.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Διοικητική επανεκκίνηση στην ερασιτεχνική Δόξα

Διοικητική επανεκκίνηση στην ερασιτεχνική Δόξα

Διοικητική επανεκκίνηση στην ερασιτεχνική Δόξα
Νέος πρόεδρος θα είναι ο Ηλίας Χατζηελευθερίου

Αν υπάρχει κάτι το πραγματικά ουσιαστικό που αξίζει να καταγραφεί από την γενική συνέλευση της ερασιτεχνικής Δόξας, αυτό δεν είναι άλλο από το κλίμα σύμπνοιας και ομόνοιας που ήταν διάχυτο στην αίθουσα συνεδρίων του δήμου Δράμας σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης.



Μια εκδήλωση που αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα γίνει στην αίθουσα του Ωδείου Δράμας αλλά μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην γειτονική αίθουσα του δήμου της πόλης μετά από λάθος κάποιου αρμόδιου υπάλληλου που έδωσε την χρήση της, την ίδια ώρα με την γενική συνέλευση, σε κάποια καλλιτεχνική εκδήλωση.
Ωστόσο αυτή η αλλαγή χώρου δεν επηρέασε το θετικό κλίμα που υπάρχει μέσα στους κόλπους των «μαυραετών» εδώ και πολύ καιρό και μετά την πολύ ικανοποιητική πορεία της ομάδας στα χέρια της σημερινής διοικούσας επιτροπής.
Αυτό που επίσης κυριαρχούσε μεταξύ των 150 παρεβρισκομένων –αριθμός σχετικά ικανοποιητικός στην λογική της ανοδικής αριθμητικής παρουσίας για μια Δόξα χωρίς στόχους πρωταθλητισμού και με την απουσία κάποιας εσωτερικής διαμάχης από αυτές που δημιουργούν αντιπαλότητες και συσπειρώσεις- είναι η αίσθηση της επανεκκίνησης που γίνεται στο διοικητικό κομμάτι.
Είναι πλέον εμφανέστατο ότι στα διοικητικά της δραμινής ομάδας κλείνει μια εποχή έντονης απαξίωσης, με κορυφώθηκε με την παρουσία στο προσκήνιο ενός σχήματος που αφού μπήκε μπροστά, τελικώς δήλωσε αδυναμία απέναντι στις ευθύνες που του παρουσιάστηκαν όταν κάποιοι άλλοι διοικητικοί και μη παράγοντες της Δράμας, οδήγησαν την Δόξα στην τρίτη κατηγορία. Ευτυχώς για όλους, η δική του σωτηρία ήρθε με την παρουσία της διοικούσας επιτροπής και τώρα πλέον οριστικοποιήθηκε η αναχώρηση του από το βάρος ενός έργου που δεν ήταν σε θέση να το βγάλει εις πέρας.
Ωστόσο απαλλάχτηκε και από την ευθύνη των όποιων κυρώσεων θα μπορούσε να έχει για την οικονομική διαχείριση καθώς ο έλεγχος που διαβάστηκε στο σώμα από εκπρόσωπο της ελεγκτικής επιτροπής αποφάνθηκε ότι δεν συντρέχει κάποιος λόγος κυρώσεων.
Από τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν αναφέρθηκε ότι για την χρήση του 2014 ο σύλλογος είχε έσοδα 74589 ευρώ και έξοδα 76739, γεγονός που φέρνει ένα άνοιγμα 2150 ευρώ. Τα χρέη που υπάρχουν στο ταμείο είναι κοντά στις 105 χιλιάδες ευρώ που όμως καλύπτονται από την επιστροφή ΦΠΑ που έχει να λαμβάνει από τα έργα που έγιναν στο γήπεδο. Μάλιστα ήδη έχει κατατεθεί προς το δημόσιο η αίτηση για την επιστροφή του ΦΠΑ.
Πρόεδρος της συνέλευσης προτάθηκε και ορίστηκε ο δικηγόρος Θανάσης Τσελεπής. Στην ψηφοφορία που ακολούθησε στο τέλος για την τυπική εκλογή του ενιαίου ψηφοδελτίου ψήφησαν 68 μέλη ενώ ακόμη περίπου 40 νεοενγεγραμένα μέλη ήταν παρόντα χωρίς όμως –βάση του καταστατικού- να έχουν δικαίωμα ψήφου.
w5QDVvK
Επικεφαλής του νέου σχήματος θα είναι ο Ηλίας Χατζηελευθερίου ο οποίος μίλησε από το βήμα της εκδήλωσης. Ανάμεσα στα όσα είπε αίσθηση προκάλεσε η αναφορά σε αυτούς που στήριξαν οικονομικά την φετινή διοικούσα επιτροπή και το έργο της, λέγοντας: «Στο διοικητικό συμβούλιο δεν είμαστε 11 αλλά 110. Όσοι δηλαδή ήταν αυτοί που στήριξαν με την προσπάθεια με την οικονομική τους συνδρομή μέσα από την διαφήμιση ή τις μηνιαίες συνδρομές. Για όλους αυτούς θα ακολουθήσει –όπως οφείλεται- μια σχετική τιμητική αναγνώριση. Οριοθέτησε τον στόχο της νέας διοίκησης για την ομάδα που είναι η προσπάθεια για πρωταθλητισμό ενώ συμπλήρωσε ότι στα πλάνα είναι η βελτίωση του έργου των ακαδημιών. Εκεί θα δοθεί ιδιαίτερο βάρος και αρκετά από τα μέλη της νέας διοίκησης θα έχουν εμπλοκή στο κομμάτι αυτό προκειμένου να δοθεί το βάρος που του αρμόζει.
Φιλικό στην Καλλίφυτο
Νέο φιλικό ετοιμότητας για όσους έχουν λιγότερο χρόνο αγωνιστικής συμμετοχής θα κάνει η Δόξα και αυτήν την εβδομάδα. Αυτή τη φορά το παιχνίδι θα γίνει στην Καλλίφυτο το απόγευμα της Πέμπτης (5μμ) με αντίπαλο το τοπικό Εθνικό Αστέρα.
Στο μεταξύ ο Ανδρέας Παντζιαράς ξεκίνησε την προετοιμασία για το παιχνίδι της προτελευταίας αγωνιστικής, κόντρα στο Κοκκινόχωμα που καθώς τώρα πλέον έχει σχεδόν ξεφύγει από το φάσμα του υποβιβασμού δεν θα είναι για την γειτονική αντίπαλο  μια τόσο  κρίσιμη αναμέτρηση, με ότι αυτό συνεπάγεται.
fp 17
Σφυρίζει ο Κουναλάκης
Ο κρητικός διαιτητής Γιώργος Κουναλάκης της γνωστής διαιτητικής οικογένειας που τώρα ανήκει στο δυναμικό της ένωσης της Ξάνθης ορίστηκε από την ΚΕΔ να διαιτητεύσει το παιχνίδι της Δόξας με το Κοκκινόχωμα. Μαζί του, επίσης από την Ξάνθη θα είναι πρώτος βοηθός ο Κούλα Χουσεϊν. Οι δύο είχαν παίξει τον αγώνα της Δόξας με τον Φιλώτα Φλώρινας στην Δράμα. Δεύτερο βοηθός θα είναι ο Παναγιώτης Καραϊσκος από τον Έβρο που δεν έχει παίξει σε άλλο αγώνα της δραμινής ομάδας και παρατηρητής διαιτησίας ο Περίανδρος Πετρόπουλος από την Θεσσαλονίκη. Όλο το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής και οι διαιτητικές τριπλέτες είναι:
ΑΡΗΣ – ΚΑΒΑΛΑ
Παπαγεωργίου, Δόσης, Κοσμάς (Αθηνών)
ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Παρχαρίδης, Χασιώτης, Τσακίρης (Δράμας)
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ
Τρεβλάς, Παπαδάκης, Γιάντσης (Ημαθίας)
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
Μπουμαρσόπουλος, Καράμπουλας, Παπαδημητρίου (Λάρισας)
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ
Τσαπάρας (Σερρών), Καμπερίδης, Μηναδάκης (Καβάλας)
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ
Κουναλάκης, Κούλα Χουσεϊν (Ξάνθης), Καραΐσκος (Έβρου)
ΑΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
Λυμπούδης, Σκούρας, Σιανίδης (Μακεδονίας)
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΑΡΑΣ
ΠΗΓΗ: http://www.sportdrama.gr/%CE%B4%CF%8C%CE%BE%CE%B1-%CE%B4%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CF%80%CE%BF%CE%B4%CF%8C%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF/item/19480-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B4%CF%8C%CE%BE%CE%B1

Δεν υπάρχουν σχόλια: