.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ - ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ 1-2 7η ΑΓ. Α' Ε.Π.Σ.ΔΡΑΜΑΣ 31 ΟΚΤ 2015



Την τρίτη ήττα σε 4 αγώνες μέχρι τώρα στην έδρα τους γνώρισαν οι Φίλιπποι Δοξάτου. Αυτή τη φορά από τον πρωτοπόρο (μαζί με την Πετρούσα) Ορφέα Χωριστής, σε έναν αγώνα που οι φιλοξενούμενοι θα ήταν ικανοποιημένοι και με τον βαθμό της ισοπαλίας, σύμφωνα με την συνολική απόδοση των δύο ομάδων.









Οι γηπεδούχοι, αν και έπαιξαν πολύ καλά, σε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις τους φέτος, είχαν "σύμμαχο" τον αέρα στο Α΄μέρος του αγώνα, αλλά όχι τη Θεά Τύχη.





Στο 1ο ημ., οι ποδοσφαιριστές του κ. Στάμογλου, και με τη βοήθεια του "Στρατηγού Άνεμου", κυριάρχησαν σχεδόν ολοκληρωτικά στον αγωνιστικό χώρο, και αν και δεν δημιούργησαν πολλές κλασσικές ευκαιρίες, θα μπορούσαν να σκοράρουν σε αρκετές περιπτώσεις, λίγο όμως ο εξαιρετικός τερματοφύλακας του Ορφέα Πιτσακτσής, λίγο η ατυχία, δεν τα κατάφεραν. Πάντως, τη μεγαλύτερη ευκαιρία την είχαν οι φιλοξενούμενοι στο 31', όταν ψηλοκρεμαστό σουτ του Ουζούνογλου έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κ. Καραγιαννίδη και κατέληξε άουτ. Ενδεικτικό της εικόνας του παιχνιδιού στο Α' μέρος ήταν πως εκτός από τη φάση του δοκαριού, μόλις άλλες δύο φορές "απείλησαν" τον τερματοφύλακα του Δοξάτου οι φιλοξενούμενοι, με ένα σουτ του πάντα επικίνδυνου Σαββίδη, και μετά από μια εκτέλεση φάουλ με τον Ν. Πετρά να προσπαθεί να βρει τη μπάλα με το κεφάλι χωρίς να τα καταφέρει, ευρισκόμενος σε πολύ ευνοϊκή θέση .

Στο 2ο ημ., οι φιλοξενούμενοι βελτίωσαν αρκετά την εικόνα τους, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που "πατούσαν" καλύτερα στο αγωνιστικό χώρο. Και στο 68', σε μια φάση που αρχικά δεν έδειχνε επικίνδυνη, ο Ορφέας άνοιξε το σκορ με τον Σαββίδη. Προηγήθηκε "καμινάδα" στον άξονα, λίγο έξω απ΄την μεγάλη περιοχή των Φιλίππων ο Ζάχαρης με κεφαλιά τροφοδότησε τον Θεοφανίδη, πίεσαν οι φιλοξενούμενοι, κέρδισαν τη μπάλα, κέρδισαν και κάποιες προσωπικές "μοναμαχίες" (από τις περιπτώσεις που επιβάλλεται να γίνει κάποιο φάουλ, έστω και με τον φόβο της κίτρινης..) και κατάφεραν να βγάλουν μόνο τον Σαββίδη απέναντι στον Κ. Καραγιαννίδη, Εκεί ο έμπειρος σέντερ φορ του Ορφέα δεν δυσκολεύτηκε να κάνει τους συμπαίκτες του, αλλά και τους πολλούς οπαδούς της ομάδας του στην κερκίδα, να πανηγυρίσουν.

Και σα να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, μετά από 4-5 λεπτά γίνεται αναγκαστική αλλαγή ο Ζάχαρης, και δυό λεπτά αργότερα και ο άλλος Μάριος, ο Καρατζόγλου, αντικαθίσταται λόγω τραυματισμού ! Οι γηπεδούχοι όμως δεν το έβαλαν κάτω, συνέχισαν τη προσπάθεια, εξακολουθούσαν έτσι κι αλλιώς να βρίσκονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο έμπειροι και καλοί ποδοσφαιριστές που φορούσαν τη ροζ φανέλα, και στο 78΄ ο Κώστας Νότας με παλικαρίσια κεφαλιά (μετά από όμορφη σέντρα του Θεοφανίδη) ισοφαρίζει κάνοντας τους επίσης πολλούς οπαδούς των Φιλίππων να πανηγυρίσουν. Δεν πρόλαβαν όμως να χαρούν για πολύ. Τρία λεπτά μετά, ο κ. Δηλγεράκης καταλογίζει ένα φάουλ στον Ανδρέα Μόσχο, σε μαρκάρισμά του στον Σαββίδη, κάτι που προκαλεί τις έντονες διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών αλλά και των οπαδών των Φιλίππων. Μια φάση για την οποία εξέφρασε έντονα τα παράπονά του στις δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα και ο κ. Στάμογλου. Εκτελέστηκε το φάουλ από τον Βουτσινά, η μπάλα πέρασε ανάμεσα από πολλά σώματα και πόδια, δεν βρήκε πουθενά και κατέληξε στα δίχτυα του Κ. Καραγιαννίδη. Αμέσως μετά ο Σερέτης διαμαρτύρεται έντονα στον διαιτητή και αποβάλλεται, κάνοντας τα πράγματα κόμη ευκολότερα για τους φιλοξενούμενους..

Για τους Φιλίππους αγωνίστηκαν οι: Κ. Καραγιαννίδης - Γ. Καραγιαννίδης - Κ. Νότας - Μόσχος - Ν. Νότας - Ζάχαρης (73' Κωνσταντινίδης) - Αυγητίδης - Παντζαρίδης - Θεοφανίδης (90' Θεοδωράκης) - Σερέτης - Καρατζόγλου (76' Αποστολίδης).

Στον πάγκο παρέμειναν οι: Μυλόπουλος - Δεληολάνης - Χιωτάκης - Σιουμπάρας.

Παραλειπόμενα:

 ... Αν και υπήρχε ηλιοφάνεια, το κρύο ήταν τσουχτερό και πολλοί ήταν αυτοί που προτίμησαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα πίσω απ΄τα κάγκελα, αλλά και μέσα από τα αυτοκίνητά τους, και όχι πάνω στην κερκίδα.

... Σε πολύ καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος (έτσι τουλάχιστον φαινόταν από ψηλά..).

... Αρκετός ο κόσμος, αλλά όχι όσος περίμενα απ τη γειτονική μας Χωριστή που είχαν επιπλέον κίνητρο, πέρα από τον χαρακτήρα του τοπικού ντέρμπυ, αφού η ομάδα τους πρωταγωνιστεί φέτος και είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος..

Προφανώς, το "τάληρο" του εισιτηρίου λειτουργεί αποτρεπτικά πλέον για πολλούς.. Και ας λέει ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Δράμας κ. Χατζησαρόγλου, όπως τον άκουσα στη χθεσινή αθλητική εκπομπή του Σταρ Β. Ελλάδος, πως πρόκειται για οικονομική ενίσχυση και όποιος θέλει δίνει.. Δεν μπορείς να πας, και περισσότερο εκτός έδρας, και να πεις ότι "δεν κόβω εισιτήριο"! Υπάρχει αξιοπρέπεια ακόμη στον Έλληνα, και ο άλλος προτιμάει να κάτσει σπίτι του, παρά να πάει και να παρακαλάει στη "πόρτα" για να μπει δωρεάν ! Αν και είμαι περίεργος στο πως θα αντιδράσουν οι άνθρωποι των ομάδων αν γίνει κάτι σαν "μόδα" και αρχίσουν οι περισσότεροι να λένε "δεν κόβω εισιτήριο, δεν έχω λεφτά" !

... Μετά το τέλος του αγώνα και για αρκετή ώρα, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν έξω από τα αποδυτήρια με τις στολές που φορούσαν όσο αγωνιζόντουσαν ! Όχι, δεν επρόκειτο για κάποιου είδους "τιμωρία" από την πλευρά των γηπεδούχων, απλά είχαν δοθεί τα κλειδιά σε κάποιους υπεύθυνους της ομάδας του Ορφέα, και αυτοί στην προσπάθεια τους να ανοίξουν τα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων, στράβωσαν κάποια από αυτά, με αποτέλεσμα να μην ανοίγει η πόρτα με τίποτε, όπως και αυτή του γραφείου στο οποίο δίνουν συνεντεύξεις οι προπονητές μετά το τέλος των αγώνων ! Τελικά, μετά από πολλές προσπάθειες του προέδρου των Φιλίππων, η πόρτα του γραφείου ξεκλειδώθηκε, αυτή των αποδυτηρίων όχι. Η λύση όμως βρέθηκε και οι ποδοσφαιριστές του Ορφέα μπήκαν και βγήκαν απ το παράθυρο!

Στα βιντεάκια, τα γκολ του αγώνα (αν και η λήψη έγινε με κινητό και είναι μακρινά τα πλάνα..).

Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική από: http://dramagoal.gr/portal/?p=43772


ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ A  ΚΑΤ.   -  7η  αγωνιστική..LIVE 
 ΣΚΟΡ
ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (34′,57′)
ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ              τελικο 2-0
Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥΦΩΤΟΛΙΒΟΣ (86′πεν)             τελικο0-1
Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ                τελικο 0-0
ΚΑΛΙΦΥΤΟΣ (46′,65′,72′,83′)ΠΕΡΙΘΩΡΙ (με 9 παικτες)                τελικο 4-0
ΔΟΞΑΤΟ (76′)κοκ79′ΧΩΡΙΣΤΗ  (67′,78′)                    τελικο 1-2
ΠΡΟΑΣΤEΙΟΣΙΤΑΓΡΟΙ  (40′πεν, 82′)           τελικο 0-2
ΚΥΡΓΙΑ  (14′, 22′,38′)ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ (70′,75′)              τελικο 3-2
ΠΕΤΡΟΥΣΑ (20′,66′,72′)κοκ72′ΚΑΛΟΣ ΑΓΡΟΣ (11′,37′)2κοκ44′,72′ τελικο 3-2

ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ Α ΚΑΤ.      7η  αγωνιστική 
Α/ΑΟ Μ Α Δ Ε ΣΤΕΡΜΑΤΑΒδ.τ.
1ΠΕΤΡΟΥΣΑ2291713
2ΧΩΡΙΣΤΗ157178
3Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ158157
4ΣΙΤΑΓΡΟΙ147157
5ΦΩΤΟΛΙΒΟΣ169137
6ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣ108122
7ΚΥΡΓΙΑ91112-2
8ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ1210112
9ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ7790
10Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ131182
11ΚΑΛΙΦΥΤΟΣ12166-4
12ΔΟΞΑΤΟ9136-4
13ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ8146-6
14ΠΕΡΙΘΩΡΙ14294-15
15ΚΑΛΟΣ ΑΓΡΟΣ9163-7
16ΠΡΟΑΣΤEΙΟ6163-10


 8η  αγωνιστική
ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ
Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣΓ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ
ΦΩΤΟΛΙΒΟΣΚΑΛΙΦΥΤΟΣ
ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΣΔΟΞΑΤΟ
ΠΕΡΙΘΩΡΙΠΡΟΑΣΤEΙΟ
ΧΩΡΙΣΤΗΚΥΡΓΙΑ
ΣΙΤΑΓΡΟΙΚΑΛΟΣ ΑΓΡΟΣ
ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΠΕΤΡΟΥΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: