.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Στον αγιασμό της Δόξας: «Φέτος πάμε για να κάνουμε πρωταθλητισμό» !!! - 31 ΑΥΓ 2015

Στον αγιασμό της Δόξας: «Φέτος πάμε για να κάνουμε πρωταθλητισμό» !!!

Στον αγιασμό της Δόξας: «Φέτος πάμε για να κάνουμε πρωταθλητισμό» !!!
Ξεκάθαρος για άλλη μια φορά ο στόχος των «μαυραετών»…
 Το πρώτα λόγια τόσο του προέδρου του συλλόγου Ηλία Χατζηελευθερίου όσο και του προέδρου της διοικούσας επιτροπής Ηλία Βουγιουκλή στον αγιασμό που αφορούσαν το φετινό στόχο της Δόξας ήταν ξεκάθαρα: «Φέτος πάμε για να κάνουμε πρωταθλητισμό» !!!



Dioikoysa
Το στίγμα και των δύο ανδρών ήταν σαφέστατο μέσα στην τόσο θολή εικόνα της υπόθεσης του Άρη, που σίγουρα επηρεάζει τα πλάνα των δραμινών. Ανεξάρτητα με το αν ο Άρης, από την προσεχή Πέμπτη, θα πάρει το δικαίωμα για άνοδο στην δεύτερη κατηγορία ή θα παραμείνει στον δρόμο της Δόξας, αγκάθι στα πλάνα των «μαυραετών, ο αρχικός στόχος δεν αλλάζει !
Paiktes DOXA
Στην τελετή του αγιασμού όπου τελικά δεν παρέστει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δράμας Παύλος στον οποίο προέκυψε την προηγούμενη ταξίδι στο εξωτερικό, οι εκπρόσωποι του ευλόγησαν τους παίκτες της Δόξας στο ξεκίνημα της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.
Kastrinos
Πέρα από τους γονείς των αθλητών που παρακολουθούσαν από την κερκίδα και απόλαυσαν το μπουφέ που τους πρόσφερε η διοίκηση του συλλόγου, παρόντες στην εκδήλωση, δίπλα στους παίκτες της Δόξας ήταν οι ποδοσφαιριστές της Δόξας «Αντ. Καστρινός» με τον προπονητή τους Χρήστο Αθανασιάδη, που πλέον βρίσκονται στο άρμα της δραμινής ομάδας, σε ένα ρόλο τμήματος υποδομής της «μεγάλης» ομάδας.
Tsiplakis
Proponites KastrinoyΤον χώρο γέμισαν με την παρουσία και τις παιδικές φωνές τους οι ποδοσφαιριστές όλων των τμημάτων των ακαδημιών της Δόξας με τον νέο υπεύθυνο τους  Γιάννη Τσιπλάκη και τους προπονητές όλων των τμημάτων. Δίπλα στην προπονητική ομάδα, την προσπάθεια στηρίζουν διατροφολόγος και ψυχολόγος.
Politeytes Dramas
Μετά το καλωσόρισμα από τους επικεφαλείς διοικούντες της Δόξας, τον σχετικό χαιρετισμό προς τον κόσμο έκαναν οι πολιτευτές του νομού. Από το μικρόφωνο της εκδήλωσης χαιρέτησαν ο νομάρχης Αργύρης Πατακάκης, ο δήμαρχος της Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος, ο βουλευτής Δημήτρης Κυριαζίδης  (δεν παρευρέθησαν αλλά έστειλαν χαιρετισμό οι βουλευτές Χρήστος Καραγιαννίδης και Κυριάκος Χαρακίδης) καθώς και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας Γιώργος Χατζησαρόγλου.
Proponisi 1
Προπόνηση και οικογενειακό διπλό
Μετά τον Αγιασμό ο Ανδρέας Παντζιαράς πήρε τους παίκτες του και πέρασαν στον χώρο του βοηθητικού γηπέδου για την δική τους προπόνηση. Μετά το φιλικό του Σαββάτου στον Άγιο Αθανάσιο, ο προπονητής της Δόξας μετά από δύο εβδομάδες συνεχόμενων προπονήσεων έδωσε στους παίκτες μια μέρα ξεκούρασης (Κυριακή). Έτσι το απόγευμα της Δευτέρας μπήκαν και πάλι στους ρυθμούς της δουλειάς που από εδώ και πέρα και μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα μειώνονται σε επίπεδο έντασης. Μετά από ένα πρόγραμμα ασκήσεων ταχυδύναμης ακολούθησε το οικογενειακό διπλό.
Moytesidis
Παρών στην προπόνηση ήταν ο Μουτεσίδης, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας. Ωστόσο η στράτευση του από τον Μάιο μέχρι σήμερα φάνηκε καθαρά ότι τον έχει αφήσει πολύ πίσω σε ότι αφορά την αγωνιστική κατάσταση. Ο ποδοσφαιριστής θα παραμένει τις επόμενες δύο εβδομάδες στην Δράμα κάνοντας  χρήση της άδειας που έχει πάρει και στην συνέχεια θα επιστρέψει στην μονάδα του.
Santos 2
Λιοντάρι στο κλουβί ο Σάντος
Η τύχη χάρισε ένα πλατύ χαμόγελο στον βραζιλιάνο επιθετικό της Δόξας και ο τραυματισμός του στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό δεν ήταν σοβαρός, όπως τουλάχιστον φάνηκε αρχικά. Σήμερα θα επισκεφτεί τον γιατρό της ομάδας για να του δείξει την μαγνητική που έκανε την Παρασκευή. Ωστόσο από την περασμένη Τετάρτη και μετά από υπόδειξη του γιατρού απέχει εντελώς από τις προπονήσεις για απόλυτη ξεκούραση. Από την Τετάρτη θα μπει κανονικά στο πρόγραμμα, αρχικά με τρέξιμο. Ο ίδιος τα βάζει έντονα με την τύχη του καθώς είναι ο δεύτερος τραυματισμός μέσα σε λίγες μέρες, γεγονός που δεν του έχει συμβεί στην πολύχρονη ποδοσφαιρική καριέρα του.
NtoytsaridisΞεκίνησε τρέξιμο ο Ντουτσαρίδης
Την απίστευτη όρεξη του για να παίζει επιβεβαιώνει η ταχύτατη αποθεραπεία του Παντελή Ντουτσαρίδη που και αυτός είναι συνέχεια μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στις εκδηλώσεις της ομάδας. Ο 29χρονος χαφ στην προπόνηση της Δευτέρας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο μαζί με τον Χαριτωνίδη και τον νεαρό Περσίδη. Τα νέα από το ιατρικό δελτίο της ομάδας, μέρα με την ημέρα γίνονται όλο και πιο ευχάριστα για τον Ανδρέα Παντζιαρά που βλέπει τους παρόντες  να επιστρέφουν στην δράση.
Μοναδική εξαίρεση μέχρι στιγμής είναι ο Νίκος Σιάμπος που χθες έβγαλε τα ράμματα από την αρθροσκόπηση στο γόνατο και ξεκινάει, σύντομα, να μπει σε διαδικασία επιστροφής.
OMADA
Τετάρτη στην Χωριστή
Επόμενη δοκιμασία για τους παίκτες της Δόξας είναι το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο της Χωριστής με αντίπαλο τον τοπικό Ορφέα. Ο Παντζιαράς θα έχει την ευκαιρία για μια ακόμη εξέταση των παικτών και την συγκομιδή κάποιων χρήσιμων συμπερασμάτων.
Το Σάββατο το σούπερ καπ
Το φιλικό με τον ΠΑΟΚ δεν είχε τύχη καθώς τόσο η πορεία του «δικέφαλου» όσο και η πρωτοβουλία του ανθρώπου που ανέλαβε να κάνει την επαφή και την πρόταση για το φιλικό φρενάρισε από τις πολιτικές εξελίξεις. Σαν συνέπεια της μη υπάρξεως φιλικού που θα ήταν μια πολύ τονωτική ένεση για το ταμείο του συλλόγου, το «σούπερ καπ» της ΕΠΣΔ θα γίνει στο γήπεδο της Δόξας και όχι στο Νικοτσάρα που ήταν η εναλλακτική λύση. Αντίπαλοι το απόγευμα του Σαββάτου θα είναι η πρωταθλήτρια Προσοτσάνη και ο κυπελλούχος Άρης Φωτολίβους.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ
Panoramiki 1
Panoramiki 2
COSMOS1Cosmos2
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2015 12:47
ΠΗΓΗ: http://www.sportdrama.gr/%CE%B4%CF%8C%CE%BE%CE%B1-%CE%B4%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF/item/19645-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CF%8C%CE%BE%CE%B1%CF%82-%C2%AB%CF%86%CE%AD%CF%84%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%AC%CE%BC%CE%B5-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%C2%BB

Δεν υπάρχουν σχόλια: