Ακολουθούν… βίους αντίθετους

Εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία ακολουθούν στο πρωτάθλημα Πανδραμαϊκός και Δοξάτο, κάτι που επιβεβαιώθηκε από το μεταξύ τους παιχνίδι, όπου ο πρώτος επικράτησε με 2-1.

ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ-ΔΟΞΑΤΟ 2-1: Μπροστά σε φιλάθλους και των δύο ομάδων έγινε ο αγώνας, όπου οι αντίπαλοι κατά διαστήματα απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο. Οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι για 8 συνεχόμενα ματς (6 νίκες, 2 ισοπαλίες) και παραμένουν σταθερά στην 5η θέση της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι, αντίθετα, παραμένουν χωρίς νίκη για δεκατέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια (5 ισοπαλίες, 9 ήττες), με αποτέλεσμα να κατρακυλήσουν για πρώτη φορά κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στο πρώτο μέρος ο Πανδραμαϊκός προηγήθηκε πολύ γρήγορα, ωστόσο το Δοξάτο είχε την υπεροχή, την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις ευκαιρίες και σαφώς δικαιούνταν ένα γκολ. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι συνήλθαν, μπήκαν δυνατά, πίεσαν και δικαιώθηκαν πετυχαίνοντας δεύτερο γκολ, οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω, μείωσαν και απείλησαν με ισοφάριση, κερδίζοντας όμως τελικά μόνο τις εντυπώσεις και χωρίς να πάρουν βαθμό.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ: Στο 5΄ ο Υψηλός τροφοδότησε τον Μπάμπη Περπερίδη, που έκανε άψογο κοντρόλ και με δυνατό σουτ, πέτυχε το 1-0. Στο 7΄ ο Κ. Νότας από κοντά και πλάγια, πλάσαρε άουτ, στο 9΄ ο Γιαζγκουλίδης απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια το πλασέ του Ζάχαρη. Στο 19΄ και μετά από σέντρα του Περπερίδη, ο Παπακωνσταντίνου με υπερένταση έπιασε αριστερό, δυνατό σουτ, άουτ. Στο 30΄ ο Κ. Νότας έβγαλε ωραία μπαλιά στον Κωνσταντινίδη, που βρέθηκε τετ-α-τετ, όμως ο Γιαζγκουλίδης απέκρουσε εκπληκτικά, στο 47΄ φάουλ του Καρατζόγλου απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Γιαζγκουλίδης. Στο 49΄ ο Περπερίδης έβγαλε σέντρα και από πολύ καλή θέση ο Παναγιώτου έπιασε αδύναμο πλασέ, για να μπλοκάρει εύκολα ο Παπαζούδης, στο 52΄ ο Περπερίδης έδωσε στον Παπακωνσταντίνου, το σουτ του οποίου απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στο 55΄ κοντινό πλασέ του Περπερίδη απέκρουσε σωτήρια ο Παπαζούδης, όμως στο 70΄ ο Σωτήρης Υψηλός με συρτό, γωνιακό σουτ πέτυχε το 2-0. Στο 83΄ κόρνερ του Χριστοφυλλάκη, γυριστό σουτ του Κ. Νότα μπλόκαρε ο Γιαζγκουλίδης, στο 90΄ σουτ του Θεοφανίδη, η μπάλα κόντραρε και σε αμυντικό και έγινε το 2-1. Μεγάλη ευκαιρία για τους Φιλίππους στο 94΄, όταν η κοντινή κεφαλιά του Κ. Νότα πέρασε ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.
ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ-ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Από τον Πανδραμαϊκό ξεχώρισαν Λίπο, Περπερίδης, Πιστικός, με καλές επεμβάσεις ο Γιαζγκουλίδης. Από το Δοξάτο ξεχώρισαν Ζάχαρης, Κ. Νότας, Παντζαρίδης. Καλή η διαιτησία του Ν. Παρασκευούδη (Χαραλαμπίδης, Τσακίρης).
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ: Γιαζγκουλίδης, Ιωαννίδης, Πιστικός, Πατένταλης, Μητρούσης, Λίπο, Περπερίδης, Παπακωνσταντίνου (81΄ Χατζηπαναγιώτου), Παναγιώτου (69΄ Σερέτης), Υψηλός (84΄ Μιχαλιασλής), Μαδεμλής.
ΔΟΞΑΤΟ: Παπαζούδης, Καραγιαννίδης, Ν. Νότας (75 Χριστοφυλλάκης), Παντζαρίδης, Μόσχος, Αυγητίδης, Δεληολάνης (53΄ Αποστολίδης), Ζάχαρης, Κ. Νότας, Καρατζόγλου (77΄ Θεοφανίδης), Κωνσταντινίδης.


ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Μετά τον αγώνα, οι δύο προπονητές τόνισαν τα εξής:

ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ (Πανδραμαϊκός): Έγινε καλός αγώνας και από τις δύο πλευρές. Ο αντίπαλος είχε βαθμολογικό κίνητρο, παλεύοντας για τη σωτηρία, εμείς παίξαμε για το γόητρό μας και φθάσαμε δίκαια στη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο το Δοξάτο ήταν καλύτερο, δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ. Στην επανάληψη ανεβάσαμε την απόδοσή μας, σκοράραμε ξανά και χάσαμε κι άλλες ευκαιρίες, έστω κι αν κινδυνεύσαμε στο τέλος. Πιστεύω ότι το Δοξάτο έχει πολύ καλή ομάδα και δε νομίζω να κινδυνεύσει, του εύχομαι καλή συνέχεια.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ (Δοξάτο): Βρεθήκαμε να χάνουμε 1-0 από ένα τραγικό λάθος, όμως αντιδράσαμε άμεσα, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και χάνοντας ευκαιρίες. Ήταν μονόλογος για μας το πρώτο μέρος και δυστυχώς δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Πάντως ακόμα και μετά το 2-0 στην επανάληψη, οι παίκτες μου δεν το έβαλαν κάτω, δεν εγκαταλείψαμε την προσπάθεια. Συγχαρητήρια στον Πανδραμαϊκό για τη νίκη του, εμείς συνεχίζουμε και ευελπιστώ πως θα πετύχουμε τον στόχο μας.
ΜΑΚΗΣ ΜΕΛΙΔΗΣ
ΠΗΓΗ: http://dramagoal.gr/portal/?p=46297