να πραγματοποιούν τις αλλαγές, με το Δοξάτο να καταφέρνει να φτάσει στην ισοφάριση προς το τέλος του αγώνα, με τον Ζάχαρη να πετυχαίνει το 2ο γκολ της ομάδας του στο 85' και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ του Θεοφανίδη στο 91', πέναλτυ που κέρδισε ο Θεοδωράκης μετά από πολύ καλή ατομική προσπάθεια.

Για το Δοξάτο ξεκίνησαν τον αγώνα οι: Τιγγερίδης, δεξί μπακ ο Γ. Καραγιαννίδης, σέντερ μπακ οι Μόσχος και Δανιήλ, αριστερό μπακ ο Χριστοφυλλάκης, "εξάρια" ο Ζάχαρης με τον Αριτζή (που αντικαταστάθηκε μόλις στο 12', μάλλον λόγω τραυματισμού), "δεκάρι" ο Αποστολίδης, από δεξιά στη "πτέρυγα" ο Θεοδωράκης, αριστερά ο Ακράμ Σεμπελίδης και στην "κορυφή" ο Χριστοφορίδης. Φυσικά, κατά την εξέλιξη του αγώνα υπήρχαν αρκετές αλλαγές θέσεων και σχημάτων..

Αγωνίστηκαν και οι : Κουμαράπης, Θεοφανίδης, Ανατολούς, Ορφανίδης και Ν. Νότας.






Δεν υπάρχουν σχόλια: