.

e-mail

e-mail

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ ΔΟΞΑΤΟ

Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Το μυστικό για να μυρίζει ωραία το στόμα σου μετά από το αρνί & το τζατζίκι!

18:07Το μυστικό για να μυρίζει ωραία το στόμα σου μετά από το αρνί & το τζατζίκι!

  • 74
     
Έφαγες πολύ! Τσατζίκι, κρέας και όλα αυτά τα καταπληκτικά εδέσματα που συνοδεύουν το Πασχαλινό τραπέζι αλλά ταυτόχρονα έχουν μια υπερβολή στα υλικά τους που τους προσθέτει ναι μεν extra νοστιμιά και γεύση, απο την άλλη όμως αφήνει δυσάρεστη αναπνοή και το χειρότερο; Δεν φεύγει με τίποτα.. Δεν θέλεις να μπεις στην διαδικασία στέρησης μπροστά σε τόσες λιχουδιές αλλά απο την άλλη σκέφτεσαι και το μετά και σίγουρα η τσίκλα δεν σε σώζει!
arni-sti-soubla
Θέλεις λοιπόν να έχεις πάντα ευχάριστη αναπνοή και δεν ξέρεις τι να κάνεις.. Ακολούθησε τη συμβουλή μας και για τουλάχιστον 10 ώρες σου έχουμε εξασφαλίση την λύση στο πρόβλημά σου!
Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να κόψεις ένα λεμόνι στη μέση, έπειτα στύβεις το ένα κομμάτι (αν αντέχεις, στύψε και τα δύο) και κάνε γαργάρες με το χυμό απο το λεμόνι. Όσο περισσότερο το κρατήσεις τόσο το καλύτερο, καθώς θα σκοτώσει όλα τα βακτήρια που κυκλοφορούν στο στόμα σου.
Μετά, αφού δεν αντέχεις άλλο το τσούξιμο, πιές το χυμό λεμονιού και φάε και μερικές κουταλιές γιαούρτι για να δροσίσει το στόμα σου και να φύγει η ξυνίλα .
Είναι δοκιμασμένο και για τουλάχιστον 10 ώρες, το στόμα σου θα έχει υπέροχη αναπνοή.
- See more at: http://arouraios.gr/2014/04/to-mystiko-gia-to-stoma/#sthash.urLX71yo.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: