.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ-ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ 5-4 (Κ.Δ. 0-0, ΠΑΡ. 0-0 , ΠΕΝ. 5-4) ΦΑΣΗ ΤΩΝ "16" - ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΡΑΜΑΣ - 11 ΝΟΕ 2015






Παρουσία ελάχιστων θεατών. δεν πρέπει να βρισκόταν στο γήπεδο του Αγίου Αθανασίου περισσότερα από 70-80 άτομα, οι περισσότεροι εκ των οποίων από το Δοξάτο, ο Μ. Αλέξανδρος Αγ. Αθανασίου και οι Φίλιπποι Δοξάτου "πάλεψαν" με πείσμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.





Τελικά η Τύχη "χαμογέλασε" στους γηπεδούχους και στη διαδικασία των πέναλτυ ήταν αυτοί που πήραν το "εισιτήριο" για τους "οκτώ".

Ίσως ο "Θεός του ποδοσφαίρου" να τους το χρωστούσε από πέρυσι που είχαν φτάσει μια "ανάσα" από τον τελικό του Κυπέλλου, όταν και στον ημιτελικό γνώρισαν την ήττα εντός έδρας στον 2ο αγώνα με τον Πανδραμαϊκό με γκολ σχεδόν στη λήξη του αγώνα (1-2), ενώ είχαν νικήσει στον 1ο αγώνα με 0-1 !.

Με πολλές απουσίες και οι δύο ομάδες, λόγω και του εργάσιμου της ημέρας αλλά και απουσιών από κόκκινες κάρτες.

8': Πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους με το σουτ του Θεοφανίδη να φεύγει άουτ.
Στο 9΄ εκτέλεση φάουλ για τον Μ. Αλέξανδρο, μεταξύ κέντρου και μεγ. περιοχής με τη μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κ. Καραγιαννίδη χωρίς να την έχει βρει κανείς.
11': Απευθείας εκτέλεση φάουλ μερικά μέτρα έξω απ τη μεγ. περιοχή, σε ετοιμότητα ο τερματοφύλακας του Δοξάτου έδιωξε τη μπάλα.
20': Σουτ του Καρατζόγλου από καλή θέση με τη μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.
34' - 36'. Δύο κίτρινες κάρτες και φυσικά αποβολή για τον Κουντσούλια του Αγίου (και τις δύο φορές προσπάθησε να κοντρολάρει τη μπάλα με το χέρι).
44' Τετ-α-τετ του Κωνσταντινίδη, προσπάθησε να περάσει και τον τερματοφύλακα χωρίς να τα καταφέρει. Κομβικό σημείο του αγώνα η συγκεκριμένη φάση. Αν πετύχαιναν γκολ οι φιλοξενούμενοι, και έχοντας το πλεονέκτημα του παίκτη παραπάνω, λογικά η "ζυγαριά" θα έγερνε προς τη μεριά των Φιλίππων..

Β' ημίχρονο.

55': Καλή προσπάθεια επιθετικού του Αγίου, αλλά το σουτ που επιχείρησε μέσα απ' την περιοχή έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.
57': Όμορφη προσπάθεια του Κων/νίδη, διείσδυσε μέσα στην περιοχή του Αγίου από αριστερά, έβγαλε παράλληλη συρτή σέντρα, η μπάλα βρήκε σε παίκτη του Αγίου και κατευθυνόταν στα δίχτυα, αλλά πρόλαβε κάποιος αμυντικός και την έδιωξε πριν περάσει τη γραμμή.
59': Καλό σουτ του θεοδωράκη για το Δοξάτο, η μπάλα έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
64' Απευθείας εκτέλεση φάουλ λίγο έξω απ τη μεγ. περιοχή, απέκρουσε ο Κ. Καραγιαννίδης.
66'. Κόκκινη στον Μόσχο για χτύπημα σε αντίπαλό του, με υπόδειξη του 2ου βοηθού. Απόφαση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους οπαδούς των Φιλίππων.
79': Επιθετικός του Αγίου βρέθηκε πολύ κοντά στην εστία του Κ. Καραγιαννίδη, αλλα υπό την πίεση των αμυντικών δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
80': Αδύναμο σουτ Κων/νίδη από το ύψος της μεγ. περιοχής, μπλόκαρε εύκολα ο τερματοφύλακας του Αγίου.
81': Προσπάθεια του Ζάχαρη, μπήκε μέσα στη περιοχή, σούταρε αλλά το σουτ κατέληξε άουτ.
84': Τελευταία στιγμή πρόλαβαν οι αμυντικοί τον Θεοφανίδη και δεν μπορεσε να κάνει σουτ από καλή θέση.
88' Κόρνερ για τον Άγιο, αφύλακτος ο επιθετικός του Αγίου, με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
89' Σουτ Κων/νίδη μέσα απ τη μεγ. περιοχή, απέκρουσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

Παράταση.

5': Παράλληλη συρτή σέντρα του Κων/νίδη από αριστερά, η μπάλα στα πόδια παίκτη του Δοξάτου, αλλά πρόλαβαν και έδιωξαν οι αμυντικοί πριν ολοκληρώσει τη προσπάθειά του.
8': Σουτ Κων/νίδη - άουτ.
14': Άλλη μια απόφαση του διαιτητή κ. Παρασκευούδη που ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών και των οπαδών των Φιλίππων, όταν έδειξε κίτρινη κάρτα σε άλλον ποδοσφαιριστή από αυτόν που είχε υποπέσει στη παράβαση ! Συγκεκριμένα, στον χώρο του κέντρου, σκληρό μαρκάρισμα του Νο 7 του Αγίου, ο κ. Παρασκευούδης άφησε τη φάση να εξελιχθεί (πλεονέκτημα) και όταν υπήρξε διακοπή, έδειξε κίτρινη στο Νο 8 ..
19': Αδύναμο σουτ επιθετικού του Αγίου από καλή θέση, μπλόκαρε ο Κ. Καραγιαννίδης.
24' Σουτ Καρατζόγλου - άουτ.
27' Σε καλή θέση βρέθηκε ο Καρατζόγλου με τη μπάλα στα πόδια μέσα στην μεγ. περιοχή του Αγίου, πρόλαβαν οι αμυντικοί και έδιωξαν σε κόρνερ.

Πέναλτυ. (Ξεκίνησε το Δοξάτο)

1-0 Ζάχαρης.
1-1
1-1 Καρατζόγλου - απέκρουσε ο τερματοφύλακας.
1-2
2-2 Θεοφανίδης.
2-3
3-3 Κων/νίδης.
3-4
4-4 Αυγητίδης.
4-4 Απεκρουσε ο Κ. Καραγιαννίδης.
4-4 Δεληολάνης - Άουτ.
4-5.

Για το Δοξάτο αγωνίστηκαν οι: Κ, Καραγιαννίδης - Σιουμπάρας (20΄παράτασης Δεληολάνης λ.τρ.) - Γ. Καραγιαννίδης - Μόσχος - Χιωτάκης (62' Γελαδάρης λ.τρ.) - Ζάχαρης - Αυγητίδης - Κων/νίδης - Θεοδωράκης - Θεοφανίδης - Καρατζόγλου.

Στον πάγκο παρέμειναν οι: Ελμπασίδης - Ανατολούς.

Στο βιντεάκι η διαδικασία των πέναλτυ. Δεν φαίνεται καλά αφού είναι από κινητό και είχε σκοτεινιάσει. Απλά για την ιστορία..










Δεν υπάρχουν σχόλια: