.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Σάββατο 9 Απριλίου 2016

ΔΟΞΑ ΣΙΤΑΓΡΩΝ - ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ - 29η ΑΓ. Α' Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ - 9 ΑΠΡ 2016 - 17:00 - ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ



Ο 2ος "τελικός" για τους Φιλίππους Δοξάτου σήμερα Σάββατο μέσα στους Σιταγρούς, στην προσπάθειά τους που κάνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία. Ο 1ος "τελικός", το προηγούμενο Σάββατο εντός έδρας με τη σχεδόν βέβαια πρωταθλήτρια Πετρούσα, χάθηκε, αλλά ο "πόλεμος" συνεχίζεται..



Υπό προϋποθέσεις, σε συνδυασμό δηλαδή με άλλα αποτελέσματα, ίσως να μην είναι καταδικαστική μια ήττα σήμερα για την ομάδα του κ. Βασιλειάδη. Πολλά τα πιθανά "σενάρια" για το τι μπορεί να συμβεί αυτές τις δύο αγωνιστικές που απέμειναν και ποιες θα είναι οι δύο ομάδες που θα ακολουθήσουν το Προάστειο στη Β΄, αλλά σαφώς και η νίκη είναι ο μεγάλος στόχος για την ομάδα του Δοξάτου, μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια ομάδα που μέχρι πρόσφατα ήταν από τους διεκδικητές του τίτλου!

Στη βαθμολογία, και στο "γκρουπ" των ομάδων που κινδυνεύουν, έχουμε: Ξηροπόταμος 28, Κ. Νευροκόπι και Περιθώρι 27, Κύργια 26, Δοξάτο 24 και Κ. Αγρός 21. Το Προάστειο έχει ήδη υποβιβασθεί αφού έχει συγκεντρώσει 9 βαθμούς.

Αν πάρουμε τις ομάδες με τη σειρά, σύμφωνα με τη τωρινή βαθμολογική τους θέση, ο Ξηροπόταμος αγωνίζεται με Καλαμπάκι εντός και με Καλλίφυτο εκτός, το Κ. Νευροκόπι (που πλεονεκτεί σε ισοβαθμία με το Περιθώρι) με Προάστειο εντός και Κ. Αγρό εκτός, το Περιθώρι με Προσοτσάνη εντός και Δοξάτο εκτός, τα Κύργια με Πετρούσα εκτός και Σιταγρούς εντός, το Δοξάτο με Σιταγρούς εκτός και Περιθώρι εντός και, τέλος, ο Κ. Αγρός με Άγιο Αθανάσιο εκτός και Κ. Νευροκόπι εντός!

Όλα μπορούν να συμβούν, για παράδειγμα, ακόμη και ο Κ. Αγρός, που φαίνεται να βρίσκεται στην πιο δύσκολη θέση, με δύο νίκες (που δεν θα είναι και απίθανο να τις κάνει..) και με ήττες, στις δύο τελευταίες αγωνιστικές, για Κύργια και Δοξάτο, σώζει την κατηγορία! Ενώ, στο ενδεχόμενο να χάσει το Κ. Νευροκόπι από το Προάστειο, και φυσικά να χάσει μέσα στον Κ. Αγρό, στην ισοβαθμία μεταξύ των δύο ομάδων το πλεονέκτημα έχει ο Κ. Αγρός !

Αλλά ακόμη και ο Ξηροπόταμος (που όμως είναι η μοναδική ομάδα από το "γκρουπ" που αγωνίζεται με δύο ομάδες αδιάφορες βαθμολογικά) με δύο ήττες, και σε συνδυασμό βέβαια με τα άλλα αποτελέσματα, μπορεί να υποβιβασθεί!. Ακόμη και με μια ισοπαλία, να φτάσει δηλαδή στους 29 βαθμούς και να ισοβαθμήσει με τα Κύργια (ενώ, θεωρητικά πάντα, το Περιθώρι με μια νίκη με την Προσοτσάνη πάει στους 30,το Κ. Νευροκόπι με μια νίκη πάει κι αυτό στους 30, το Δοξάτο με δύο νίκες πάει στους 30 επίσης) θα υποβιβασθεί, αφού τα Κύργια (που με νίκη την τελευταία αγ. με τους Σιταγρούς θα έχουν φτάσει στους 29 - θεωρητικά θα χάσουν σήμερα στην Πετρούσα) έχουν πλεονέκτημα στα μεταξύ τους παιχνίδια! Πολλά και διάφορα σενάρια, άλλα φαίνονται πιο πιθανά, κάποια πιο δύσκολο να συμβούν, θα δούμε !

 Αυτό πάντως που φαίνεται σχεδόν σίγουρο είναι πως δεν θα έχει τελειώσει τίποτε πριν ακουστεί το τελευταίο σφύριγμα στα γήπεδα που θα  υπάρχει το ενδιαφέρον την επόμενη και τελευταία αγωνιστική!

29η ΑΓ. - Α' Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ - ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΑΠΡ 2016 - 17:00 - ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

ΣΙΤΑΓΡΟΙ-ΔΟΞΑΤΟ  ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ Π.
ΣΑΠΑΝΙΔΗΣ Π. - ΜΑΥΡΟΜΕΛΙΔΗΣ Α.

ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-Κ. ΑΓΡΟΣ  ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ Α.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ Α. - ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ Κ.

ΠΕΤΡΟΥΣΑ-ΚΥΡΓΙΑ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΔΗΣ Ν.
ΚΕΛΙΔΗΣ Χ. - ΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Β.

Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ-ΠΡΟΑΣΤΕΙΟ  ΑΧΘΟΦΟΡΙΔΗΣ Ν.
ΣΙΑΜΑΝΗΣ Α. - ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΥΔΗΣ Α.

ΧΩΡΙΣΤΗ-ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ  ΧΟΡΟΖΟΓΛΟΥ Β.
ΚΑΡΑΚΕΛΛΕΣ Χ. - ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ Γ.

ΠΕΡΙΘΩΡΙ-ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ  ΠΟΥΛΙΚΙΔΗΣ Κ.
ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ Γ. - ΤΣΑΚΙΡΗΣ Κ.

ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ-ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ  ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ Θ.
ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΗΣ Ι. - ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ Ρ.

ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ-ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ  ΡΑΒΙΚΑΛΗΣ Π.
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΣΚΡΙΤΖΟΒΑΛΗΣ Β.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 28 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ:

1. ΠΕΤΡΟΥΣΑ  64
2. ΧΩΡΙΣΤΗ  60
3. ΣΙΤΑΓΡΟΙ  57
4. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 54
5. ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ  54
6. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ  52
7. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙ  47
8. ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΣ  36
9. ΑΓ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  33
10. ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ  28
11. Κ. ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ  27
12. ΠΕΡΙΘΩΡΙ  27
13. ΚΥΡΓΙΑ  26
14. ΔΟΞΑΤΟ  24
15. Κ. ΑΓΡΟΣ  21
16. ΠΡΟΑΣΤΕΙΟ  9 *

* Το Προάστειο έχει -3 βαθμούς από ποινές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: